Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Απλα να αναφερω για ενα jukebox,το Oversight για popcorn(και για τα αλλα φανταζομαι) το οποιο δε χρειαζεται καμια "εμπλοκη" του pc. Το κατεβαζουμε μεσω nmt csi κατευθειαν στο popcorn και σε ενα λεπτο ειναι ετοιμο. Σιγουρα εχει ακομα δρομο μπροστα του για να φτασει το Yamj ή καποια αλλα ...ομως ειναι σε καλο δρομο και φυσικα οτι ποιο απλο και ευχρηστο για οσους βαριουνται τα πειραματα.

To τελευταίο καιρό στις πληροφορίες της ταινίας μου βγάζει
By a href="/name/nm0596668/" onclick="(new Image()).src='/rg/directorlist/position-1/images/b.gif?link=name/nm0596668/';", warner bros

δηλαδή ανάμεσα στο BY και στην εταιρία παραγωγής βγάζει τον κώδικα κάποιου link.

Ξέρει κανείς γιατί ?

Κάτι άλλαξε το imdb στο API του. Κατέβασε νεότερη έκδοση του YAMJ...

και με την v1.0.17 πάλι τα ίδια (άσε μέχρι να την σετάρω πάλι μου βγήκε η πίστη (ανακάτεψαν τα παλιά με τα νέα options στο .properties))

Καμιά άλλη ιδέα ?

Last edited:
Η απλή 0.17 δε λύνει το πρόβλημα...
Κατέβαζε καλύτερα dev versions από δω http://omertron.com/pch/YAMJ_Latest

Δούλεψε αυτό.

Επίσης σηκώνει 1 scanning thread και 4 proccess threads και εκεί που ήθελε κανένα 15λεπτό τώρα τελειώνει σε 3-4 λεπτά.

Ευχαριστώ.

To jukebox χρειάζεται τα nmt applications ? To έχει δοκιμάσει κανείς χωρίς ? θέλω να πάρω ένα M34A χωρίς δίσκο και να έχω τις ταινίες στο δίκτυο, και αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να του έχω jukebox.

To jukebox χρειάζεται τα nmt applications ? To έχει δοκιμάσει κανείς χωρίς ? θέλω να πάρω ένα M34A χωρίς δίσκο και να έχω τις ταινίες στο δίκτυο, και αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να του έχω jukebox.

Το movie jukebox (yamj) λειτουργεί μια χαρά χωρίς nmt applications, σαν plugin του MyiHome server. Κατέβασε την τελευταία έκδοση του Myihome (είναι freeware) και στην οθόνη με τα plugins θα σε καθοδηγήσει για να εγκαταστήσεις το movie jukebox εκεί που το περιμένει η εφαρμογή.

Σημ: Ο Myihome server θα πρέπει να τρέχει σε κάποιο PC στο δίκτυο (που να βλέπει και τις ταινίες προφανώς)

Καλές θεάσεις!

Last edited:
Γιατί χρειάζεται το myihome ? τι έχει που είναι απαραίτητο ?

Τώρα έχω το 31b kaι φτιάχνω τα index στο PC (yamj) και τα βάζω στον εσωτερικό δίσκο και παίζουν όλα μια χαρά.

Στο 34Α γιατί δεν θα παίζει το να φτιάξω τα index στο PC και να τα βάλω πάνω σε ένα usb ? χωρίς να υπάρχει τίποτα άλλο (ούτε PC. Οι ταινίες θα είναι σε nas).

Λογικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα...αλλά ας σου πει κάποιος που το δουλεύει έτσι. Πάντως το jukebox βγάζει απλά HTML σελίδες με links σε κάποια συγκεκριμένα paths. Δε φαίνεται να χρειάζονται κάπου τα nmt tools...

Τις τελευταίες 2 μέρες που το χρησιμοποίησα δεν μου βγάζει σωστά τη χώρα και την εταιρία (π.χ. a href="/company/co0078690/" (a href="/Sections/Countries/USA/") , καθώς επίσης δεν μου εμφανίζει τη βαθμολογία του imdb. Μέχρι πριν 2 μέρες όλα ήταν καλά. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει. ΥΓ. Έχω τo Latest Development Build 1196

Παιδιά γειά σας και καλώς σας βρίσκω!
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί σε ποιό directory του YAMJ να βάλω το Mediainfo;
Εχω τον φάκελο στην διαδρομή C/program files/myiHome/plugin/moviejukebox/mediainfo και όταν κάνω generate μια η παραπάνω ταινίες απλώς μου ανοίγει το πρόγραμμα από τον explorer και φυσικά στην tv σε ότι αφορά το mediainfo μου γράφει '''άγνωστο''.
Αν ξέρει κάποιος που κάνω λάθος ας μου απαντήσει.

Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Παιδιά γειά σας και καλώς σας βρίσκω!
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί σε ποιό directory του YAMJ να βάλω το Mediainfo;
Εχω τον φάκελο στην διαδρομή C/program files/myiHome/plugin/moviejukebox/mediainfo και όταν κάνω generate μια η παραπάνω ταινίες απλώς μου ανοίγει το πρόγραμμα από τον explorer και φυσικά στην tv σε ότι αφορά το mediainfo μου γράφει '''άγνωστο''.
Αν ξέρει κάποιος που κάνω λάθος ας μου απαντήσει.

Στο φάκελο που έχεις εγκαταστήσει το YAMJ..

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Στο φάκελο που έχεις εγκαταστήσει το YAMJ..

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Εκεί το έχω αλλά...δεν συγκινήται να δουλέψει!

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Τι μήνυμα σου βγάζει ?

Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα, απλώς σε κάθε ταινία που κάνω generate ανοίγει το mediainfo και πρέπει να το κλείσω για να προχωρήσει το yamj και να ολοκληρώσει την διαδικασία.Και οι πληροφορίες του mediainfo δεν φαίνονται στο τελικό αρχείο xml.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα, απλώς σε κάθε ταινία που κάνω generate ανοίγει το mediainfo και πρέπει να το κλείσω για να προχωρήσει το yamj και να ολοκληρώσει την διαδικασία.Και οι πληροφορίες του mediainfo δεν φαίνονται στο τελικό αρχείο xml.

Μέσα στο φάκελο που έχεις to YAMJ έχεις φάκελο με την ονομασία Mediainfo, ο οποίος περιέχει τα Mediainfo.exe και Mediainfo.dll
Προσοχή: OXI THN ΕΚΔΟΣΗ GUI.... αλλά CLI.. (μάλλον εδώ το έκανες το λάθος)....