JVC DLA-X700R

Το σημαντικότερο ξεχασα να πω:

Έχει αυτόματο / συρόμενο πορτάκι για τον φακο (όπως ο X9) :p

Νομιζα ότι το χε καταργήσει αυτό η JVC από τα προηγούμενα ηδη μοντελα...

Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Το σημαντικότερο ξεχασα να πω:

Έχει αυτόματο / συρόμενο πορτάκι για τον φακο (όπως ο X9 μου) :p

Καλά, και του Τάκη έχει τέτοιο... Καμία διαφορά. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Μεγειες...

Cross_fingers46_460.jpg

Ψιτ, πέραν της πλακας, δεν νομίζω πως ο Πανος εν προκειμενω δεν εννοούσε τις ευχές. Αν ήθελε να σε πειράξει, προφανώς θα έγραφε καμια πιο σοβαρή ατάκα.

:p

Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Ψιτ, πέραν της πλακας, δεν νομίζω πως ο Πανος εν προκειμενω δεν εννοούσε τις ευχές. Αν ήθελε να σε πειράξει, προφανώς θα έγραφε καμια πιο σοβαρή ατάκα.

Σε έχει τυφλώσει ο έρωτάς σου για τον Πανο.

Μα δεν καταλαβαινεις;

Για να μην πετάξει την παραμικρή εξυπνάδα σημαίνει ότι βρισκεται σε βαθιά κατάθλιψη

Κολεζας - Ρουλης bffs for ever.
Με γειες ειπα και το εννοουσα οπως χρονια τωρα οταν καποιος γνωστος αγοραζει καινουργιο μηχανακι.

Σε έχει τυφλώσει ο έρωτάς σου για τον Πανο.

Μα δεν καταλαβαινεις;

Για να μην πετάξει την παραμικρή εξυπνάδα σημαίνει ότι βρισκεται σε βαθιά κατάθλιψη

Αν τον ήξερες καλα (τον ερωτα μου :p ), θα γνώριζες πως ατάκες υπάρχουν πάντα, no matter what

Με γειες ειπα και το εννοουσα οπως χρονια τωρα οταν καποιος γνωστος αγοραζει καινουργιο μηχανακι.

Δεν θυμαμαι, σου πα ''με γειες'' και ''ελπίζω να μη χαλάσει'' ο 86; :p

Αν τον ήξερες καλα (τον ερωτα μου :p ), θα γνώριζες πως ατάκες υπάρχουν πάντα, no matter what

Αυτό ακριβώς λεω...εισαι ζαλισμένος γιατι γράφεις την αγγελία για τον X3 μου φαινεται...:p

Διακρίνω ζήλια Ρουλη...
Do not fret. Τωρα που αγόρασες τον 700, ξαναμπηκες στην καρδια μου...

Διακρίνω ζήλια Ρουλη...
Do not fret. Τωρα που αγόρασες τον 700, ξαναμπηκες στην καρδια μου...

Παλι δεν καταλαβαινεις...

Αυτο ακριβώς ειναι το προβλημα....κι εχουν ακριβύνει και τα burgers...:p

Burgers έχουμε πλέον στην Παλλήνη οποτε δεν σε έχω ανάγκη. Αν πάρω και εγώ τον 500ρη, θα σου κόψω και την καλημέρα.

Την Καλημέρα μου.

Burgers έχουμε πλέον στην Παλλήνη οποτε δεν σε έχω ανάγκη. Αν πάρω και εγώ τον 500ρη, θα σου κόψω και την καλημέρα.

Την Καλημέρα μου.

takis + panman = bffs 4 ever

σας εύχομαι βιον ανθόσπαρτον + ατελειωτες ώρες γέλιου......(στον παιδότοπο του ΜακΑρθουρ)