Παναγιώτης Ψαρράς
AVClub Enthusiast
Να σας δω σε κανά εξάμηνο που θα έχουμε όλα αυτά τα καλούδια σε HTPC τι θα κάνετε τα ps3. Καλούδια=HDMI 1.3
Players υπάρχουν.
Players υπάρχουν.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ωραίο ζευγάρι, ταιριαστό
Το ζευγαράκι αυτό το συνιστώ ανεπιφύλακτα.![]()
Να σας δω σε κανά εξάμηνο που θα έχουμε όλα αυτά τα καλούδια σε HTPC τι θα κάνετε τα ps3. Καλούδια=HDMI 1.3
Players υπάρχουν.
Να το "δοκιμασουμε" λιγακι ομως πριν...![]()
Εσύ ΟΥΣΤ από εδώ... Είπες ότι κάνεις αποτοξίνωση...
Και δε μι λέτ ουρέ!!! Να τ' πάρ κι' ας έχου περλι, για να περιμεν'μ να βγεί κάν' γιουνιβέρζαλ;;;
Κι αν του συγκρίνιμ' μι ένα Έιτζ τι ψ, απου άποψ' εικόνς μόνο... Ποιού είν' πιου ρέου;;;
fftopic:
Αποτοξινωση γιοκ (εφαγα ολα τα νυχια μου)
:
Εμείς την κάνουμε με φάρμακα και εσύ με νύχια;
έχει αποτέλεσμα;![]()
Ας την ξανακάνω λοιπόν την ερώτηση πιο σοβαρά γιατί ακούστηκε σαχλαμάρα;
Σε σύγκριση με ένα καλοστημένο HTPC έχουμε διαφορά στην ποιότητα της εικόνας;
Χρωματικά πάντως από το PS3 επιλέχτηκε Y'CbCr 4:4:4 κι αφού και ο HD1 δέχεται αυτή τη κωδικοποίηση όλα μέλι-γάλα. Μια χαρά χρώματα έχει.
....ναι, αλλα τωρα θελω και εγω ενα...
Τάσο, αν ξεπεράσεις το ψυχολογικό που έχεις με το Xbox και κρίνεις το PS3 all-around το αγοράζεις με κλειστά μάτια… βεβαίως θα μου πεις τι θα κάνω ρε Γιώργο, από μια θα παίρνω HDD για το Xbox από την άλλη Blu-Ray για το PS3…? Δίκιο έχεις… αλλά νομίζω ότι παρά τα όσα λέγονται το BD έχει πάρει κεφάλι στο θεμα ταινίες ααα χθες στο MediaMarkt είχε το καινούργιο 007… 26€ σε BD Ελληνικούς Υποτίτλους…:antlers:Η ψυχική ηρεμία δεν έχει τιμή.....![]()
Ετσι ε?
Σε κακο δλδ μου εχουν βγει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.