Παναγιώτης Ψαρράς
AVClub Enthusiast
Να σας δω σε κανά εξάμηνο που θα έχουμε όλα αυτά τα καλούδια σε HTPC τι θα κάνετε τα ps3. Καλούδια=HDMI 1.3
Players υπάρχουν.
Players υπάρχουν.
Ωραίο ζευγάρι, ταιριαστό
Το ζευγαράκι αυτό το συνιστώ ανεπιφύλακτα.![]()
Να σας δω σε κανά εξάμηνο που θα έχουμε όλα αυτά τα καλούδια σε HTPC τι θα κάνετε τα ps3. Καλούδια=HDMI 1.3
Players υπάρχουν.
Να το "δοκιμασουμε" λιγακι ομως πριν...![]()
Εσύ ΟΥΣΤ από εδώ... Είπες ότι κάνεις αποτοξίνωση...
Και δε μι λέτ ουρέ!!! Να τ' πάρ κι' ας έχου περλι, για να περιμεν'μ να βγεί κάν' γιουνιβέρζαλ;;;
Κι αν του συγκρίνιμ' μι ένα Έιτζ τι ψ, απου άποψ' εικόνς μόνο... Ποιού είν' πιου ρέου;;;
fftopic:
Αποτοξινωση γιοκ (εφαγα ολα τα νυχια μου)
:
Εμείς την κάνουμε με φάρμακα και εσύ με νύχια;
έχει αποτέλεσμα;![]()
Ας την ξανακάνω λοιπόν την ερώτηση πιο σοβαρά γιατί ακούστηκε σαχλαμάρα;
Σε σύγκριση με ένα καλοστημένο HTPC έχουμε διαφορά στην ποιότητα της εικόνας;
Χρωματικά πάντως από το PS3 επιλέχτηκε Y'CbCr 4:4:4 κι αφού και ο HD1 δέχεται αυτή τη κωδικοποίηση όλα μέλι-γάλα. Μια χαρά χρώματα έχει.
....ναι, αλλα τωρα θελω και εγω ενα...
Τάσο, αν ξεπεράσεις το ψυχολογικό που έχεις με το Xbox και κρίνεις το PS3 all-around το αγοράζεις με κλειστά μάτια… βεβαίως θα μου πεις τι θα κάνω ρε Γιώργο, από μια θα παίρνω HDD για το Xbox από την άλλη Blu-Ray για το PS3…? Δίκιο έχεις… αλλά νομίζω ότι παρά τα όσα λέγονται το BD έχει πάρει κεφάλι στο θεμα ταινίες ααα χθες στο MediaMarkt είχε το καινούργιο 007… 26€ σε BD Ελληνικούς Υποτίτλους…:antlers:Η ψυχική ηρεμία δεν έχει τιμή.....![]()
Ετσι ε?
Σε κακο δλδ μου εχουν βγει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.