JVC DLA-Z1 (actual 4K?)

Άνετα... :p

Πάντως φαίνεται να κάνει τικ όλα τα καλά κουτάκια.. και laser θα είναι, και DILA.. :D

Αυτό που δεν θα είναι είναι "αγοράσιμος".. Χλωμό το βλέπω για λιγότερα από 15-20Κ .

Λογικά θα λυθούν οι απορίες μας σε 2 μέρες.

Δεν θα μου κανει εντύπωση να κανει 10K (όσο δλδ κανει πάντα, τα τελευταία χρόνια, το κορυφαίο μοντέλο) και να κρατήσει για χαμηλότερα τα 2Κ μοντέλα

Ο Sony εχει γυρω στα 50 οποτε γυρω στα 30 ειναι πιο λογικό βάση ιστορίας ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ποσο είχε ο πρώτος dila ?
Υπολόγισε εκει γυρω ...

Εχω τα 24000 χιλιαρικα και μου λειπει το ενα , μαλλον παω για καταναλωτικο δανειο να τελειωνουμε , να στηθω τελεια!:violent-smiley-030::bang:

ανύπαρκο υλικό 4k και φυσικά η απρόσιτη τιμή του.

το θέμα ειναι πότε θα βγεί ένας jvc laser dila 4k κάτω από τα 5000 για να γίνει προσιτός και ας μήν έχουμε ακόμα αρκετό υλικό 4κ.
αρκεί να παίζει καλύτερα το υλικό 2k που διαθέτουμε.

Εκανε προπαραγγελια ο JL_? ομως οταν εμαθε πως ειναι HDR την ακυρωσε.

ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε αν πρέπει να δηλωθεί στο ποθεν έσχες - περουσιολόγιο.

Με αυτή την τιμή ειναι καταναλωτικά αδιάφορος (σορρυ Τάκη )

Μένει να δούμε αν και ποτε θα δώσει την laser τεχνολογία (για την υψηλή φωτεινότητα βαςικα - λέγε με HDR) η JCV σε 1080p μοντέλα ή ποτε θα βγάλει 4Κ μοντέλα στις τιμές της υφιστάμενης σειράς

Ειδικά για το 2ο παντως, σίγουρα θελουμε κατ ελάχιστον, ένα χρόνο ακόμη

Επειδή δεν θυμάμαι καλά, οι τιμές όταν βγήκαν οι full hd προβολείς ήταν τόσο υψηλές όσο αυτές του 4κ τώρα? Καλά 10.000 ευρώ να το καταλάβω για αρχή, αλλά πάνω από 20.000?
Στο βίντεο πάντως φαίνεται να σκίζει...

Last edited: