JVC HD D-ILA (HD-1/RS-1) official thread

Απάντηση: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

Πες τα ρε Χρήστο

Ρε σεις μην τρελαίνεστε. Ακόμα και στο Xbox αν το παρατήσεις χύμα μετά από λίγο σκοτεινιάζει η εικόνα και τρέχει screen saver.

Ισως αυτο δημιουργησει προβλημα οταν προβαλεις το (στατικο) desktop ενος HTPC.

Βλέπουμε και ποδόσφαιρο έτσι; Μην το ξεχνάτε...

Απάντηση: Re: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

Και μου ήρθαααααααν τα μαντάτα....
μαχαιριές παααααααανάθεμά τα..

Που το βρήκες αυτό ρε Ντίνο; Σε προβολείς αναφέρεται ή σε τηλεοράσεις D-ILA;

Χιχιχιχι, Στρατηγέ μου, μου φαίνεται ότι έχεις αδύνατη ή επιλεκτική μνήμη. Το φαινόμενο που περιγράφει ο Nτίνος, εγώ το ονομάζω φαινόμενο μνήμης και είναι πιθανότατα χαρακτηριστικό της LCOS τεχνολογίας, φυσικά το έχει και ο Ruby. Ξέχασες μήπως τι πάθαμε με το πατερνάκι της σύγκλισης από το DVE;! :eek:

Χιχιχιχι, Στρατηγέ μου, μου φαίνεται ότι έχεις αδύνατη ή επιλεκτική μνήμη. Το φαινόμενο που περιγράφει ο Nτίνος, εγώ το ονομάζω φαινόμενο μνήμης και είναι πιθανότατα χαρακτηριστικό της LCOS τεχνολογίας, φυσικά το έχει και ο Ruby. Ξέχασες μήπως τι πάθαμε με το πατερνάκι της σύγκλισης από το DVE;! :eek:

Τώρα που το λές.... Κάτι αρχίζω και θυμάμαι.... Είναι κι αυτό το Αλτσχάϊμερ που θερίζει...
Βέβαια αυτό μετά από λίγο εξαφανίστηκε. Αν το αφήναμε κανένα δύωρο τι θα γινόταν;

Άντε πάλι....Διπλό post... .
icon9.gif

Last edited:

Οποτε, ο Jvc εχει το φαινομενο μνημης και ο Κολεζας το φαινομενο αμνησιας!
icon10.gif

Οποτε, ο Jvc εχει το φαινομενο μνημης και ο Κολεζας το φαινομενο αμνησιας!

Unπιστεύαμπλ !!! Ακόμα και την αμνησία ο Παναγιώτης την "μετράει" με πατερνάκια !!!!:music-smiley-005: :SFGSFGSF: :music-smiley-005:

(Αυτές τις μέρες ετοιμάζει ένα καινούριο, στα 1080p/24, για τη χοληστερίνη
icon10.gif
)

Last edited:
Re: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

καλα μιλαμε ο Παναγιωτης ακομη και στην εκκλησια τον παπα δεν τον λεει "πατερ" μου "πατερν" τον φωναζει...τι να λεμε τωρα....

Re: Απάντηση: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

Δε ξερω για τις φωτο με τα κουτια, παντως τα screenshots με ξενερωσαν . Ελπιζω να ειναι οσο λαθος φαινονται απο αλλους λογους γιατι με βλεπω να τρωω ξυλο........

Εχεις ακουσει που λενε........... "ρε φαγαμε αλλα μας ριξανε κιολας".........

κανονισε την πορεια σου γιατι σε βλεπω να βαζεις και στις τσεπες ......:smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

Εχεις ακουσει που λενε........... "ρε φαγαμε αλλα μας ριξανε κιολας".........

κανονισε την πορεια σου γιατι σε βλεπω να βαζεις και στις τσεπες ......:smash:

Ρε δε φοβαμαι τιποτα σου λεω. Εχω κρυμενο χαρτι....:afro:

Έκλεισα ραντεβού με STEREO STEREO στην Γκλασκόβη για να δω τον HD1 σε σύγκριση με Ruby Και Qualia 004. Καλύτερα με τα ματάκια μου να δω τι γίνετε και θα σας πω εντυπώσεις.

Εννοείται ότι περιμένουμε.....:worshippy:

Παρασκευή περιμένουνε το εμπόρευμα και θα με ενημερώσουνε για το preview.
Και τα λόγια του ιδιοκτητη στο τηλέφωνο ήτανε τα εξής: "καλύτερος από τον pearl σε ευκρίνεια και δύναμη αλλα όχι σαν τον ruby".Είχανε το πρωτότυπο για κάποιες μέρες στην διάθεση τους.
Εγώ σαν άπιστος Θωμάς θα περιμένω......:grandpa:
Όσο για τον χθεσινό πανικό με τον HD1 μάλλον ήτανε ένας έξυπνος διαφημιστικός τρόπος.
Επίσης για την τιμή, η χαμηλότερη είναι στο www.creativevideo.co.uk

Παρακολουθώντας τα forums και τις εντυπώσεις 2 ακόμα αγοραστών βλέπω ότι τονίζουνε για τον θόρυβο που κάνει.

Και τα λόγια του ιδιοκτητη στο τηλέφωνο ήτανε τα εξής: "καλύτερος από τον pearl σε ευκρίνεια και δύναμη αλλα όχι σαν τον ruby".

For whom the bell tolls..... Παιδιά να το κάνω edit πριν το δει; :flipout:

Βέβαια αυτό μετά από λίγο εξαφανίστηκε. Αν το αφήναμε κανένα δύωρο τι θα γινόταν;

Στρατηγέ μου, ιδέα δεν έχω, αλλά αν αφήναμε το πατερνάκι του DVE για κανένα δίωρο, μπορεί από τότε να έβλεπες μονάχα «εικόνες φυλακής» στον Ruby! :eek:

Οχι πως με ενδιαφερει......

Αλλα αυτο το χαρακτηριστικο των D-ILA μηπως μπορει να αποτελεσει τροχοπεδη για καποιον υποψηφιο αγοραστη??

D-ILA Device Characteristics

Do not project still pictures or pictures that have still
segments for a long period of time. The still parts of the
picture may remain on the screen. This is a characteristic of
D-ILA devices and not a malfunction. The picture will
disappear over time.

Η JVC διαβάζοντας την παραπάνω ερώτηση απαντα....:singer:

The D-ILA do not suffer from a permanent burn in really, there can be an issue of "imprint" which basically disappears in time again.

During the demos we ran in Athens the week before last the HD1 was on for 7-8 hours a day with prolonged periods of e.g Xbox demos and I personally did not recollect seeing any of the above issues

Υπάρχουνε βεβαια κι άλλες επισημάνσεις όπως:
"the HD1 doesn't correctly handle 480i/576i over HDMI with YCbCr 4:4:4 and RGB 4:4:4 colour-spaces".

Εδώ η JVC ..........κάνει τον ΑΛΈΚΟ:BDGBDGB53: