Jurassic World: Fallen Kingdom

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    25
Re: Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Ναι εχεις δικιο τωρα το ειδα...με τα πολλα που προτείνονται εχω χασει την μπαλα.

Εσύ όμως δεν εχεις δικαίωμα να μιλάς.....ακόμα περιμένουμε 3 άνθρωποι να δεις το Westworld........άντε και μέχρι να το αποφασίσεις θα βγει και η 2η σεζόν (βγαίνει την δεύτερα)

Εγώ είμαι καλώ παιδί. Σήμερα πήρα χαμπάρι το νήμα του Yperion για το Imposters.....και είμαι ήδη στο φινάλε. Θέλει tempo το πράμα....

Απάντηση: Re: Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Εσύ όμως δεν εχεις δικαίωμα να μιλάς.....ακόμα περιμένουμε 3 άνθρωποι να δεις το Westworld........άντε ......

Oτι δεν παιζει στο Netflix .... δεν υπαρχει για μενα. :proud:
Nα μην πω .... οτι δεν αποτελει μερος του Altered Carbon .... δεν υπαρχει !
Bρειτε ενα τροπο το Westworld να γινει οργανικο κομματι του Altered Carbon
και τοτε .... κατι μπορει να γινει :flute:....

(ακου κατι να μου ρχεται .... σβουρηχτο :rolleyes: .... και με ταχυτητα :captain:)

Μιά από τα ίδια.Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δε θα το δω με χαρά!

new-dinosaur-remains-found-ten-times-bigger-than-a-trex-315098-1.jpg

Και υπηρξαν σαρκοβορα ... που κατορθωναν "ΤΕΤΟΙΑ" λεια, την εφερναν τουμπα. :blink:
Εχμ, για την ακριβεια .... τα μικροτερα του ειδους, τα πολυ μικροτερα (και νεαροτερα).
Ενα χτυπημα της ουρας απο τον Παππου ... ισοδυναμουσε με διαλυση σε τουβλακια lego.

Last edited:
Απάντηση: Re: Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Είχα την εμπειρία να δω το ολοφρεσκο έκθεμα στο μουσείο φυσικής ιστοριας στη Νεα Υορκη το καλοκαίρι.

Ανακαλύφθηκε πρόσφατα πριν μερικά χρόνια.

Μιλάμε ΔΕΝ μπορείτε να αντιληφθειτε το μέγεθος απο φωτογραφιες αν δεν το ζησετε.

Οντως ηταν σαν να βλέπεις το μποϊνγκ. Ουτε κι εγώ ξέρω ποσα εκατοντάδες τετραγωνικά ηταν η αίθουσα που το είχαν. Το κεφάλι εβγαινε εξω στον διάδρομο χαχαχαχαχαχα

https://www.amnh.org/exhibitions/pe...-d.-wallach-orientation-center/the-titanosaur

Απάντηση: Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Σε κανει να αναρωτιεσαι ...
Απο τιτανιοπαραγωγα ηταν τα οστα ?
Απο γραφοσωληνες ?
Απο τι ?

Οι καταπονησεις (ροπες, συνθλιψεις, εφελκυσμοι) ισοδυναμουσαν με αυτες
ενος σημερινου γερανου απο αυτους που βλεπαμε εξω απο τα εργοταξια της Αττικο Μετρο.
Και δεν νομιζω ενα τετοιος γερανος να σηκωνει .... 70 τονους στην καθισια.

Καλά όταν λέμε για οστά μιλάμε για μέγεθος βράχων όπως φαίνεται και στο βιντεακι.

Και βλέπουμε μόνο τον σκελετό. Που να το είχαν φτιαξει και ολοκληρο !

Τo παω το κοριτσι :love::love::love::love::love: ... ανυπερθετως !

https://pbs.twimg.com/profile_images/887729363289948160/taDRfR24.jpg
http://celebs-place.com/gallery/bryce-dallas-howard/161204_brycedallashoward0109_web.jpg

Αμα την ποσταρω στο νημα το σωστο (το καλοοοοο :rolleyes:) θα με συγχυσουν οι κακεντρεχεις. :icon15:
"Ξερεις ποιος ηταν πατερας της ?" ... "την εχεις δει πως εγινε τελευταια ?" ... και λοιπες κακιουλες.
Οποτε καλυτερα μια αναφορα εδω .... που εχω και τον Ακη να με αβανταρει. :proud:

Εχεις και εμένα να σε αβαντάρω Μάνο.

Η κοπελλιά είναι τύπισσα ,δεν είναι bimbo,έχει ΚΑΙ χαρακτήρα,τώρα αν έχει πάρει μερικά κιλάκια,αυτά χάνονται εύκολα,ειδικά στο Χόλυγουντ.Το μουτράκι της πάντως είναι φίνο..

Να μου αφησουν τα hitech υβριδια κατα μερος :smash: :angry: :smash: ....

Η Φυση ηταν αρκετα στιλπνοτερη, αγριοτερη και αποτελεσματικοτερη.

Ας χορταστουμε πρωτα απο τα αυθεντικα τερατα ... και βλεπουμε για hybrids.

Στο Νο 10 η στο Νο 11.