JVC DLA-X700R

Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

και να καις και καμμια μητρικη.
Δεν εχει γουστο αλλιως.

νομίζω ότι είμαι ο άνθρωπος σας.

Καιρό τώρα ψάχνω αφορμή να βάλω στον κομπρέσσορα αυτό

post-2-1236245181.jpg

έχω μεγάλο δείγμα για όλα τα γούστα

IMG_0672.JPG

Grafiti+Akropoli.jpg

Boreia.JPG
grafiti.JPG

εσένα ειδικά θα σου περάσω το φακό 3 χέρια tamiya smoke.
063_Smoke.jpg

Μιλάμε για εκτόξευση contrast πάνω από 800000000:1. Και καμμία επίδραση σε rgb και χρώματα.

Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Το είχα διαβάσει πριν αρκετούς μήνες στο Ιταλικό φόρουμ, Νικόλα. Υπήρχαν καμμιά δεκαριά κάτοχοι του 1000άρη που τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι!! Τώρα αν η αγαπημένη μας Sony τους φόρεσε και άλλο ένα πεντακοσάρικο, ικανή την έχω.:silly:

Και εμένα δεν μου φαίνεται απίθανο. Η Ιταλία είναι πολύ μεγαλύτερη αγορά από την Ελλάδα, οπότε για να ""αξίζει" να παρέχεται και εδώ η ίδια υπηρεσία, πρέπει με κάποιο τρόπο να βγει το ίδιο κέρδος από λιγότερους πελάτες. Πάντως κατά την γνώμη μου, και το λέω υπεύθυνα, έχοντας σπουδάσει management και έχοντας ΜΒΑ, είναι ντροπή να μην σέβεσαι τον πελάτη σου που έχει αγοράσει ένα προϊόν που θεωρείται premium, στην πολύ υψηλή κατηγορία τιμής. Με το να μην παρέχεις δωρεάν αναβαθμίσεις σε τέτοιους πελάτες, που ξόδεψαν ένα πολύ μεγάλο ποσό για την αγορά του προβολέα, τους λες εμμέσως ότι δεν τους υπολογίζεις και ότι τους βλέπεις μόνο σαν πηγή χρημάτων. Σαφώς και ο άνθρωπος που έδωσε 19.000 για να αγοράσει ένα βιντεοπροβολέα μπορεί πολύ εύκολα να δώσει άλλα 2.500 για μιά αναβάθμιση, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι θέμα σεβασμού ως προς τον πελάτη και αναγνώρισης της πολύ μεγάλης αγοράς που έχει ήδη κάνει, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο κατασκευαστή.

Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Γινεται 4k το μασινι (nooot)... :p

Λές; :hmmmm2:

Γιατί αν κάνει αυτά που λέει...

The new firmware improves reliability of both RS232C and LAN communication, especially when a test pattern is displayed.

...ούτε download δεν αξίζει να κάνω.

Μπορει να φτιαχνει και αλλα (πχ το μαύρο :p) και να μη το λεει

Βαλτο και μη μας σκας!

Ωχου......

:p

Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

The new firmware improves reliability of RS232C communication

Δλδ τωρα θα τρεχει πιο ευκολα το magicflash και ετσι θα μπορεις να βαλεις ανετα πλεον τα.....προηγουμενα firmware :p :p :p

Οπου βλεπω αγγελια με 700 θα μπαινω και θα ρωταω αν εχει το τελευταιο firmware. Γενικα το λεω... :chinese:

Μπορει να φτιαχνει και αλλα (πχ το μαύρο :p) και να μη το λεει

Βαλτο και μη μας σκας!

Ωχου......

Κάντο πρώτα εσύ... και μετά κερνάω καφέ (χωρίς Panman)... -bye-

Μαθαίνω μάλιστα ότι ο Τακης, σε μια απελπιδα προσπαθεια να δει ταινία με μαύρο όπως ο Χατζηγεωργίου, το πέρασε και στον X 3.

(ο Καστρουνής αγνοείται)

Μαθαίνω μάλιστα ότι ο Τακης, σε μια απελπιδα προσπαθεια να δει ταινία με μαύρο όπως ο Χατζηγεωργίου, το πέρασε και στον X 3.

(ο Καστρουνής αγνοείται)

Όταν θα ψωνίσω τον δικό σου προβολέα σε τιμή χώμα το φθινόπωρο τα ξαναλέμε.. :p

(ο Καστρουνής αγνοείται)

Δεν υπάρχουν μαύρες ταινίες. Υπάρχει μόνο η μπλε που την βλέπεις στα προβόλια σου μωβ:

http://cinema24.gr/m/566/ΤΡΙΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ-Η-ΜΠΛΕ-ΤΑΙΝΙΑ

Η λευκή που την βλέπεις κρεμ:

http://entertainment.in.gr/html/ent/772/ent.42772.asp

Και η κόκκινη που την βλέπεις πορτοκαλιά:

http://www.koinotopia.gr/index.php?...rouge-&catid=10:2009-10-18-21-13-18&Itemid=11

Τα μαύρα υπάρχουν ωστόσο...τα μαύρα μεσάνυχτα που έχεις από εικόνα!!:aetsch: