JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Να σας δω σε κανά εξάμηνο που θα έχουμε όλα αυτά τα καλούδια σε HTPC τι θα κάνετε τα ps3. Καλούδια=HDMI 1.3
Players υπάρχουν.

Παναγιώτη τα έχεις μπλέξει λίγο.
Το PS3 έχει HDMI 1.3
Ο προβολέας που σκέφτεσαι να πάρεις δεν έχει (1.2) -bye-

Να το "δοκιμασουμε" λιγακι ομως πριν... ;)

Εσύ ΟΥΣΤ από εδώ... Είπες ότι κάνεις αποτοξίνωση...

Και δε μι λέτ ουρέ!!! Να τ' πάρ κι' ας έχου περλι, για να περιμεν'μ να βγεί κάν' γιουνιβέρζαλ;;;

Κι αν του συγκρίνιμ' μι ένα Έιτζ τι ψ, απου άποψ' εικόνς μόνο... Ποιού είν' πιου ρέου;;;

Εσύ ΟΥΣΤ από εδώ... Είπες ότι κάνεις αποτοξίνωση...

Και δε μι λέτ ουρέ!!! Να τ' πάρ κι' ας έχου περλι, για να περιμεν'μ να βγεί κάν' γιουνιβέρζαλ;;;

Κι αν του συγκρίνιμ' μι ένα Έιτζ τι ψ, απου άποψ' εικόνς μόνο... Ποιού είν' πιου ρέου;;;

:offtopic:

Αποτοξινωση γιοκ (εφαγα ολα τα νυχια μου)

και δε μου λες, εγω μιλαω ετσι??? Ρε αντε φαε καμια καραβιδα απο δω...:slapface:

Ας την ξανακάνω λοιπόν την ερώτηση πιο σοβαρά γιατί ακούστηκε σαχλαμάρα;

Σε σύγκριση με ένα καλοστημένο HTPC έχουμε διαφορά στην ποιότητα της εικόνας;

Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Ας την ξανακάνω λοιπόν την ερώτηση πιο σοβαρά γιατί ακούστηκε σαχλαμάρα;

Σε σύγκριση με ένα καλοστημένο HTPC έχουμε διαφορά στην ποιότητα της εικόνας;

Απλά δεν μπορείς στον Dila να κάνεις-νει-νουμε τις ρυθμίσεις σου-του-μας (ελπίζω) χρωμάτων. Ότι βγάζει θα σου φαίνεται τέλειο.::grandpa:

Σε Blue-Ray δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά. Ιδίως η κίνηση στο PS3 είναι μια χαρά. Τώρα σε απλό DVD φαντάζομαι οτι το HTPC θα πρέπει να είναι καλύτερο.
Όλα αυτά βέβαια με μια επιφύλαξη, δεν έχουμε προλάβει να δούμε αναλυτικά αυτά τα πράγματα.
Χρωματικά πάντως από το PS3 επιλέχτηκε Y'CbCr 4:4:4 κι αφού και ο HD1 δέχεται αυτή τη κωδικοποίηση όλα μέλι-γάλα. Μια χαρά χρώματα έχει.

Re: Απάντηση: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Χρωματικά πάντως από το PS3 επιλέχτηκε Y'CbCr 4:4:4 κι αφού και ο HD1 δέχεται αυτή τη κωδικοποίηση όλα μέλι-γάλα. Μια χαρά χρώματα έχει.

Νάτα μας... Τι μια χαρά ρε μπαμπίνο;;; ΣΟΥΠΕΡ...
Μεταξύ κατεργαρέων....

Ξέρουμε πολύ καλά τι κάνει το κουστουμάκι φούστα-μπλούζα...
Αλλά και Y'CbCr 4:4:4;;;

Μπράβο το πιες3...

Re: Απάντηση: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Η ψυχική ηρεμία δεν έχει τιμή.....-bye-
Τάσο, αν ξεπεράσεις το ψυχολογικό που έχεις με το Xbox και κρίνεις το PS3 all-around το αγοράζεις με κλειστά μάτια… βεβαίως θα μου πεις τι θα κάνω ρε Γιώργο, από μια θα παίρνω HDD για το Xbox από την άλλη Blu-Ray για το PS3…? Δίκιο έχεις… αλλά νομίζω ότι παρά τα όσα λέγονται το BD έχει πάρει κεφάλι στο θεμα ταινίες ααα χθες στο MediaMarkt είχε το καινούργιο 007… 26€ σε BD Ελληνικούς Υποτίτλους…:antlers: