JVC HD1 Εντυπώσεις

Απάντηση: Re: JVC HD1 Εντυπώσεις

Καλορίζικος και καλές θεάσεις. Η παρέα μας είναι μεγαλύτερη από όσο νομίζουν μερικοί "προδότες" που το έριξαν στο DLP -bye- Θα αλλάξουν γνώμη όταν θα αρχίσουν τα αστεράκια στα μάτια μετά τις 2 ώρες θέαση. Ή όταν θα φωνάζουν μόνοι τους γκόλ (αντί ξυστά άουτ)στο ποδόσφαιρο μόνο και μόνο γιατί η μπάλα θα έχει ουρά λόγω DLP κίνησης.
Είμαστε και εγώ και ο Παναγιώτης ο Μ. κάτοχοι του RS2. Άρα +2 στην παρέα.

Με φώναξε κανένας;
icon10.gif

Ρε Κώστα, γιατί με λές προδότη; Απλά είμαι περίεργος, ήθελα να δώ πώς παίζει ο Planar...:cool:
Αφού ξέρεις... Εγώ ανοίγω το δρόμο. Είμαι pioneer (if u know what i mean...
icon7.gif
)

Κι αν δεν κατάλαβες, θα καταλάβεις το Φλεβάρη, όταν θα πουλήσω τον Planar στον Browser... :flipout:

Last edited:
Καλα. Πρεπει να ειναι ο μονος που μολις πηρε προβολεα, δεν εχει γραψει ουτε 10 ωρες, κι εχει αποφασισει ,ποτε θα τον αλλαξει, σε ποιον θα τον πουλησει , και ποιον θα παρει (που θα ειναι και καλυτερος /αυτο το ξερει απο τωρα) , χωρις να ξερει ποσο κανει και χωρις να τον εχει δει !

Τα σεβη μου :grinning-smiley-043

Καλα. Πρεπει να ειναι ο μονος που μολις πηρε προβολεα, δεν εχει γραψει ουτε 10 ωρες, κι εχει αποφασισει ,ποτε θα τον αλλαξει, σε ποιον θα τον πουλησει , και ποιον θα παρει (που θα ειναι και καλυτερος /αυτο το ξερει απο τωρα) , χωρις να ξερει ποσο κανει και χωρις να τον εχει δει !

Γιατί; Είχα δεί τον HD-1; :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: JVC HD1 Εντυπώσεις

Γι αυτό άλλωστε είναι και ο στρατηγός της παρέας.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC HD1 Εντυπώσεις

Γι αυτό άλλωστε είναι και ο στρατηγός της παρέας.....

Ο στρατηγός της παρέας ή ο μ......ας της παρέας;
icon9.gif

By the way... τον PLANAR τον έστησες???????

Μου αρεσει το δευτερο προσωπο του χρησιμοποιεις Δημητρη !!! :flipout:

By the way... τον PLANAR τον έστησες???????

Nαί, αμέ;
Την Κυριακή το πρωί... Ήρθε ο Καστρουνής κι ο Χρήστος, τον ανάψαμε μέχρι να τον κεντράρουμε κι από τότε παραμένει σβυστός.
Έχει γράψει πάνω από ένα τέταρτο...
icon10.gif

(Άσε που με απείλησε και κάποιος - ονόματα μη λέμε - να μην τον ανάβω πολύ...
icon12.gif
)

Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 Εντυπώσεις

Μου αρεσει το δευτερο προσωπο του χρησιμοποιεις Δημητρη !!! :flipout:

Ναι ε??? αυτό δεν το σκέφτηκα..... άλλον έπρεπε να ρωτήσω...:HTEHETH63:

Γιατί ρέ; Ποιός κράταγε τη σκούπα; -bye-

Καλα, αυτη μετα απο τοσες τρυπες κι εγκαταστασεις, εχει μαθει να στεκετε μονη της :blink: