JVC DLA-X700R

Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Όχι... LG με αφροποιητή για πρόλπυση...

Και μόλις δουλέψει 5 λεπτά ζεσταίνει και το νερό....:flipout:

Τι ειν τουτο? Φρεσκο app ? :ADFADF1:

wtf. Πως παίζει έτσι? :jester:

Δεν τ´αφήνεις αυτά και να μας πείς δυό λογάκια;

Ή εξάντλησες όλη σου τη συγγραφική ικανότητα περιγράφοντας τη "Hot" κινητάρα σου; :flute:

Δεν τ´αφήνεις αυτά και να μας πείς δυό λογάκια;

Ή εξάντλησες όλη σου τη συγγραφική ικανότητα περιγράφοντας τη "Hot" κινητάρα σου; :flute:

Τι να πω βρε Μπάμπη. Δεν τα ξέρεις? Τι ρωτάς?

Αν και ακόμη δεν έχω αποφασίσει σε ποιο mode βλέπω καλύτερα (μέχρι να γίνει κανονικό καλιμπράρισμα), όποιο mode και να διαλέξω η εικόνα είναι αλλού. Ειδικά με το enhance του lumagen ξυρίζει πραγματικά. Εδώ να πω ότι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με κλειδώματα και αναλύσεις με τον lumagen όπως ο τάκης στον 500.
Δύο ταινίες έχω δει μην φανταστείς... (ήρωας :p). Rush και Ender's Game. Και στις δύο με έπιασα να χαμογελάω αρκετές φορές με την εικόνα... Επιτέλους. Ένας προβολέας να με εντυπωσιάσει γιατί είμαι δύσκολος γενικά σε αυτόν τον τομέα.

Nek, παιζεις με δυναμικη ιριδα ή χωρις;

..με clear black ή χωρίς; Απο gamma ποιό χρησιμοποιείς;

Και δεν μπορεί, κάποια μικρή προτίμηση σε κάποιο mode σίγουρα την έχεις...
Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, επειδή το menu του 700-άρη, παράλληλα με τους συνδυασμούς που σου επιτρέπει να κάνεις, είναι λίγο χαωτικό, θές πολλές πολλές μέρες ψάξιμο για να καταλήξεις σε κάποια σχετικά ασφαλή συμπεράσματα, κι εσύ είσαι πολύ φρέσκος ακόμα.

Στα default όλα τα έχω αφήσει εκτός από 4K που το έχω απενεργοποιήσει και έχω μειώσει τα enhancements.
Εδώ δεν έχουμε χρόνο να δούμε ταινία, με ρυθμίσεις θα ασχολούμαστε? :p

Στα default όλα τα έχω αφήσει εκτός από 4K που το έχω απενεργοποιήσει και έχω μειώσει τα enhancements.
Εδώ δεν έχουμε χρόνο να δούμε ταινία, με ρυθμίσεις θα ασχολούμαστε? :p

Eλα ντε, πιασε να ρυθμισεις το LG, ασε τον 700αρη στην ησυχια του :flipout:

Re: Απάντηση: Ηχος και Εικονα Show 2014, τι ειδαμε...

Τακη κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι, αλλα τωρα τελευταια εχω ψιλομπερδευτει με τον 700αρη. Το εχουμε συζητησει και με το Μπαμπη αυτο.
Με τον 700αρη, ενω περιμενα στο χωρο μου να δω αρκετη διαφορα σε σχεση με αυτον του Μπαμπη, η αληθεια ειναι οτι δεν εχει τη διαφορα που περιμενα.
Μη με ρωτησεις γιατι, δεν το ξερω.
Ας μας πει κι ο Μπαμπης περι αυτου..

Χρήστο στα φωτεινά δεν έχει διαφορά??? μπας και κάνει ζημιά το ταβάνι???

Απάντηση: Ηχος και Εικονα Show 2014, τι ειδαμε...

Τακη κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι, αλλα τωρα τελευταια εχω ψιλομπερδευτει με τον 700αρη. Το εχουμε συζητησει και με το Μπαμπη αυτο.
Με τον 700αρη, ενω περιμενα στο χωρο μου να δω αρκετη διαφορα σε σχεση με αυτον του Μπαμπη, η αληθεια ειναι οτι δεν εχει τη διαφορα που περιμενα.
Μη με ρωτησεις γιατι, δεν το ξερω.
Ας μας πει κι ο Μπαμπης περι αυτου..

Στα φωτεινα λογικά πρέπει να δεις μεγάλη διαφορα διότι θα έχεις υψηλότερο intrascene contrast λόγω απουσίας ανακλάσεων από τοίχους κλπ
Στα σκοτεινα πάλι, θεωρώ πως το μαυρο θα σου φαίνεται πιο "γκρι" αφού το ματι σου θα έχει ως reference το απολυτο σκοτάδι του χώρου. Γι'αυτο πιστεύω πως σε χώρους με απολυτο σκοτάδι πρέπει να παίζουμε υποχρεωτικά με την αυτόματη ίριδα στο 2, που προσφέρει και το καλύτερο δυνατό black floor του προβολέα αφού κλείνει πολύ πιο χαμηλά από την μηχανικη και την στατική ίριδα του 700ρη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχος και Εικονα Show 2014, τι ειδαμε...

Στα φωτεινά έχει διαφορά, οι τοίχοι και το ταβάνι κάνουν ζημιά.
Ο Χρήστος δεν λέει οτι δεν επειρεάζει το περιβάλλον απλά περίμενε οτι η διαφορά ενός σαλονιού με έναν φροντισμένο χώρο θα ήταν μεγαλύτερη. Αυτό τουλάχιστον βλέπαμε μέχρι τώρα, με όσους προβολείς πέρασαν απ´το χώρο, και δεν είναι και λίγοι. Προφανώς η δύναμη και το contrast του 700-άρη περιορίζουν πολύ την επίδραση του χώρου.

Απαντω εδω για να μη μπλεξουμε το θεμα της εκθεσης.........

Οχι , δεν ειναι απο το ταβανι Βασιλη.

Στα φωτεινα λογικά πρέπει να δεις μεγάλη διαφορα διότι θα έχεις υψηλότερο intrascene contrast λόγω απουσίας ανακλάσεων από τοίχους κλπ
Στα σκοτεινα πάλι, θεωρώ πως το μαυρο θα σου φαίνεται πιο "γκρι" αφού το ματι σου θα έχει ως reference το απολυτο σκοτάδι του χώρου. Γι'αυτο πιστεύω πως σε χώρους με απολυτο σκοτάδι πρέπει να παίζουμε υποχρεωτικά με την αυτόματη ίριδα στο 2, που προσφέρει και το καλύτερο δυνατό black floor του προβολέα αφού κλείνει πολύ πιο χαμηλά από την μηχανικη και την στατική ίριδα του 700ρη.

Αυτα τα καταλαβαινω Τακη και ειναι οπως αναφερεις κι εσυ τα λογικα.
Η overall αισθηση δεν ειναι αυτη που θα περιμενα σαν διαφορα ενος σκοτεινου χωρου σε σχεση με το νορμαλ σαλονι του Μπαμπη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο Χρήστος δεν λέει οτι δεν επειρεάζει το περιβάλλον απλά περίμενε οτι η διαφορά ενός σαλονιού με έναν φροντισμένο χώρο θα ήταν μεγαλύτερη. Αυτό τουλάχιστον βλέπαμε μέχρι τώρα, με όσους προβολείς πέρασαν απ´το χώρο, και δεν είναι και λίγοι. Προφανώς η δύναμη και το contrast του 700-άρη περιορίζουν πολύ την επίδραση του χώρου.

Οποτε μαλλον συνφωνεις κι εσυ με τη παρατηρηση μου ?

Οποτε μαλλον συνφωνεις κι εσυ με τη παρατηρηση μου ?

Ναί, βεβαίως...
Κι αν δείς ο Τάκης γράφει "Στα φωτεινα λογικά πρέπει να δεις μεγάλη διαφορα" και "Στα σκοτεινα πάλι, θεωρώ πως..."
Αυτή η "λογική" και το τι "θεωρούμε" σωστό είναι που δοκιμάζεται αφού κι εγώ περίμενα κάπως διαφορετικά αποτελέσματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχος και Εικονα Show 2014, τι ειδαμε...

να σου πώ την αλήθεια αυτό πίστευα και εγώ. Δηλαδή ότι μηχανήματα τέτοιας κατηγορίας χάνουν πολύ σε τυπικά σαλόνια με ανοιχτόχρωμους τοίχους. Στον 55άρη που είδα στο χώρο σου διαψεύστηκα. Μάλιστα όταν είδα τον 700άρη με ξένισε η εικόνα του στα φωτεινά, είχε ένα πέπλο σε σχέση με τον 55άρη. Βέβαια σύγκρινα μήλα με πορτοκάλια γιατί τον ένα τον είχα δεί καλιμπραρισμένο και τον άλλο ακαλιμπράριστο. Αλλά ο 55άρης όπως μου είπες έπαιζε στα 11 ftl και ο 700 στα 16. Ίσως αυτή η διαφορά στο φώς να έκανε τη διαφορά στις ανακλάσεις.

Αυτα προς το παρον. Μολις κατσει η λαμπα (42ωρες), θα λογαριαστουμε καλυτερα με το θηριο :a0210:
(Τα πριν και μετα τα καταλαβαινεται..)

Attachments

• a2.jpg
    a2.jpg
    35.4 KB · Views: 111
  • a1.jpg
    a1.jpg
    44.6 KB · Views: 111
  • pre2.jpg
    pre2.jpg
    35.5 KB · Views: 111
  • pre1.jpg