Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

Παρόλο που εκανα scaning με ThumbGen αργεί παρα πολυ σε offline scrap
και δεν φέρει καμιά ταινία.Ποσο χρόνο χρειάζεται για τα brei se offline?
άμα δε βρίσκει τίποτα τότε σβήσε από τα favorites ότι έχεις δηλώσει και δήλωσε ξανά από την αρχή τους φακέλους και μετά βάλε το να ψάχνει πάλι.
Καλό θα ήταν να το καθαρίσεις αν έχει γράψει τίποτα στους φακέλους

Καλύτερα από το web interface

ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Εχω εξωτερικο σκληρο, εχει μεσα φακελους και ο καθε φακελος εχει την ταινια μαζι με τους υποτιτλους της.Βαζω να κανει online scan και δηλωνω οτι καθε ταινια ειναι στο φακελο της (και οχι χυμα) αλλα παρα πολλες τις βγαζει λαθος(πχ sto gladiator αντι για τη γνωστη μου εβγαλε μια ταινια μποξ και αλλα πολλα).Εκανα εξειδικευμενη ανιχνευση με κριτηρια (ονομα κτλ) αλλα τιποτα.ΚΑμια ιδεα>?
από το web interface μπορείς να ξανακάνεις το ψάξιμο μεμονωμένα, για κάθε ταινία που σου έχει βγάλει λάθος.

Επίσης, τραβάει ζόρια άμα ο τίτλος έχεις τίποτα πρόσθετα π.χ. unrated

από το web interface μπορείς να ξανακάνεις το ψάξιμο μεμονωμένα, για κάθε ταινία που σου έχει βγάλει λάθος.

Επίσης, τραβάει ζόρια άμα ο τίτλος έχεις τίποτα πρόσθετα π.χ. unrated

Απο που ακριβως μπορω να κανω αναζητηση μεμονωμενα για καποια ταινια?Αν δε μου τη βρισκει?Δε γινεται να μου βγαζει επιλογη καποιων ταινιων και εγω να επιλεγω τη σωστη?

αν συνδέσεις το xtreamer στο δίκτυο τότε από τον υπολογιστή μπορείς μέσω browser (π.χ. firefox) να δώσεις την IP διεύθυνση του xtreamer και να σε πάει στο web interface του. Εκεί έχει επιλογή για το jukebox όπου σου δείχνει όλες τις ταινίες που έχει βάλει στη database. Αν κάποια την έχει βρει με λάθος όνομα τότε δεξιά έχει επιλογή για νέο ψάξιμο σε αυτή την ταινία όπου θα σου επιτρέψει να διαλέξεις τη σωστή ανάμεσα σε όσες έχει βρει και ταιριάζουν.

Δηλαδή, έχεις ήδη τρέξει το jukebox και σου έχει φτιάξει μία database με όλους τους τίτλους ταινιών που έχεις. Βλέπεις ότι για την ταινία papadoux the best 2010.mkv σου βρήκε τον τίτλο papdoux the worst 1900. Μπορείς μέσω web interface να το βάλεις να σου ψάξει μόνο για την ταινία papdoux ή papadoux the best ή papadoux the best 2010, αυτό να σου δείξει τι βρίσκει, πόσες ταινίες βρίσκει που ταιριάζει το όνομα και εκεί να διαλέξεις ποια είναι η σωστή. (Ελπίζω να τα θυμάμαι καλά γιατί το παράτησα αφού μου έσπαγε τα νεύρα).

Αν δεν την έχει ήδη στη database τότε δε μπορείς να τη βάλεις χειροκίνητα στη database και μετά να ψάξει στο ιντερνετ για να σου κατεβάσει επιλογές. Δε θυμάμαι να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Last edited:
Thanks.
Συνδεθηκα μεσω δικτυου και ολα εγιναν μια χαρα.
δεν παυει να με εκπλησσει το xtreamer με τις δυνατοτητες του.
ΚΑτι τελευταιο.Μπορω να μεταφερω μεσω δικτυου και μεσω του jukebox ταινιες αποθηκευμενες στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη μου μαζι με τους υποτιτλους τους ασυρματα?αν ναι ποσο χρονο περιπου χρειαζεται για μια ματροσκα λχ των 5 γιγα?

Μπορω να φτιαξω λιστα ταινιων ξεχωριστα για καθε δισκο που συνδεω στο xtreamer; Πολλες φορες π.χ. ενω συνδεω το δισκο 1, στο Jukebox υπαρχουν αναφορες στις ταινιες του δισκου 2, χωρις ομως να εμφανιζονται οι εικονες, αφου τα σχετικα αρχεια αποθηκευονται στο δισκο 2 (που λειπει). Αυτο ειναι ενοχλητικο και αντιαισθητικο. υπαρχει καποια λυση; ευχαριστω

Θα μπορούσες να έχεις δύο directories του jukebox, ξεχωριστά σε κάθε δίσκο ώστε να έχει ξεχωριστή DB την κάθε φορά

Η πρόταση δεν ισχύει όταν έχεις εσωτ δίσκους ή το jukebox directory σε ένα USB stick.

Last edited: