JVC DLA-X700R

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

jason-statham-aston-martin-man.jpg

DIMIS

:p

Άμα ήθελα προβολέα HD Ready και "φωτεινό" θα έπαιρνα τον 1070... :silly:

αυτο θα γινει με μελλοντικο update,υπομονη,μη σε πιανει ανυπομονησια!
Εισαι σε καλο δρομο,ξεκινας με τον 55αρι,περνας στον 700αρι και σιγα-σιγα θα φτασεις και στον 1070!

αυτο θα γινει με μελλοντικο update,υπομονη,μη σε πιανει ανυπομονησια!
Εισαι σε καλο δρομο,ξεκινας με τον 55αρι,περνας στον 700αρι και σιγα-σιγα θα φτασεις και στον 1070!

Το ξέρω, μην με παρεξηγείς... Φταίει που είμαι λίγο ανυπόμονος... :beatnik2:

...ιδου....ο ΠροεδρΑς και ο Διαχειριστης (Ανώτατος - lol) του avtroll.gr.....:p

Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Ευχαριστω, να'στε καλα.
Απο ομοιομορφιες και συγκλισεις παμε καλα.:a0210:

Καλά, είσαι τόσο ξεφτύλας; Να το μαθαίνω οτι παρέλαβες απ´ το forum; :speechless-smiley-0

Θα σούλεγα κάτι τώρα αλλά σέβομαι το μηχάνημα... :grandpa:

Άντε καλοθέατος :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Μπραβο φιλος....ελα αυριο Μαρμιτα να μας τα πεις απο κοντα...

Αμα δε ριχνει καρεκλες ...:ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά, είσαι τόσο ξεφτύλας; Να το μαθαίνω οτι παρέλαβες απ´ το forum; :speechless-smiley-0

Μη μιλας εσυ. Στη χρωσταγα :p

Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

ε προφανώς υπήρξε θρίλερ με τον 900άρη. Καλά και εσύ βρε χρήστο μου δεν έβρισκες κανένα κουτί από 900άρη :flipout:Κατά τα άλλα ένα εξέχον μέλος εγκατέλειψε το ιζόλα φαν κλάμπ για άλλες πολιτείες. Και εγώ μετά την μυωπία απέκτησα και πρεσβυωπία και βλέπω να την κάνω για benq. :afro:

Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

ε προφανώς υπήρξε θρίλερ με τον 900άρη. Καλά και εσύ βρε χρήστο μου δεν έβρισκες κανένα κουτί από 900άρη :flipout:Κατά τα άλλα ένα εξέχον μέλος εγκατέλειψε το ιζόλα φαν κλάμπ για άλλες πολιτείες. Και εγώ μετά την μυωπία απέκτησα και πρεσβυωπία και βλέπω να την κάνω για benq. :afro:

Βρε και κουτι βρηκα και φωτο και ολα, αλλα στο τελος σκεφτηκα οτι ειναι και μεγαλος ανθρωπος :flipout:

Ο ιζολα ιζολα. Την εικονα του την εχω ακομα αναφορα :drummer:

Η πρεσβυωπια ειναι αποτελεσμα του οτι κολλας τα μουτρα σου στη πανασονικ για να παρεις κινηματογραφικη αισθηση. Σε λιγο θα παθεις κι εγκαυματα:flipout:

Last edited: