JVC DLA-X700R

Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

καλοριζικος Συριε,

ασε τα συγκριτικα, τα πιξελ, και τα lumagen, και βαλε carcass live.. το μαυρο θα ειναι αβυσσαλεο και θα δεις τις πραγματικες χαρες του εξαιρετικου προβολεα σου.
αληθεια ποιοι jvc εχουν περασει απο τα χερια σου; και κατα ποσο βελτιωθηκαν απο μοντελο σε μοντελο..; αν βεβαια μπορεις να διακρινεις κατι τετοιο ..

ps βαλε αν μπορεις και κανα sc με on/off των νεων ματζουνιων που εχει.. clear black κτλ

lol @ carcass (αν εννοεις το συγκροτημα βεβαια :p)

για το on / off των μαντζουνιων, εχεις δικιο, καλη ιδεα (αλλα που χρονος.....)

Πολυ ωραιο μηχανακι.
Βαθυ μαυρο και πολυ φως.
Διακριτικη ιριδα που δινει contrast και πολυ "ησυχη". Δεν ξερω ομως αν θα την χρσιμοποιουσα αν ηταν στο συστημα μου. Ο προβολεας ειναι πολυ καλος ακομα και χωρις αυτην.
Το clear back φαινεται οτι ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις και δινει κατι ακομα στην εικονα. Βεβαια θελει αρκετο ψαξιμο ακομα μεχρι να δουμε τι αλλο μπορει να "φερει".
Αν και δεν ειμαι φαν του 3d, αυτο που ειδα απο τον 700αρη ειναι το καλυτερο που εχω δει.
Θεωρω οτι αμα ρυθμιστει το μηχανημα , θα δειξει καλα τα "κοφτερα του δοντια".

Ξαναμανα καοριζικος Συριε, και καλες απροβληματιστες θεασεις.

ΥΓ. Βαλε βρε μανιτσα μου ενα σωστο mpchc με τα φιλτρακια του, τα σεα του και τα μεα του, και παρατα το παλιο tmt να δεις "το φως σου" :flipout:
ΥΓ2. Το λουματζεν κρατα τον λιγο ακομα :a0210:

Ζωντας λιγο με την ιριδα παντως, θα πω τα εξης.

Βλεποντας το Hobbit σε 3D (btw πολυ καλυτερα απο το 2) ελαχιστα την πηρα χαμπαρι (δουλευει τελικα :p) - και δεν ενοχλούσε.

Στο Red 2 (btw πολυ χειρότερο από το 1 :p), σε μερικα σημεια ανοιγοκλεινε γρηγορα και στιγμιαια φαινοταν σαν να τρέμει η εικόνα.

Γενικα παντως και απο αυτα που ειδαμε όλοι μαζι, την προτιμω στο ON (ανεξαρτήτως αν την εχω πληρώσει :p).

Σε σκηνη ουρανου με άστρα δλδ κερδίζεις σε contrast (ειχα αμφιβολίες για το τι γινεται όταν κλεινει - ποσο κερδίζεις δλδ σε μαυρο σε σχεση με το ποσο χανεις σε φως - αλλα τελικα βλεπω ότι το κερδος από το 1ο ειναι μεγαλύτερο από τη χασούρα στο 2ο)

Το Clear Black δεν θεωρω οτι χρηζει αλλου ψαξιματος. Σιγουρα δινει πόντους στο Low ενώ στο High ειναι υπερβολικό.

Τα MPC κλπ, εχεις δικιο. Αλλα βαριεμαι πλεον να ασχολουμαι (βασικα λογω Lumagen)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Τα MPC κλπ, εχεις δικιο. Αλλα βαριεμαι πλεον να ασχολουμαι (βασικα λογω Lumagen)

Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα... Μόνο το γεγονός οτι θα πετάξεις το ΤΜΤ 6 αξίζει τον κόπο.
Το έχω πληρώσει, ούτε που θυμάμαι πόσο, από το 3 στο 5 κι απ´το 5 στο 6... Κλασσική περίπτωση "κάθε πέρσι και καλύτερα".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα... Μόνο το γεγονός οτι θα πετάξεις το ΤΜΤ 6 αξίζει τον κόπο.
Το έχω πληρώσει, ούτε που θυμάμαι πόσο, από το 3 στο 5 κι απ´το 5 στο 6... Κλασσική περίπτωση "κάθε πέρσι και καλύτερα".

Σε ποιότητα έχω να κερδίσω κάτι; (σε σχέση με τον Lumagen πχ sharpness) ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Σε ποιότητα έχω να κερδίσω κάτι; (σε σχέση με τον Lumagen πχ sharpness) ;

Μια επισκεψη και ενα κέρασμα στον Δημητρακούδη που ειναι (σ)εξπερ :p σε αυτά θα σε πείσει.
Απλα φαντάζομαι οτι αν πας σε mphc + madvr τα ξεχνάς τα .iso (εκτός αν δεν ειμαι ενημερωμένος) και θα πρεπει να εχεις remux/m2ts.

Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Τίποτα δεν ξεχνάς. Το κανεις mount και παίζεις με open folder.

Επιλέγοντας το μεγαλύτερο .m2ts.
Αρα μιλάμε μονο για αναπαραγωγη 2d χωρις θέματα branching ... (σπάσιμο ταινίας σε πολλα m2ts κτλ).
Εκτός αν το mphc μπορεί να διαβάζει playlists (και εφόσον βεβαια ξερεις ποιο είναι και το σωστό).
Καλά τα λέω?

Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Πολυ ωραιο μηχανακι.
Βαθυ μαυρο και πολυ φως.
Διακριτικη ιριδα που δινει contrast και πολυ "ησυχη". Δεν ξερω ομως αν θα την χρσιμοποιουσα αν ηταν στο συστημα μου. Ο προβολεας ειναι πολυ καλος ακομα και χωρις αυτην.
Το clear back φαινεται οτι ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις και δινει κατι ακομα στην εικονα. Βεβαια θελει αρκετο ψαξιμο ακομα μεχρι να δουμε τι αλλο μπορει να "φερει".
Αν και δεν ειμαι φαν του 3d, αυτο που ειδα απο τον 700αρη ειναι το καλυτερο που εχω δει.
Θεωρω οτι αμα ρυθμιστει το μηχανημα , θα δειξει καλα τα "κοφτερα του δοντια".

Ξαναμανα καοριζικος Συριε, και καλες απροβληματιστες θεασεις.

ΥΓ. Βαλε βρε μανιτσα μου ενα σωστο mpchc με τα φιλτρακια του, τα σεα του και τα μεα του, και παρατα το παλιο tmt να δεις "το φως σου" :flipout:
ΥΓ2. Το λουματζεν κρατα τον λιγο ακομα :a0210:

+1

Ειδικά για το 3D, ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα όταν βάλαμε το Pacific Rim: Πολύ φως (για 3D) και εκπληκτικό contrast με βαθια μαυρα (τα καλα της δυναμικής ίριδας+ του κορυφαίου black level). Αναμένω με χαρα το Gravity :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Επιλέγοντας το μεγαλύτερο .m2ts.
Αρα μιλάμε μονο για αναπαραγωγη 2d χωρις θέματα branching ... (σπάσιμο ταινίας σε πολλα m2ts κτλ).
Εκτός αν το mphc μπορεί να διαβάζει playlists (και εφόσον βεβαια ξερεις ποιο είναι και το σωστό).
Καλά τα λέω?

Μιλάω για bluray (2d) που, αφού κανεις mount, ανοίγεις το folder και παίζει κανονικά (εκτος menu βεβαια).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Μιλάω για bluray (2d) που, αφού κανεις mount, ανοίγεις το folder και παίζει κανονικά (εκτος menu βεβαια).

Διαβαζει το folder μονο του δηλαδή και επιλέγει μονο του το mphc το μεγαλύτερο stream ?

Μιας και το σκισαμε στο OT να πω / ρωτησω κατι σχετικο:

Χθες πηγα να δω το RED 2 που ειναι απο τα καινουργια με τα απειρα / λαθος (επιτηδες) playlists.

Ηξερα ποιο ειναι το σωστο playlist αλλα:

1. Το TMT δεν επαιζε τπτ.

2. Στο Dune δεν σου λεει το ονομα του αρχειου / playlist με αποτελεσμα να μη μπορεις να διαλεξεις το σωστο (όταν όλα φαινονται το ιδιο - πχ 160min / 1080p).

Ειναι κατι που χανω; Μπορει το Dune να δει ονομα αρχείου playlist;

Τελικα εσβησα όλα τα playlists και αφησα μονο το σωστο.

Το TMT παλι δεν το επαιζε (μπορεις αληθεια να επιλεξεις playlist στο TMT; νομίζω όχι)

Το Dune το επαιξε

Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Αναμένω με χαρα το Gravity :p
Να εχεις αγοράσει γυαλια μονο γιατι τα δικα μου καταφέρατε και τα ραγίσατε με ενα μονο βαλε / βγαλε....:p

Χθες πηγα να δω το RED 2 που ειναι απο τα καινουργια με τα απειρα / λαθος (επιτηδες) playlists.

2. Στο Dune δεν σου λεει το ονομα του αρχειου / playlist με αποτελεσμα να μη μπορεις να διαλεξεις το σωστο (όταν όλα φαινονται το ιδιο - πχ 160min / 1080p).

Το TMT παλι δεν το επαιζε (μπορεις αληθεια να επιλεξεις playlist στο TMT; νομίζω όχι)

Το Dune το επαιξε

Μείνε στην ουσία αγόρι ... :afro:

Μείνε στην ουσία αγόρι ... :afro:

+1

Κρατά το dune για τα seamless branching bluray, πετά το TMT (shift delete) εγκατέστησε mpc mad + τα ματζουνια του και βάλε το BD Kreator (καλιμπραρίσμα) για καλύτερη ευκρίνεια και βάθος χρώματος.

Last edited:
το καλο και αξιοπιστο dune ειναι εδω για να μας γλυτωνει απο πονοκεφαλους και εκνευρισμους ακομα και μετα 4 χρονια που παρουσιαστηκε πρωτη φορα!

Το Dune το επαιξε

Θα κάνεις remux την playlist 647 με το ts muxer και τους ελληνικούς υπότιτλους (εάν τους χρειάζεσαι), πετάς τους άχρηστους ήχους (γαλλικό dolby digital και τους αγγλικούς δικάναλους). Το νέο Blu-ray που θα φτιάξεις με το ts muxer θα σου το διαβάζει μια χαρά το TMT...

Last edited by a moderator:

Θα κάνεις remux την playlist 647 με το ts muxer και τους ελληνικούς υπότιτλους (εάν τους χρειάζεσαι), πετάς τους άχρηστους ήχους (γαλλικό dolby digital και τους αγγλικούς δικάναλους). Το νέο Blu-ray που θα φτιάξεις με το ts muxer θα σου το διαβάζει μια χαρά το TMT...

Καλώς τον... -bye-

Last edited by a moderator: