Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

σωστο!! interface...i gui..παρτο οπως θελεις....

τι να κανω,,,δεν εχω τελειωσει δακτυλογραφος και μου ξεφευγουνε...

οποτε το jukbox το ξεχναμε προς το παρον...γιατι ειναι εντελος δυσχρηστο
να διευκρινίσω ότι κάνουμε πλακίτσα :D

πάντως ναι είναι ακόμα δύσχρηστο ή μάλλον νεογνό με όλα τα καλά και τα κακά που έχουν

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για Xtreamer (2,5"-Sidewinder-Pro)

και εγω πλακιτσα κανω...
παντος καλο το jukbox σαν ιδεα....αλλα αχρηστο προσ τοπαρον....
ειπα να φυγω απο το pc kai to media broswer για να ξενοιασω απο αυτα τα τερτιπια και epesa se αλλα... χαος η κατασταση..ελπιζω συντομα να βγει ενα καλο firmware να τα λυσουν αυτα γιατι αλλιως τζαμπα το promotion...

Καλησπέρα. Επειδή είμαι καινούργιος στον χώρο των media players και κυρίως του Xtreamer pro που μόλις απέκτησα, υπάρχει μήπως κάποιο site που να έχει οδηγίες βήμα - βήμα για το jukebox?

Καλησπέρα. Επειδή είμαι καινούργιος στον χώρο των media players και κυρίως του Xtreamer pro που μόλις απέκτησα, υπάρχει μήπως κάποιο site που να έχει οδηγίες βήμα - βήμα για το jukebox?

μεσα απο το δικο τους forum αλλα ειναι λιγο χαος η κατασταση./..ακομη και ατυτοι δεν εχουν ανεβασει ακομη εναν πληρη οδηγο εγκαταστασης του juke box γιατι ακομη ειναι σε διαδικασια εξεληξης...
παντος εγω τωρα το ψαχνω και ειναι ο μονς τροπος να δεις πως δουλευει.
απο τα μεχρι τωρα εγω βρηκα οτι ο καλυτερος τροπος να το κανεος να δουλεευει και να εμφανιοζει ολες τις εικονες ειναι να κανεις το scanning μεσα απο το ιντερφαψε του xtreamer και οχι απο τι σελιδα στο ιντερνετ μεσω υπολογιστη και απο οτι φενεται καλο ειναι οι φακελοι που εχεις μεσα τις ταινιες να ειναι κενοι(μονο την ταινια και υποτιτλους) για να φταξει αυτο τι δικη του database χωρις να μπερδευεται με αλλα ρχεια εικονωνκαι backdrops
αυτο κανω εγω τωρα....βεβεαι εχω πολλα ακομη να μαθω αλλα γιαυατο ειναι το forum...για να βοηθιομαστε και βοηθαμε....

Αυτό προϋποθέτει να έχεις τον τίτλο όπως ακριβώς είναι η ταινία, ή ακόμα και αν έχεις κάποια παρατυπία μπορεί να σου κατεβάσει τα σωστά αρχεία?

Ρωτάω γιατί σε κάποιο άλλο Thread (απλά δεν θυμάμαι που) είχα διαβάσει αν στον τίτλο να υπάρχει η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, βοηθάει την αναζήτηση.

Παρεπιπτόντως, ξερεί κανείς σε ποια βάση ψάχνει?

Τρομερό το jukebox. Βρήκε όλες μου τις ταινίες και τις περιλήψεις αλλά εξώφυλλα δεν βρήκε κανένα. Συν οτι κολλαει. Μα τι μ@λ@κι@!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, αφού χθες το πρωί του έκανα την αναβάθμιση στο 1.5.3, χθες το απόγευμα το έβαλα να ψάξει τις ταινίες.
Από το setup του είπα να ψάξει, βρήκε 4 ταινίες, έκλεισα την τηλεόραση και έφυγα αφήνοντάς το να συνεχίσει το ψάξιμο.
Γύρισα μετά από 1 ώρα όπου έψαχνε ακόμα ενώ συνέχιζε να λέει ότι είχε βρει 4 ταινίες.
Το σταμάτησα και γύρισα στο μενού όπου είδα ότι είχε κατεβάσει πληροφορίες και τις εικόνες.

Το βραδάκι ξανά το ίδιο, το έβαλα για ψάξιμο, βρήκε μέσα σε λίγο 7 ταινίες (τις 4έρις από πριν και 3 νέες) όπου και πάλι εμφάνισε τις εικόνες.

Το ζήτημα είναι ότι φαίνεται μετά από λίγο να σταματάει το ψάξιμο. Τώρα του άλλαξα stick μπας και φταίει αυτό.

το εβαλα να σκαναρει τις ταινιες μου...πεςστε μου αν καταλαβαινω σωστα,,,,αυτο συνεχιζει το σκαναρισμα και τι συλογη πληροφοριων εστω και αν στη σελιδα του myjukbox φενεται οτι εχει βρει 0 καινουργιες......
το θεμα ειναι που ξερω εγω οτι θα εχει φτασει στο τελος και θα τις εχει βρει ολες ωστε να επιστρεψω στο μενου και να μην διακωψω τη σαρωση? βγαινει σε καινουργια οθονη απο μονο του? τη σαρωση την εχω βαλει να γινεται μεσα απο τον explorer του pc Μου

μπα...τζιφος... 4 ταινιες βρηκε και μετα απο οτι φαινεται σταματισε...

λοιπόν, του έβαλα stick 4GB φορμαρισμένο σε NTFS, του δήλωσα στα favorites το smb directory στο eTRAYz που έχει τις νέες ταινίες και το έβαλα να φτιάξει τη db.
Αυτό το έκανα με το remote control.

Από το firefox το παρακολουθούσα να βρίσκει όλες τις ταινίες με όλο το πακέτο σε κάθε μία. Τελείωσε και βρήκε όλες τις ταινίες. Για όλες έφτιαξε τις πληροφορίες και τις εικόνες. Σε 3 που βρήκε, δε μπόρεσε να τις ταιριάξει με το site οπότε και έγινε manually (το ενοχλούσε η λέξη unrated).

Αφού μέσω browser είδα ότι τελείωσε, πήγα στην τηλεόραση, πήγα στο jukebox/movies όπου μου έδειξε όλες τις ταινίες με τις φωτογραφίες του. Δηλαδή όλα φαίνονται εντάξει. Το έκλεισα και θα το ανοίξω αργότερα να δω αν εξακολουθεί να τα δείχνει σωστά.

Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι άμα το ψάξιμο ξεκινήσει και σταματήσει γρήγορα τότε το directory/ries στα favorites πρέπει να ξεδηλωθεί/θουν και να δηλωθεί/θουν εκ νέου.

Επίσης, ενώ στην τηλεόραση έγραφε ότι ψάχνει για ταινίες αλλά δε δήλωνε ότι τις βρίσκει, στο browser, εκεί που λέει το scan, μία χαρά έδειχνε πόσες βρήκε κάθε φορά και μάλιστα στην επιλογή movies έδειχνε και τι κατέβασε.

Λοιπόν, το έβαλα πάλι μπρος και μπήκα στο jukebox. Οι ταινίες ήταν εκεί με τις λεπτομέρειες τους αλλά οι εικόνες άφαντες.

Ξεδήλωσα το directory που είχα δηλώσει αρχικά στα favorites και τσουπ οι εικόνες εμφανίστηκαν μετά.

εγω ακολουθησα μια συμβουλη που μου εδωσε ενας απο το επισημο forum..
εφταιξα μια data base me to ember και μετα του ειπα να κανει το scanning offline.
τα πηγε αρκετα καλα...το μονο προβλημα ειναι οτι κανει db μονο για τις πρωτες 50 ταινιες που βρησκει...
εχω 3 φακελους με ταινιες που του δηλωνω ως favorites και φτιαχνει μονο για τον πρωτο.
αλλα και πριν που τις ειχα ολες σε ενα μεχρι το 50 εφτανε . συνολικα εχω γυρω στις 180, εχει προβλημα με τον ογκο των ταινιων? θελει καποια ρυθμιση?

εγώ σε έχω 69 ταινίες όλες στο δικό τους folder και όλα αυτά τα folders μέσα σε ένα άλλο folder.
Στα favorites δήλωσα το αρχικό folder που έχει μέσα όλα τα άλλα folders.

Στο ψάξιμο που του είπα να κάνει στα folders (όχι στα files) τις βρήκες όλες και έφτιαξε τη DB μια χαρά με τα όλα της. Απλά κάθε φορά που το ανοίγω θέλει είτε να βάζω το folder στο favorites ή να το βγάζω από τα favorites για να δείξει τις εικόνες.

Last edited:
τωρα τα ξαναβαλα ολα σε ενα folder εφτιαξα ολους τους τιτλους για να ταιριαζουν με τους original και αυριο που θα ειμαι σπιτι θα το ξαναβαλω να το ξανακανει..ελπιζω αυτη τη φορα να τα κανει σωστα..γιατι αρχιζω και τα περνω,,,και το σιγοθρο ειναι οτι μολις το φτιαξω δε θα το χρησιμοποιησω ξανα..,,,χαχα

λοιπον¨κατεβασα ember media manager.
ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ DB μεσα απο αυτο..πολυ καλο....
καθαρισα χειροκινητα την db που υπηρχε στο jukboxe και μεσα απο το pc εκανα scanning χρησιμοποηωντας την υπαρχουσα db ( oxi apo to internet)
εξωφυλλα και db διαβαζονται κανονικα...τα παντα....
τα εχωφυλλα δε τηα εμφανιζονται αν αλλαξετε απο "ανενεργο" σε "ενεργο" την επιλογη "τοπικη προσωρινη μνημη" στις επιλογες.
σε αυτη την περιπτωση αντι για τα εξωφυλλα που υπαρχουν στην db παει να χρησιμοποιησει αυατ πο φτιχνει αυτο με αλλη καταληξη και φυσικα δεν τα βρισκει....
αυτα εως τωρα γιατι μου πηρε το κεφαλι να καταλαβω πως δουλευει....

και κατι τελευταιο...μην το βαζετε να κανει 2 πραγαματ μαζι κατα το scanning ι τη μεταφορα δεδομενων μεσω υπολογιστη και να παιζει px ταυτοχρονα και ραδιο
αφηστετο να τελειωσει μαι δουλεια και μετα την αλλη...

αφού έκανες τη DB μέσω ember media manager, πως όρισες στο Jukebox να διαβάζει τη DB;

η επιλογή "τοπική προσωρινή μνήμη" που βρίσκεται;

ποιο να μην κάνει δύο δουλειές; το xtreamer;

ειπα στο jukbox οταν κανει το scanning να χρησημποιησει την υπαρχουσα db.
(σαρωτης βημα1#-------Κατεβάστε στοιχεία ταινιών και εικόνες-----επιλεγουμε=οχι)

ρυθμισεις---διαμορφωση----Τοπική προσωρινή μνήμη....εεπιλεγουμε=ανενεργο

ναι το xtreamer...na mhn kanei kai scanning και κατι αλλο μαζι....