JVC DLA-Χ3 Full Review by Kastrounis !!!

Αυτά είναι .... Λεφτά που είναι ???:jester:

BTW Μπράβο Μανώλο. :SFGSFGSF:
Τιμή έχουμε μάθει?

Ειχα την ευκαιρια να δω τον Χ3 στο pioneer center και μπορω να πω οτι το μηχανακι με εντυπωσιασε. Το 3d του ηταν εκπληκτικο. Μονο μειονεκτημα η ελλειψη colour managment κατι που η jvc μερκετιστικα αφησε για τα μεγαλυτερα-ακριβοτερα μοντελα.

Μονο μειονεκτημα η ελλειψη colour managment κατι που η jvc μερκετιστικα αφησε για τα μεγαλυτερα-ακριβοτερα μοντελα.
Φυσικα, αυτη δεν ειναι η μονη, ουσιαστική, διαφορα με τα μεγαλύτερα μοντέλα.

Τα τελευταία έχουν σημαντικά καλύτερο μαύρο / contast κλπ (επιβεβαιωμενο και με μετρήσεις δλδ - οχι μόνο specs).

Είσαι κακός άνθρωπος Τάκη (δσρ323δσ4354σδασδ) :p

Περαν της πλακας πάντως, οι μετρήσεις συμβαδίζουν (αναλογικα πάντα) σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα specs.

Φυσικα, αυτη δεν ειναι η μονη, ουσιαστική, διαφορα με τα μεγαλύτερα μοντέλα.

Τα τελευταία έχουν σημαντικά καλύτερο μαύρο / contast κλπ (επιβεβαιωμενο και με μετρήσεις δλδ - οχι μόνο specs).
Δεν ειπα οτι ειναι η μονη διαφορα. Απλα δεν κοστιζε τιποτε στην jvc να το προσθεσει στον "μικρο" της. Δε το εκανε για λογους Marketing.
Οι υπολοιπες διαφορες πιστευω οτι θα κανουν fade out στο μεσο σαλονι με τα προβληματα των αντανακλασεων - εκτος απο περιπτωσεις ψυχασθενων που εχουν γεμισει τον τοπο μαυρες κουρτινες :p

Δεν ειπα ότι είπες ότι είναι η μόνη διαφορα. Απλώς το επισήμανα.

Τωρα για το ''μέσο σαλόνι'', δεν ξέρω...πιθανότατα έτσι είναι...εξαρτάται όμως από τα standards του καθενός.

ΥΓ Αλλά τι να λέμε τώρα, δεν ειναι made in japan οπότε λογικά θα ειναι μάπα...:p

Για τα standards του Κομη Δρακουλα, οντως.. οι μαυρες κουρτινες ειναι μια χαρα!

:p

dracula.jpg

ΥΓ. Μακαρι να με αφηνε η γυναικα μου να γινω και εγω Δρακουλας.. :D

Βεβαια εκτος απο το colour management και τα καλυτερα specs υπαρχει και μια μεριδα αγοραστων που απλα θελουν το top of the line. Αφου το "χτυπησουν", μετα διαβαζουν και τα specs :p

Παντως υπηρχει ενα θεματακι στην ευκρινεια στο 3d και στην ευκρινεια στο 2d. Ενω δηλαδη σε 3d ηταν αψογη στο 2d δεν εντυπωσιαζε. Προφανως παιζει ρολο η παραπανω φωτεινοτητα του 3d ( Τακης speaking) αλλα και παλι στα δικα μου ματια η διαφορα ηταν εντονη με το ιδιο υλικο (Avatar).

H διαφορα οφειλεται, στο οτι οταν μπαινει 3D mode, αυτοματα αυξανεται το sharpness control του προβολεα.

Mια χαρα ειναι ο "μικρος" για τα σαλονια μας!
Και με μια οθονη μεχρι 100" , δυο χαρες !!!

Το απολυτο μαυρο , ετσι κι αλλιως , μονο στου Τασου το batcave θα το δεις...-bye-