JVC HD-1 Dila από που???

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Καλημερα σας,
τηλεφωνησα σημερα να ρωτησω για τον HD1 σε δυο καταστηματα , και αν τον εχουν σε αμεση διαθεσιμοτητα για να τον αγορασω...

Τον βρηκα στον κύριο ΚΟΣΜΑ (στοά Φεξή) που τον διαφημιζουμε και εδω στο φορουμ μας, και επισης, και στο καταστημα ''ΑΠΟΘΗΚΗ" www.homecinema.gr

Από τις εμπειριες σας, απο ποιο καταστημα θα ηταν καλο να τον παρω, για να εχω πιο αμεση εξυπηρετηση σε περιπτωση που "ου μη γενοιτο" πάθει κατι και χρειαστει να χρησιμοποιησω την εγγύησή του???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και παρακαλω να μου απαντησετε αμεσα...:ernaehrung004:

Διονύση αν κάνεις ένα search μέσα στο φόρουμ με λέξεις κλειδιά θα μπορέσεις να διαμορφώσεις μια άποψη για το after sales support των καταστημάτων που αναφέρεις. Είναι δύσκολο να σου πούμε πάρτο από κει και μεθαύριο για χ,ψ λόγους να μην έχεις την κατάλληλη υποστηρίξη και να σε "κρεμάσουμε" αθελά μας. Πιστεύω οι καλύτερες απαντήσεις στο ερώτημά σου είναι οι ίδιες εμπειρίες των μελών μας που έχουν ψωνίσει κατά καιρούς.

Ευχαριστώ!

Τελικά ΔΕΝ υπάρχει διαθεσιμος, σε κανενα καταστημα και ΟΥΤΕ και στην αντιπροσωπια της JVC! Έγινε αναρπαστος τωρα στις γιορτες! :smash:

Οπότε, θα κοιταξω μηπως βρω καμια αγγελια για μεταχειρισμενο με λιγες ωρες χρησης, διαφορετικά, θα περιμενω μεχρι τις 15-20 Γεναρη που θα γινει η νεα παραλαβη από εξωτερικό (και πιθανον να μειωθει και λιγο η τιμη του, εν οψη του HD100 RS2! ) :ernaehrung004:

Διονύση για να λέμε και την αλήθεια, ποτέ αυτός ο προβολέας δεν ήταν με την σούσουλα....Αντιθέτως ακόμα και όταν άρχισε να πωλείται και η ζήτηση ήταν μεγάλη, η αντιπροσωπεία τα έφερνε με το σταγονόμετρο....

Re: Απάντηση: JVC HD-1 Dila από που???

Διονύση για να λέμε και την αλήθεια, ποτέ αυτός ο προβολέας δεν ήταν με την σούσουλα....Αντιθέτως ακόμα και όταν άρχισε να πωλείται και η ζήτηση ήταν μεγάλη, η αντιπροσωπεία τα έφερνε με το σταγονόμετρο....

...ουτε καν με την σεσουλα !!! :flipout::flipout:

Χρονια πολλα Τασο -bye--bye-

To θεμα ειναι ομως πως εγω ειμαι Aγγλια, και υπαρχουν και τα ταχυδρομικα στη μεση.:bigcry:
Πιστευω πως στο www.parcelforce.com θα παρεις μια ιδεα του κοστους, για παραδοση στην Κερκυρα.
Εχει μαλιστα κατι πακετα για παραδοση σε 48 ωρες, και με δυνατοτητα ασφαλισης του δεματος.
Το θετικο ειναι πως εχει λιγες ωρες! (υπαρχει και κατι θετικο δηλαδη):BDGBGDB55:

Τελικά, σημερα έστειλα τα χρηματα στο Δημητρη και περιμενω να μου στειλει τον Dila HD1 του από Aγγλία....

Μόλις τον λάβω με το καλό, και μπω και εγώ στο club των Dila-δων θα γραψω τις εντυπωσεις μου....

