spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,287
Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R
lol @ carcass (αν εννοεις το συγκροτημα βεβαια
)
για το on / off των μαντζουνιων, εχεις δικιο, καλη ιδεα (αλλα που χρονος.....)
Ζωντας λιγο με την ιριδα παντως, θα πω τα εξης.
Βλεποντας το Hobbit σε 3D (btw πολυ καλυτερα απο το 2) ελαχιστα την πηρα χαμπαρι (δουλευει τελικα
) - και δεν ενοχλούσε.
Στο Red 2 (btw πολυ χειρότερο από το 1
), σε μερικα σημεια ανοιγοκλεινε γρηγορα και στιγμιαια φαινοταν σαν να τρέμει η εικόνα.
Γενικα παντως και απο αυτα που ειδαμε όλοι μαζι, την προτιμω στο ON (ανεξαρτήτως αν την εχω πληρώσει
).
Σε σκηνη ουρανου με άστρα δλδ κερδίζεις σε contrast (ειχα αμφιβολίες για το τι γινεται όταν κλεινει - ποσο κερδίζεις δλδ σε μαυρο σε σχεση με το ποσο χανεις σε φως - αλλα τελικα βλεπω ότι το κερδος από το 1ο ειναι μεγαλύτερο από τη χασούρα στο 2ο)
Το Clear Black δεν θεωρω οτι χρηζει αλλου ψαξιματος. Σιγουρα δινει πόντους στο Low ενώ στο High ειναι υπερβολικό.
Τα MPC κλπ, εχεις δικιο. Αλλα βαριεμαι πλεον να ασχολουμαι (βασικα λογω Lumagen)
καλοριζικος Συριε,
ασε τα συγκριτικα, τα πιξελ, και τα lumagen, και βαλε carcass live.. το μαυρο θα ειναι αβυσσαλεο και θα δεις τις πραγματικες χαρες του εξαιρετικου προβολεα σου.
αληθεια ποιοι jvc εχουν περασει απο τα χερια σου; και κατα ποσο βελτιωθηκαν απο μοντελο σε μοντελο..; αν βεβαια μπορεις να διακρινεις κατι τετοιο ..
ps βαλε αν μπορεις και κανα sc με on/off των νεων ματζουνιων που εχει.. clear black κτλ
lol @ carcass (αν εννοεις το συγκροτημα βεβαια

για το on / off των μαντζουνιων, εχεις δικιο, καλη ιδεα (αλλα που χρονος.....)
Πολυ ωραιο μηχανακι.
Βαθυ μαυρο και πολυ φως.
Διακριτικη ιριδα που δινει contrast και πολυ "ησυχη". Δεν ξερω ομως αν θα την χρσιμοποιουσα αν ηταν στο συστημα μου. Ο προβολεας ειναι πολυ καλος ακομα και χωρις αυτην.
Το clear back φαινεται οτι ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις και δινει κατι ακομα στην εικονα. Βεβαια θελει αρκετο ψαξιμο ακομα μεχρι να δουμε τι αλλο μπορει να "φερει".
Αν και δεν ειμαι φαν του 3d, αυτο που ειδα απο τον 700αρη ειναι το καλυτερο που εχω δει.
Θεωρω οτι αμα ρυθμιστει το μηχανημα , θα δειξει καλα τα "κοφτερα του δοντια".
Ξαναμανα καοριζικος Συριε, και καλες απροβληματιστες θεασεις.
ΥΓ. Βαλε βρε μανιτσα μου ενα σωστο mpchc με τα φιλτρακια του, τα σεα του και τα μεα του, και παρατα το παλιο tmt να δεις "το φως σου"
ΥΓ2. Το λουματζεν κρατα τον λιγο ακομα :a0210:
Ζωντας λιγο με την ιριδα παντως, θα πω τα εξης.
Βλεποντας το Hobbit σε 3D (btw πολυ καλυτερα απο το 2) ελαχιστα την πηρα χαμπαρι (δουλευει τελικα

Στο Red 2 (btw πολυ χειρότερο από το 1

Γενικα παντως και απο αυτα που ειδαμε όλοι μαζι, την προτιμω στο ON (ανεξαρτήτως αν την εχω πληρώσει

Σε σκηνη ουρανου με άστρα δλδ κερδίζεις σε contrast (ειχα αμφιβολίες για το τι γινεται όταν κλεινει - ποσο κερδίζεις δλδ σε μαυρο σε σχεση με το ποσο χανεις σε φως - αλλα τελικα βλεπω ότι το κερδος από το 1ο ειναι μεγαλύτερο από τη χασούρα στο 2ο)
Το Clear Black δεν θεωρω οτι χρηζει αλλου ψαξιματος. Σιγουρα δινει πόντους στο Low ενώ στο High ειναι υπερβολικό.
Τα MPC κλπ, εχεις δικιο. Αλλα βαριεμαι πλεον να ασχολουμαι (βασικα λογω Lumagen)