JVC DLA-X55

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

οτι πρεπει μια curve Μπαμπινο με αναμορφικο.....

....αλλη αισθηση.

δεν θαχεις τις ανακλασεις που εχεις και περιττο να πω καλυτερο κοντραστ.

αντε καλοριζικα.....:surf-aki:

Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα!!! Καλορίζικα και από εμένα. Αφού το ξέρεις ότι θα την κάνεις την αναβάθμιση, τι το καθυστερείς και βασανίζεσαι?

καλοθεατος.....αριστη αγορα

αναψες φωτια στον Μπαμπινο

ποσο θα αντεξει ; :flipout:

Κι ο 55-άρης, παίζει εξαιρετικά... ´Ενα χρόνο καβάτζα τον έχω σίγουρα. :laugh:

Επειδή αυτά τα έλεγα πριν δυο μήνες.... Δεν ξανακάνω δηλώσεις, φοβάμαι οτι θα εκτεθώ. :grandpa:

Καλημερα,σε ολους,καλη σαρακοστη και πρωιμη ανασταση για μενα
Μετα απο πενταχρονη εμπειρια με προβολικα epson 3lcd(2000-3500-81003d)και benq7000+(dlp) εφτασε ο καταλληλος χρονος, οι συμπτωσεις και η διαθεση μετα την ολοκληρωση του δικαναλου συστηματος,να αναβαθμισω σημαντικα τον προ με την επιλογη
του JVC DILA-X55B,ενος μεσου που χαιρει εκτιμησης στην παγκοσμια οτικοακουστικη κοινοτητα
Πηγη το νεο Pioneer bdp-lx58 και πανι mat white 1.0 gain 16/9- 92"from Lingra
Παιζοντας out of the box,και συγκρινομενος αμεσα με την καλιμπραρισμενη Panasonic 50st50,εμεινα αφωνος απο την συμπαγη δομη της εικονας,την απεικονηση της χρωματικης παλετας,την οξυτητα,την αποτυπωση του μαυρου και του λευκου σε 2d υλικο
Δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι μετα την σημερινη απογευματινη παρεμβαση του Μανωλη
Εντυπωσεις μετα το καλιμπραρισμα καθως φωτο θα αναρτηθουν για την ικανοποιηση των απανταχου "ματακιδων"
Μασιφ,στιβαρη κατασκευη,βαρους 15 κιλων,πληρης ρυθμιστικων,εξαιρετικα οπτικα,βοηθουν τον επαγγελματια στην απογειωση της εικονας
Μαλλον πετυχα μαζι με ολους εσας που τον εχετε, κελεπουρι
Ευχαριστω

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

Καλοθέατος Γιώργο... Μηχανάρα πήρες !!! :a0210:

Φιλτατε,δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες διαβασα αυτο το ποστ για το μηχανημα?
Μπηκε στη μεση και η παρεμβαση του Μανωλη,δεν ηθελα και πολυ,και εγινε

καλορίζικος και καλές προβολές. Το προβόλι σπέρνει.

Ευχαριστω,κ διαχειριστα,και σε ανωτερα για εσας

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και πολύ καλά έκανες... Πόσες ώρες έχει η λάμπα;
135 ωρες,μια χαρα για καλιμπραρισμα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Ευχαριστω,Γιαννη,πρεπει να ερθεις στο diloτραπεζο

Δε νομίζω...
Ας τον πάρει ο Λάκης στο BenQ-ουδοτράπεζο... Τους έχουμε κλείσει τρίχρωμη ροτόντα που γυρνάει γύρω-γύρω. -bye-

220px-DLP_Color_wheel.gif

δε ξερω αν θα χωρεσουν ολοι,το BenQ-ουδοτράπεζο ειναι ασφυχτικα γεματο,ενω το ταξι που θα φερει τους υπολοιπους,μπορει να τους ''παρκαρει'' κατ'ευθειαν στο diloτραπεζο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Ευχαριστω,Γιαννη,πρεπει να ερθεις στο diloτραπεζο

Λες να υπάρξει σύγκλιση απόψεων?:D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δε νομίζω...
Ας τον πάρει ο Λάκης στο BenQ-ουδοτράπεζο... Τους έχουμε κλείσει τρίχρωμη ροτόντα που γυρνάει γύρω-γύρω. -bye-

220px-DLP_Color_wheel.gif

Vintage τραπέζι δηλαδή!! Καλά...δεν χαλιόμαστε..στην τελική κοτσάρουμε μια ροτόντα πάνω στην άλλη για να έχουμε σύγχρονο RGBRGB!!-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Καλσπέρα, έχω ένα προβλημα αν γνωρίζει κανείς. Ο X55 jvc δεν ανήγει. Το stand by λαμπάκι αναβοσβήνει 6 φορές σταματά και πάλι αναβοσβήνει 6 φορές , τα άλλα δυο λαμπάκια είναι μόνιμα αναμμένα...

Καπου στο manual λέει τι σημαινει αναλόγως του πόσες φορές αναβοσβήνει το λαμπάκι. Best Case scenario θες νέα λάμπα. Worst case πρόβλημα είτε με τροφοδοσία είτε με πλακέτα οποτε πας service.