JVC DLA-Χ3 Full Review by Kastrounis !!!

Τι να σου πω βρε Τάσο...

Τι σημασια εχει αλλωστε, δες την τιμή σαν πακετο και κοιτας αν σε συμφέρει.

Στο κάτω κατω εχει το καλο οτι σου δινει τη δυνατότητα να το πάρεις ανευ γυαλιων κλπ μόνο για 2D και μετα βλέπεις.

Τι σημασία έχει; μου φαίνεται πλάκα κάνεις....

Υπάρχει περίπτωση να αγοράσει κάποιος ΣΗΜΕΡΑ (όχι σε 5 χρόνια που μπορεί να είναι standard) 3D προβολέα και δεν θα πάρει γυαλιά;

Αν είναι έτσι , να δίνουν και το τηλεκοντρόλ έξτρα αφού έχει επάνω στο σασί πλήκτρα ελέγχου.

Ωχ, καλά Τάσο, αν θελουμε να βρουμε λόγους να γκρινιάζουμε θα βρουμε....

Ειπαμε: Κάνε τη σουμα και δες την τιμη σαν πακέτο. Θα κολλήσουμε δλδ στο ότι δεν τα δινουν στην ιδια συσκευασία;

Οχι ρε Τασο....σιγα μην ασχοληθουν να κάνουν τετοιες γυφτιες....

Ειπαμε: Και σε αλλες χωρες πουλιουνται με διαφορετικα setup.

Δεν ξερω τι μπορει να κανει το καθε μαγαζακι αλλα, από την εμπειρια μου παντα, καμια αντιπροσωπεια δεν θα κατσει να ξεσφραγιζει μηχανηματα (ειδικα τετοιας αξίας) για να κάνει καραγκιοζιλίκια....

(αλλα μαλλον σου ειναι ''αδιαφορο'' tm :p)

Απάντηση: Re: JVC DLA-Χ3 Full Review by Kastrounis !!!

Οταν μαθεις σφυρα μας !!!
Παντως ειναι γυφτια να μην εχουν εστω ενα ζευγαρι γυαλια.

Πουθενά στον κόσμο δεν συμπεριλαμβάνονται τα γυαλιά στη συσκευασία (εκτός του Χ9). Το γράφει και στο κουτί καθαρά, αυτά είναι "optional". Σιγά μην άνοίγει τα κουτιά η JVC.
Τώρα, αν σε κάποιο μέρος, κάποιος αντιπρόσωπος, πουλάει σ´αυτή την τιμή όλο το πακέτο αυτό είναι άλλο θέμα.

Δεν ειναι καπως ... επιπολαιο να παρει κανει σημερα 3d προβολεα ?
Υπαρχει τοσο 3d υλικο πια ?
(μιλαω για ταινιες)

Απάντηση: Re: JVC DLA-Χ3 Full Review by Kastrounis !!!

Πουθενά στον κόσμο δεν συμπεριλαμβάνονται τα γυαλιά στη συσκευασία (εκτός του Χ9). Το γράφει και στο κουτί καθαρά, αυτά είναι "optional". Σιγά μην άνοίγει τα κουτιά η JVC.
Τώρα, αν σε κάποιο μέρος, κάποιος αντιπρόσωπος, πουλάει σ´αυτή την τιμή όλο το πακέτο αυτό είναι άλλο θέμα.

Στην Νορβηγια παντως, ενας φιλος που θελει να αγορασει τον Χ3 μου ειπε πως στην τιμη (περιπου 3.500 ευρω με την σημερινη ισοτιμια) περιλαμβανονται και 2 ζευγη γυαλια και ο emitter.
Στην Γαλλια διαβασα οτι δινουν πακετο τα γυαλια στους Χ5 και Χ9.
Απο οτι φαινεται η JVC αφηνει το θεμα στην κριση του καθε τοπικου dealer.

Μηπως ειναι too early να παρει καποιος προβολεα με βαση το 3d τωρα ?
Φανταζομαι οτι σε κανα χρονο (τουλαχιστον 2-3 βασικα), να αξιξει ενας 3d, οταν δλδ υπαρχει μπολικο υλικο...

Σε ποιους τα λεω θα μου πεις .... :D

Ειναι αυτο που λενε early adopters μου φαινεται....

Μια φορα εδωσα 5.400 για προβολεα, και ειπα "σιγα μην ξαναδωσω τοσα για προβολεα"

Τωρα, σαν την ξανθια, βλεπω την μπανανα, και το μονο που λεω ειναι:

"Ωρε τουμπες που θα φαω" :flipout: -bye-

Απ οτι ειδα στην Ces 2011 εμφανιστηκαν οι πρωτες tv και οθονες 3D χωρις γυαλια.
Θα ειναι διαθεσιμες μεχρι το τελος του χρονου, μπορει αραγε να γινει κατι τετοιο και στους προβολεις (χωρις γυαλια δηλ).

http://www.youtube.com/watch?v=UZ1jyJFdHcc&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=Vkl9yALF_hM&feature=mfu_in_order&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=1h6flz7XvVk

Last edited:
Απ οτι ξερω, αυτη η τεχνολογια εχει παρα πολλους περιορισμους (πχ γωνία θεασης).

Oχι πια, δεν ειδες καλα!

Στα νεα μοντελα που θα βγουν αργοτερα, υπαρχει 3d face tracking απο την webcam του laptop (κι αργοτερα των tv) που προβαλει την σωστη εικονα οπου και αν εισαι (μεσα σε λογικα πλαισια φυσικα).

Δες τα video και θα καταλαβεις.