JVC HD1 Εντυπώσεις

mouse

AVClub Addicted Member
10 April 2007
1,957
ΛΑΡΙΣΑ
Σειρά μου να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου από το καινούριο μου προβολικό.
Αν και είχα ξαναδεί τον dila στο σπίτι του Τάκη όπου μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις , είναι τελείως διαφορετικό να βλέπεις ένα μηχάνημα να παίζει στημένο στο χώρο σου...
Το μηχανάκι του Μπάμπη καταρχάς είναι εξαιρετικό από θέμα σύγκλισης και ανομοιομορφίας από όσο είδα 3 νύχτες τώρα που το παιδεύω...
Οσο για τη λάμπα του........ (αν και ήδη παρήγγειλα καινούρια..) μετά απο 240 ώρες δεν παρατήρησα έλλειψη φωτεινότητας η κάτι άλλο, το αντίθετο μάλιστα ένα από τα χαρακτηριστικά που με εντυπωσίασε ήταν η άνεση με την οποία φώτιζε την οθόνη ακόμη και στις 200'' (ήμαρτον....) .....
Για το contrast... το μαύρο του.... απλά σε 2:35/1 έψαχνα τις μπάρες... τι άλλο να πώ, έχουν τόσα ειπωθεί εδώ μέσα που ότι άλλο και να πω... θα είναι επανάληψη...
Ενα θα σας πω.... είναι ο πρώτος προβολέας ο οποίος άφησε με το στόμα ανοιχτό ακόμη και την γυναίκα μου που θεωρούσε ότι μια χαρά βλέπαμε και με τον παλιό.....

Τέλος θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ που με βοήθησαν στην επιλογή μου αυτή.:firstprize:

Σειρά μου να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου από το καινούριο μου προβολικό.
Αν και είχα ξαναδεί τον dila στο σπίτι του Τάκη όπου μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις , είναι τελείως διαφορετικό να βλέπεις ένα μηχάνημα να παίζει στημένο στο χώρο σου...
Το μηχανάκι του Μπάμπη καταρχάς είναι εξαιρετικό από θέμα σύγκλισης και ανομοιομορφίας από όσο είδα 3 νύχτες τώρα που το παιδεύω...
Οσο για τη λάμπα του........ (αν και ήδη παρήγγειλα καινούρια..) μετά απο 240 ώρες δεν παρατήρησα έλλειψη φωτεινότητας η κάτι άλλο, το αντίθετο μάλιστα ένα από τα χαρακτηριστικά που με εντυπωσίασε ήταν η άνεση με την οποία φώτιζε την οθόνη ακόμη και στις 200'' (ήμαρτον....) .....
Για το contrast... το μαύρο του.... απλά σε 2:35/1 έψαχνα τις μπάρες... τι άλλο να πώ, έχουν τόσα ειπωθεί εδώ μέσα που ότι άλλο και να πω... θα είναι επανάληψη...
Ενα θα σας πω.... είναι ο πρώτος προβολέας ο οποίος άφησε με το στόμα ανοιχτό ακόμη και την γυναίκα μου που θεωρούσε ότι μια χαρά βλέπαμε και με τον παλιό.....

Τέλος θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ που με βοήθησαν στην επιλογή μου αυτή.:firstprize:

Καλοριζικος φιλε! Μετα δε απο 1-2 απο τις τσικουδιες σου, να δεις τι εικονα βγαζει ο Ντι(ρ)λας! :D

mouse εννοειτε οτι θα εχει τελεια συγκλιση γιατι εχει ψηφιακη διορθωση συγκλισης

Re: Απάντηση: JVC HD1 Εντυπώσεις

Ετσι μπράβο ,άλος ένας φίλος και πλέον επίσημα στην ντιλοπαρέα...βεβαίως χάσαμε έναν και κεςδίσαμε έναν άλον, ωπότε απώλεις....μηδέν!!!
Γιάννη απο καιρό ήθελα να εισβάλω στην ντιλοπαρέα αλλά ελέω διαφόρων κολλημάτων και WAF Factor.... άργησα αλλά τα κατάφερα...:ADFADF1::award::music-smiley-005::ernaehrung004:

mouse εννοειτε οτι θα εχει τελεια συγκλιση γιατι εχει ψηφιακη διορθωση συγκλισης

Εχμ.. Σε επίπεδο pixel. Και για όλη την έκταση του panel.

Με άλλα λόγια, εξακολουθεί να παίζει μεγάλο ρόλο ο παράγοντας "τύχη" (αλλά και η χρήση του lens shift..).

Εντάξει με τα κλειδώματα;
Δυστυχώς όχι ακόμη... Περιμένω το νέο HTPC για να δοκιμάσω με διαφορετικούς drivers γιατι για την mobile κάρτα γραφικών δεν μπορώ να βρω αλλους... και δεν το δοκίμασα και με το PS3 ακόμη.

Εχμ.. Σε επίπεδο pixel. Και για όλη την έκταση του panel.

Με άλλα λόγια, εξακολουθεί να παίζει μεγάλο ρόλο ο παράγοντας "τύχη" (αλλά και η χρήση του lens shift..).
Επηρεάζετε αρκετά απο την χρήση του lens shift ώμος όπως είδα έρχεται με το pixel adjust αρκετά...
Με το φακό κεντραρισμένο έψαχνα με τη μούρη κολλημένη στην οθόνη να βρω πρόβλημα σύγκλισης...
Βέβαια δεν ασχολήθηκα και πολύ με paternakia...

Σας ευχαριστώ παιδιά, η αλήθεια είναι πως ανυπομονούσα και εγω καιρό να μπω στην Diloπαρέα σας και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα...-bye-

Αλέξη σε ευχαριστώ πολύ... οι θεάσεις με αυτό το μηχανημα θα είναι σίγουρα και καλές... και πολλές...-bye-

Καλορίζικος και καλές θεάσεις. Η παρέα μας είναι μεγαλύτερη από όσο νομίζουν μερικοί "προδότες" που το έριξαν στο DLP -bye- Θα αλλάξουν γνώμη όταν θα αρχίσουν τα αστεράκια στα μάτια μετά τις 2 ώρες θέαση. Ή όταν θα φωνάζουν μόνοι τους γκόλ (αντί ξυστά άουτ)στο ποδόσφαιρο μόνο και μόνο γιατί η μπάλα θα έχει ουρά λόγω DLP κίνησης.
Είμαστε και εγώ και ο Παναγιώτης ο Μ. κάτοχοι του RS2. Άρα +2 στην παρέα.

Καλορίζικος και καλές θεάσεις. Η παρέα μας είναι μεγαλύτερη από όσο νομίζουν μερικοί "προδότες" που το έριξαν στο DLP -bye- Θα αλλάξουν γνώμη όταν θα αρχίσουν τα αστεράκια στα μάτια μετά τις 2 ώρες θέαση. Ή όταν θα φωνάζουν μόνοι τους γκόλ (αντί ξυστά άουτ)στο ποδόσφαιρο μόνο και μόνο γιατί η μπάλα θα έχει ουρά λόγω DLP κίνησης.
Είμαστε και εγώ και ο Παναγιώτης ο Μ. κάτοχοι του RS2. Άρα +2 στην παρέα.
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Καλοριζικος και από εμενα Δημητρη. Το μονο σιγουρο είναι θα ευχαριστηθεις να βλεπεις ταινιες.

Καλοριζικος και από εμενα Δημητρη. Το μονο σιγουρο είναι θα ευχαριστηθεις να βλεπεις ταινιες.
Σε ευχαριστώ , αυτό είναι το μόνο σίγουρο...:a0210: