Juror #2

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    5

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,317
11,275
Εκεί ψηλά.....
Juror-2.jpg

Poster-EN

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ

Πρωταγωνιστούν: Κίφερ Σάδερλαντ, Ζόι Ντόιτς, Τόνι Κολέτ, Γκάμπριελ Μπάσο, Φραντσέσκα Φίσερ-Ίστγουντ

Διάρκεια ταινίας: 92' λεπτά

Σινεμά: 27 Οκτωβρίου 2024

Imdb

Υπόθεση:
"Ενώ υπηρετεί ως ένορκος σε μια δίκη δολοφονίας υψηλού προφίλ, ένας οικογενειάρχης βρίσκεται να
παλεύει με ένα σοβαρό ηθικό δίλημμα, ένα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να επηρεάσει την
ετυμηγορία των ενόρκων και ενδεχομένως να καταδικάσει ή να απελευθερώσει τον λάθος δολοφόνο."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Juror #2 - Official Trailer
Warner Bros. UK & Ireland

Last edited by a moderator:
Το είδα χτες. Πολύ καλό, ίσως το καλύτερο μετα το Gran Torino, σίγουρα στο ίδιο επίπεδο με το American Sniper και σαφώς ανώτερο απο τα δυο τελευταία που πρωταγωνιστούσε ο ίδιος. Αλλά πολύ μελαγχολικό, πολύ απαισιόδοξο.

Το είδα κι εγώ. Ωραίο , αλλά δεν μου άρεσε η αντίδραση του πρωταγωνιστή. Θέλω να πω ότι καρφώνεται εκατό φορές. Μόνο που δεν σήκωσε το χέρι να πει εγώ το έκανα.

Το είδα κι εγώ. Ωραίο , αλλά δεν μου άρεσε η αντίδραση του πρωταγωνιστή. Θέλω να πω ότι καρφώνεται εκατό φορές. Μόνο που δεν σήκωσε το χέρι να πει εγώ το έκανα.
Δεν είναι κανένα αριστούργημα, άλλα πέρασα καλά, ένα 7αρι από εμένα...

• Like
Reactions: tiniakos
Oταν εχεις δει δεκαδες ταινιες με δικες και βλεπεις μια ακομα που σε εκπλησσει δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το ποσο καλη ηταν τελικα.

Ετυχε να την δει κατα λαθος ο μεγαλος μου γιος που μαλλον εκανε εγκαινια σε τετοιου ειδους θεαμα και ακροαμα και εμεινε κολλημενος εως το τελος (μιλαμε για εφηβο που προτιμα να βλεπει διαστημικα τωρα)

Και κολλησε απο την πρωτη σκηνη που ειδε που ειναι αποτελεσμα της στιβαρης αφηγησης του Ιστγουντ που ακομα και στην ηλικια αυτη παραδιδει μαθηματα σκηνοθεσιας.

Εξαιρετικη.