Σιγουρα θα παθω ενα ψιλοσοκ την πρωτη φορά, μιας και ο μονος προβολεας που ειχα μεχρι τωρα ηταν ο Epson 700, τον οποίο χάρηκα ΜΟΝΟ για 89 ώρες...:operator:

Καλή χρονιά σε όλους, και ΠΑΝΤΑ να είμαστε καλά και να μπορουμε να χαιρομαστε το hoby μας! -bye-

ΟΚ καλορίζικος Διονύση και περιμένουμε εντυπώσεις. αν μπορείς δες τον και Α-Β με τον Epson. Καλη Χρονιά. -bye-
Σε ευχαριστώ πολύ Τάσο! :ernaehrung004:

Ο Epson πουληθηκε προχθές... Αλλά και να τον ειχα, τι συγκριση να εκανα με τον Dila???

Δε λέω, είναι ΤΡΟΜΕΡΟΣ και ο Epson, και XΩΡΙΣ καθόλου ανομοιομορφία το κομμάτι που είχα εγώ, αλλά και πάλι, είναι σαν να συγκρίνεις Fiat με BMW...:smash:

Ελπίζω να τον λαβω μες στην Πέμπτη - Παρασκευή και θα σας πω...:ernaehrung004:

Άντε μπράβο... Καλορίζικος... :SFGSFGSF:
Ρύθμισε Brightness+contrast και είσαι Jet... Άντε και λίγο κατέβασμα το χρώμα στο -10 -15.
Περιμένουμε εντυπώσεις...

Ποσοι εχουμε μαζευτει ?

- Μπαμπης
- Τασος
- Τακης
- Γιαννης
- Συριος (το εχεις ή τον εδωκες?)
- Διονυσης
- Καποιος απο Κρητη (εχει εξαφανιστει)
- Ο εγω

Ποιον ξεχασα ?

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, μόλις τον λάβω θα σας το πω!
Θα βγαλω και φωτογραφιες. -bye-

Αυτή τη στιγμή έμεινα ''ταπί'' και χάλασα ΟΛΕΣ τις οικονομιες μου που ειχα στο λογαριασμο μου, αλλά ΕΛΠΙΖΩ η επιλογή μου αυτή να με δικαιώσει....
Ιδού και η photo με τα λεφτακια... :bigcry:
PC300203.jpg

Ευχαριστώ και ΟΛΟΥΣ όσους με παρότρυναν σε αυτό, και ιδιαίτερα τον αγαπητό Μανώλη Καστρουνή που μιλησαμε τηλεφωνικά και μου εδωσε θαρρος! -bye-

Υ.Γ.: Και για οσους ΔΕΝ γνωριζουν το Δημητρη, οφείλω να πω ότι μετά από όλη την γνωριμία και επικοινωνία που είχαμε αυτες τις μερες, πρόκειται για ΕΞΑΙΡΕΤΟ άτομο, και τον προτείνω απόλυτα για συνεργασια μαζι του...
Εγώ αλλά και άλλλοι φίλοι μου θα τον έχουμε υπόψη μας και για μελοντικές αγορές.... Υπάρχει και μια περιπτωση σε κανα χρονο να κατεβω Αγγλία για μεταπτυχιακό, οπότε θα βρεθουμε και απο κοντά! :ernaehrung004:

Last edited:
Ευχαριστώ παιδιά, μόλις τον λάβω θα σας το πω!
Θα βγαλω και φωτογραφιες. -bye-

Αυτή τη στιγμή έμεινα ''ταπί'' και χάλασα ΟΛΕΣ τις οικονομιες μου που ειχα στο λογαριασμο μου, αλλά ΕΛΠΙΖΩ η επιλογή μου αυτή να με δικαιώσει....

Ευχαριστώ και ΟΛΟΥΣ όσους με παρότρυναν σε αυτό, και ιδιαίτερα τον αγαπητό Μανώλη Καστρουνή που μιλησαμε τηλεφωνικά και μου εδωσε θαρρος! -bye-

Αυτος ηταν λοιπον ο "ενοχος"