Εγω τον ειδα .
Δεν ξερω εαν ηταν προβληματικό μοντελο αλλα ηταν εξαιρετικό .
Εαν βγάλω έξω το θεμα αγοράς και κανεις μια κατάταξη ανεξάρτητα της τιμής , στην έκθεση ειδα 3 διαφορετικούς laser βιντεοπροβολεις .
καλύτερος ο Jvc .
Sony και Epson ηταν στα σημεία μια η άλλη για μένα .
Βέβαια εγω ειμαι άσχετος και θα έπαιρνα τον 9300 που γέμιζε 150 ιντσες χαλαρά και χωρις να ιδρώσει .... Καθαρα Θεμα τιμής ...
Click ή Flick?![]()
Χθες
Αλλά δεν πρόλαβα τελικά να τον δω (όχι οτι με έκαιγε, κιόλας)
Τι σε έκαιγε;
Έχεις πάρει χαμπάρι οτι απο τότε που έκανες στροφή στην ποιότητατου δικάναλου έχεις ψιλο-χαζέψει;
![]()
Μανώλη, μιλήσαμε για τα δυο δείγματα που έχει βγάλει η JVC καιρό τώρα και περιφέρονται ανά την Ευρώπη, τα οποία σχεδόν "δεν βλέπονται" από αυτά που έχουν γράψει όσοι τα έχουν δει. Τι σχέση έχουν οι Ελληνες έμποροι με αυτή την διαπίστωση που κάναμε και τρέχεις να τους υπερασπιστείς ως θιγόμενους? Αν το μοντέλο επίδειξης είναι προβληματικό, σαφώς και μειώνεται ολόκληρη η διαδικασία, τι να λέμε? Δηλαδή τι ακριβώς να δούμε από κοντά? ένα προβληματικό πρωτότυπο (που φυσικά και ΔΕΝ αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της JVC σε 4Κ) που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα βγει σε παραγωγή? Ποιο το νόημα? Να έχουμε απλά να λέμε ή να κάνει ο έμπορος το "κομμάτι" του "χαντακώνοντας" στην ουσία το νέο αυτό μοντέλο?
Θέλω να επισημάνω ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει προβολέας να παίζει HDR.
Αυτό μπορούν ΜΟΝΟ οι τηλεοράσεις.
Παρόλ' αυτά, μια χαρά παίρνουν τις πιστοποιήσεις. Α ρε κατακαημένη Ρούμελη...(ο χώρος της εικόνας έχει γίνει παιδική χαρά)
Μανώλη ξέρω κάποιον που περιμένει να σχολιάσεις το μαύρο του...
Συμφωνώ απόλυτα.
Για να κάνω ρύθμιση πρέπει να κάνω υπολογισμούς και να ρίχνω τα χαρτιά.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
????
Καμία σχέση...Τον spcav ...
Καμία σχέση...
Έχω καταλάβει τι παίζει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.