JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,219
Αθήνα
Ωραίο ζευγάρι, ταιριαστό.
Κατάμαυρο και γυαλιστερό, σαν το λουστρίνι του Γιώργου Μάγκα φτιαγμένο για μαγικές βραδυές.
Όσο το βλέπω τόσο το γουστάρω.
Βλέπω Blue-Ray, βλέπω DVD, καρφώνω την CF κάρτα της Canon και βλέπω τις φωτογραφίες μου σε χρόνο dt, μπαίνω στο internet, (θα) παίζω παιχνίδια.... Γενικά κάνει (σχεδόν) τα πάντα και μάλιστα πολύ καλά.
Τελικά το PS3 μου αρέσει πάρα πολύ. Μπορεί να φαίνεται ακριβό αλλά είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.
Αυτό από το ράκ δίνει το ρυθμό και η "Μαύρη Ντάλια" στο ταβάνι ζωγραφίζει !
Το ζευγαράκι αυτό το συνιστώ ανεπιφύλακτα. :grinning-smiley-043

Άμα τα λέω εγώ για το ps3 μετά μου λένε ...είναι ακριβό...αφού δεν είναι μόνο κονσόλα...κάνει κ τόσα άλλα...:grinning-smiley-043

Μπάμπη θέλω να το δω από κοντά...:bigcry:

Τώρα τι θα γίνει; θα γεμίσουμε παιχνιδομηχανές επειδή το ένα παίζει HD και το άλλο Bluray; γιατί μην μου πεις ότι θα έκανε τόσο ντόρο αν δεν έπαιζε bluray...

Τώρα τι θα γίνει; θα γεμίσουμε παιχνιδομηχανές επειδή το ένα παίζει HD και το άλλο Bluray; γιατί μην μου πεις ότι θα έκανε τόσο ντόρο αν δεν έπαιζε bluray...

Τάσο μην αγχώνεσαι...
Ένα PS3 κι ένα HTPC με το HD Drive του XBox καρφωμένο σε μια USB θύρα και είσαι Jet.
Παίζεις οτιδήποτε κυκλοφορεί στην πιάτσα... -bye-

Φαίνεται ότι τελικά το ps3 δεν είναι κάτι το τόσο φοβερό ως κονσόλα, τουλάχιστον σε επίπεδο γραφικών, αν κ η cpu του είναι πολύ καλή αλλά δεν αρκεί...οπότε τι έκανε η Sony ? έβαλε bluray κ προωθεί κ το δικό της φορμά...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Τη θέλω αυτή τη κάρτα…

...καρφώνω την CF κάρτα της Canon και βλέπω τις φωτογραφίες μου σε χρόνο dt,

Ουπς, αυτή τη κάρτα τη χρειάζομαι Στρατηγέ μου για κάτι δοκιμές που θέλω να κάνω. Ελπίζω να μπορείς να την αποχωριστείς για μια δυο μέρες.

Πάλι φωτιές μας ανάβεις Στρατηγέ μου. Το ζαχαρώνω κι εγώ το PS3… :BDGBGDB55:

Ειναι ωραιο μηχανακι το PS3 και φημολογειται οτι ειναι και το καλυτερο stand alone bluray player σημερα...Αν ειχε και 1080p24, θα ειχαμε μια κορυφαια λυση!

Ειναι ωραιο μηχανακι το PS3 και φημολογειται οτι ειναι και το καλυτερο stand alone bluray player σημερα...Αν ειχε και 1080p24, θα ειχαμε μια κορυφαια λυση!

Κι αν είχε και μια δεύτερη 'εξοδο ήχου...:frown:
Αλήθεια, spliter για οπτική ίνα υπάρχει;

Από την οπτική ίνα πάντως βγάζει μόνο 5.1 ήχο.
Το 7.1 μόνο από την hdmi.

...και οχι μονο αυτο...για να απολαυσεις τα νεα φορμα ηχου (TruHD κλπ)χρειαζεσαι ενισχυτη με εισοδο hdmi και δυνατοτητα αποκωδικοποιησης τους, διοτι το PS3 δεν εχει αναλογικες 7.1 εξοδους..

Ναι ναι αμέσως τώρα.....-bye-

Τασουλη, σε προβολεα εισαι πολυ high end, σε πηγη ομως πολυ low end!!
icon10.gif

...και οχι μονο αυτο...για να απολαυσεις τα νεα φορμα ηχου (TruHD κλπ)χρειαζεσαι ενισχυτη με εισοδο hdmi και δυνατοτητα αποκωδικοποιησης τους, διοτι το PS3 δεν εχει αναλογικες 7.1 εξοδους..
Έχεις δίκιο. :BDGBDGB53:

Τάσο μην αγχώνεσαι...
Ένα PS3 κι ένα HTPC με το HD Drive του XBox καρφωμένο σε μια USB θύρα και είσαι Jet.
Παίζεις οτιδήποτε κυκλοφορεί στην πιάτσα...
Θα συμφωνήσω και εγώ ! :antlers:
Επίσης, αν πέσουν και οι τιμές από τα αντίστοιχα recorders και τα άγραφα media, και ανεβούν και οι ταχύτητες των Adsl στην Ελλάδα, το high definition θα μπει για τα καλά στη ζωή μας.... :operator:

Φανταστείτε ένα κορυφαίο HTPC συνδεδεμένο στον JVC HD1, πλαισιωμένο με μια ADSL 10 Mbit, να κατεβάζει ασταμάτητα HD clips και ταινίες, να τα παίζει στον προβολέα, και να μπορεί να τις γράφει σε hd-dvd και blue-Ray....
Και καθώς γίνεται αυτό, το PS3 από κάτω να κάνει παιχνίδι ....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ απόλαυση ... :grinning-smiley-043

Last edited: