Για να μην αφηνονται εντυπωσεις καμμια, μα καμμια σχεση δεν εχει το μεσο εγγραφης στο αποτελεσμα απο την στιγμη που και τα 2 ειναι ψηφιακα.
Ειτε digital tape (mini dv, mini hdv) ειτε hdd.
+100, έτσι είναι

Για να μην αφηνονται εντυπωσεις καμμια, μα καμμια σχεση δεν εχει το μεσο εγγραφης στο αποτελεσμα απο την στιγμη που και τα 2 ειναι ψηφιακα.
Ειτε digital tape (mini dv, mini hdv) ειτε hdd.
Οι HDV βιντεοκάμερες αντιπαθούν την κίνηση. Σε στατικά πλάνα είναι καταπληκτικές, όταν αρχίζεις το paning αρχίζουν οι θολούρες.
Ωχ τώρα το είδα το thread HAL ΑΡΙΣΤΗ η επιλογή σου, τελικά ψήφισες (και πάλι...) ποιότητα και συμβατότητα με τα πιο διαδεδομένα προγράμματα video editing για πι σι έστω και αν χάσεις λίγο σε ευχρηστία, λόγω κασσέτα μίνι DV....
ΥΓ είδα τo audio setup σου στην παρουσίασή σου και μου έπεσαν τα σαγόνια.....Και πιο πολλούς ίππους και πιο πολλά dB, όχι ρε γμτ δεν το θέλει και ο Θεός...:firstprize:
Ναι βρε συ και μόλις σε είδα στο φόρουμ είπα ότι τουλάχιστον εδώ θα μπορώ να του δίνω και γω συμβουλές... αλλά ........
.....
Και κάτι ακόμα που ξέχασα να σου γράψω, υπάρχουν δύο ειδών κασσέτες miniDV οι απλές με κόστος 3-4 ευρώ και οι ειδικά σχεδιασμένες για HD με κόστος γύρω στα 16-18 ευρώ. Μπορεί η διαφορά τιμής να είναι τεράστια αλλά μεταξύ των δύο εγώ τουλάχιστον βλέπω διαφορές στίς δικές μου λήψεις......
Επίσης πρόσεχε να φορτίζεις την Canon από σταθεροποιημένη τροφοδοσία διότι εμένα την απλή miniDV που έχω μιά στιγμιαία διακοπή ρεύματος στο εξοχικό ενόσω τη φόρτιζα και κάηκε το κύκλωμα φόρτισης της μπαταρίας.
Ευτυχώς ήμουν στην εγγύηση...
τελικά το HD3 τι κάδρο έχει; 4:3 ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.