JVC HD 750 – CLOSE ENCOUNTER

Όσο για το Ναυτικό, έχουμε πολλές ιστορίες να πούμε, ας είναι καλά ο χειμώνας έχουμε μπροστά μας πολλά και μεγάλα χειμωνιάτικα βράδυα...

Φιλικά
Γιώργος.

Re: Απάντηση: Re: JVC HD 750 – CLOSE ENCOUNTER

Σορρυ βρε Τζορτζ, αλλα το ειχαμε κανονισει απο την προηγουμενη εβδομαδα..
Ερχεται ομως η ωρα του Γιαννη Βαλαωρα (W5000 vs VW-10)! :D

Καλά, η κόντρα θα γίνει με κάθε επισημότητα, και βεβαίως, θα το απολαύσουμε δεόντως!
Όμως ήρθε η ώρα να φύγω απ' το πληκτολόγιο, διότι καταφτάνει ο Μανώλης για το κανάκεμα του μωρού μου. Τα λέμε αργότερα!

Φιλικά
Γιώργος.

Re: Απάντηση: Re: JVC HD 750 – CLOSE ENCOUNTER

Καλά, η κόντρα θα γίνει με κάθε επισημότητα, και βεβαίως, θα το απολαύσουμε δεόντως!
Όμως ήρθε η ώρα να φύγω απ' το πληκτολόγιο, διότι καταφτάνει ο Μανώλης για το κανάκεμα του μωρού μου. Τα λέμε αργότερα!

Φιλικά
Γιώργος.
Μιλαμε σοβαρα παιδια ????Θα γινει η κοντρα???Πειτε μου πειτε μου.:fight::D

Back to the basics...

Χθες μαζευτήκαμε στου Συριου, για να "παιξουμε" λιγο με το νεο του "μωρο".

Ο προβολέας, μπηκε ευκολα στην βαση του παλιου με καποιες μικρες προσαρμογες:

attachment.php

attachment.php

Αφου ρυθμισαμε Brightness/contrast, τσεκαραμε την συγκλιση του προβολεα, ο οποιος ειναι σε αυτον τον τομεα πολυ καλυτερος απο το κομματι που ειχαμε πρωτοδει, ενω εχει ελαχιστο color abberation.
Εδω βλεπετε μια φωτο απο το desktop του HTPC στα 1080p24:

attachment.php

Στην συνεχεια παιξαμε λιγο με το gamma μεσω του Lumagen, δινοντας μια πιο σκοτεινη τιμη (κοντα στο 2.3-2.4) η οποια, συνδιαζομενη με το πολυ υψηλο On-off contrast του προβολεα, μας εδωσε πολυ καλα αποτελεσματα με "βαθος" στην εικονα σε συγκριση με την default ρυθμιση gamma του HD-750. Φυσικα, μολις ρυθμιστει ο προβολεας απο τον Μανωλη, θα "ξεδιπλωσει" τις πραγματικες του δυνατοτητες...

Attachments

• P1010001.jpg
    P1010001.jpg
    44.1 KB · Views: 62
  • P1010002.jpg
    P1010002.jpg
    38.3 KB · Views: 62
  • P1010017.jpg
    P1010017.jpg
    177.8 KB · Views: 62
Τραβηξα και μερικα screenshots με την νεα μου φωτογραφικη μηχανη (Lumix LX-3) αλλα μην τα λαμβανετε "τοις μετρητοις" διοτι ηταν στο αυτοματο Mode. Μολις την μαθω και πειραματιστω παραπανω (πχ ληψη με raw) θα επαναλαβω το πειραμα.
Just for fun, ιδου τα screenshots:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• P1010027.jpg
    P1010027.jpg
    127.4 KB · Views: 63
  • P1010031.jpg
    P1010031.jpg
    157 KB · Views: 63
  • P1010036.jpg
    P1010036.jpg
    140.2 KB · Views: 62
  • P1010033.jpg
    P1010033.jpg
    71.2 KB · Views: 62
Καλή βγήκε τελικά η φωτό για την σύγκλιση.

Άξιος ο φωτογράφος (/αρθογράφος / δικηγόρος / Τζιβελέκας)!

:p

Edit

Και οι υπόλοιπες φωτό νομίζω ότι δεν 'κολακεύουν' το μηχανάκι σε καμία περίπτωση (όπως συμβαίνει πολλές φορές με τα sc)

Kαλοροιζικος και καλοθεατος!!!

Απο τις φωτο και μονο, ετσι για να γινεται κουβεντα, πολυ σκοτεινος ειναι.
Μαλον το παρακανατε με το gamma!-bye-

Μπα Γιαννη μου, απλα ειναι αδυνατο η φωτογραφικη μηχανη να αποτυπωσει την δυναμικη περιοχη του προβολεα, οποτε φωτομετρει λαθος...

Μετά την απόπειρα λήψης screenshots από τον 10άρη το Sony, είδα με τα ίδια μου τα μάτια ότι είναι πολύ δύσκολο να αποτυπωθεί η πραγματική εικόνα.

Πάντως, σας ακούω γενικά πολύ ενθουσιασμένους και με έχετε βάλει σε μέγα πειρασμό (για το μικρό αδερφό).

Ρούλη κάτι μυρίζω... Ακόμα δεν άλλαξες πάνες; :4603:

Καλορίζικο το τερατάκι σου... Εύχομαι ατελείωτες βραδυές απόλαυσης...

Γιατί είναι έτσι όμως; Σαν καπάκι από στικάκι USB; :grinning-smiley-043:4603: