JVC DLA-X55

Απάντηση: JVC DLA-X55 - Οπλοφορώ ή απλά κυκλοφορώ;

Μεγειές κι από δω Μπαμπίνο. :award:

Κι όπως είπαμε. Το νου σου μην περάσεις τις 300 ώρες. Εγώ απλά στο θυμίζω γιατί βλέπω το έχεις πάρει ζεστά το θέμα και ανησυχώ.... :p

Το ότι είναι επαναφορτιζόμενες οι μπαταρίες μόνο καλό στην τσέπη κάνει γιατί πρακτικά μπορείς να μείνεις στη μέση της ταινίας με το γυαλί στο χέρι :p

Εχει 6 ρε, ενα-δυο θα ειναι μονιμως στην μπρίζα! :p

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55 - Οπλοφορώ ή απλά κυκλοφορώ;

Το ότι είναι επαναφορτιζόμενες οι μπαταρίες μόνο καλό στην τσέπη κάνει γιατί πρακτικά μπορείς να μείνεις στη μέση της ταινίας με το γυαλί στο χέρι :p
+100

Δε με λες, κι αυτα με μπαταριες ειναι σαν τα παλια, η ειναι επαναφορτιζομενα ?

Επαναφορτιζόμενες...

Κι όπως είπαμε. Το νου σου μην περάσεις τις 300 ώρες. Εγώ απλά στο θυμίζω γιατί βλέπω το έχεις πάρει ζεστά το θέμα και ανησυχώ.... :p

Έ, όχι και ζεστά... Απ´το Σάββατο μέχρι σήμερα έχει γράψει 4 ώρες το μηχάνημα...

Μάλλον εσείς που ανησυχείτε για τις επαναφορτιζόμενες έχετε απ´τα παλιά γυαλιά, με τις μπαταρίες, έ; :flipout:

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55 - Οπλοφορώ ή απλά κυκλοφορώ;

Απο γυαλιά πάντως σας καλύπτω... 6 είναι καλα; :beatnik2:

depende de la pelicula

diamantidis2_b.jpg

Μάλλον εσείς που ανησυχείτε για τις επαναφορτιζόμενες έχετε απ´τα παλιά γυαλιά, με τις μπαταρίες, έ; :flipout:

Εγώ ειδες, Κύριος! :p

BTW μακαρι να ειχα επαναφορτιζομενα διοτι δεν υπάρχει πιο εκνευριστικο πραγμα απο το να αλλαζεις καθε τρεις και λιγο αυτες τις μπαταριες σε σχημα δίφραγκου..

BTW μακαρι να ειχα επαναφορτιζομενα διοτι δεν υπάρχει πιο εκνευριστικο πραγμα απο το να αλλαζεις καθε τρεις και λιγο αυτες τις μπαταριες σε σχημα δίφραγκου..

Τάκη ερώτηση λίγο offtopic μιας και σε βρήκα εύκαιρο. Οι μπαταρίες δουλεύουν κάθε φορά που ανοίγει ο προβολέας? Γιατί μου τελειώνουν πού γρήγορα και μάλιστα σε γυαλιά που δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα.

Μπάμπη. Θέλω φωτογραφία με τα 6 γυαλιά να φορτίζουν ταυτόχρονα από τα USB :flipout:

Και εγω το ιδιο προβλημα εγώ. Πρεπει να καταναλωνουν διαρκως ρευμα γιατι και εμενα μου τελειωνουν γρήγορα, βλέπω-δεν βλεπω 3d..

Re: JVC DLA-X55 - Οπλοφορώ ή απλά κυκλοφορώ;

Τα ''παλια'' οσο νομίζω δεν ειναι στο σακούλι της ''αναβοσβήνουν'' (αρα ''τρωνε'').

Αν κρινω ομως απο το ποσο κρατανε κλειστα στο σακούλι (οπου ειναι σχεδον παντα τα δικά μου :p) - λιγο δλδ - πρέπει να τρωνε και σε αυτη την κατασταση κατιτις.

Τελος, προφανως 1000 φορες να αλλαζεις μπαταριες μια στο τοσο (κατι λεπτά έχουν) και να χεις spare παρα να μεινεις με το πουλι στο χερι αν αδειασει την ωρα της θεασης (κι ασε τον Τακη να γλύφει τον Στρατηγό :p)

Και τοσο δυσκολο ειναι να τα βαζεις για φορτιση μια ωρα πριν την ταινια; Ενω εαν μεινεις απο μπαταριες, λος πούλος..

Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

Και τοσο δυσκολο ειναι να τα βαζεις για φορτιση μια ωρα πριν την ταινια; Ενω εαν μεινεις απο μπαταριες, λος πούλος..
Να προγραμματιζεις δλδ και την φορτιση πριν την ταινια;

Δεν παιζει, το ξέρεις....

Ναι, θελει πολύ μυαλο για να σκεφτείς "σημερα θα δω 3d ταινία, καλου-κακου ας φορτισω τα γυαλάκια".. :p

Για τον προβολέα του Μπάμπη. Είμαι ο διάδοχος του :p

Μάλλον αλλού πήγαινε το "αστείο" του spcav κι άλλο κατάλαβα. :idea:

Α, καταλαβα. Καπαρωσε τον τωρα που ειναι νωρις :p

Ρε σεις, για μπήτε σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες γιατι απ αυτά που ακούω μου δημιουργείται ένα άγχος.
Πόσο κρατάνε οι μπαταρίες των γυαλιών; Απο επαναφορτιζόμενα ξέρετε περίπου διάρκεια;