Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Τι εξήγηση έδωσαν για την αλλαγή τιμής???Η ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ άλλαξε την τιμή στα 5990 (τι να πω) αλλά το περίμενα.
Φίλε mouse γιατί θεωρείς ότι θα έπρεπε να είχαν δώσει εξηγήσεις;
Εκτός αν ο φίλος Jargon είχε παραγγείλει τον προβολέα με την προηγούμενη τιμή και του τα άλλαξαν.
Αλλοι που ασχολουνται πολυ περισσοτερο απο εσένα με την εικονα (οπως ο Greg Rogers) επιλεγουν τον "προβολεα-λασπη" ως προβολέα αναφοράς τους..![]()
Δικαίωμα τους να πουλάνε σε όποια τιμή θέλουν και να αλλάζουνε όποτε θέλουνε τιμές, εγώ νόμιζα πως ο φίλος jargon τους πήρε τηλέφωνο όσο είχανε την προηγούμενη τιμή και γι αυτό ρώτησα.
Τέσπα, έτσι από περιέργεια υπάρχει κανείς που αγόρασε στην προηγούμενη τιμή από εδώ η ήταν απλά για την δημιουργία εντυπώσεων...?
Οι τιμές του HD100 έχουν ακαδημαικό και μόνο ενδιαφέρον, καθώς δεν υπάρχει κομμάτι ούτε για δείγμα..
Από Ιούνιο-Ιούλιο και βλέπουμε..
Και καλα κανουν....
Ειπαμε Τακη μου.....περι ορεξεως κολοκυθοπητα..
Του βαζει και ενα gamma 2.5 στον jvc 100 και βλεπει μια χαρα......!!!!!!
Μου θυμιζει ο Greg εσενα .......
Θυμασε που εβαζες στην κατηγορια htpc οτι η αναφορα για να βλεπετε τα dvdακια σας ειναι ...lanczos 6 και luma sharpnes 1.2.....
Θυμασε που με εκραζες.....
Ε.....κατι τετοιο κανει και ο Greg με κατι τετοια.....Ωραιος...
Tα βλεπω και γελαω.....μα πολυ γελιο σου λεω....
Να ξερες ποσο μου αρεσουν αυτα.....δυστυχως δεν ξερεις ποσο..!!!!!
Ειδες....!!!!Αν σου θυμιζει ο Greg εμενα Κωστα μου, τιμη μου! Ειναι το καλυτερο κομπλιμαν που θα μπορουσες να μου κανεις!![]()
Σε ποιες;Ειδες....!!!!
Ταιριαζετε πολυ στις.....![]()
Σε ποιες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.