JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Τιιιι? Ακομα ???????

Ρε φιλε, :grinning-smiley-043 θυμαμαι τον περασμενο Νοεμβρη - Δεκεμβη (μπορει και να πεφτω και μερικουν μηνες εξω αλλα δεν εχει σημασια) που μου ειχες ερθει βολτα με τον "αλλον" που μου ειπες:

"Αντε, μολις τοποθετησεις οθονη, ηχεια, μηχανηματα, θα ερθω να τοποθετησουμε και τον προβολεα" :grandpa:

Ακομα περιμενω...... -bye-

Που να σε αφησει ομως ο Μπαμπης. Μενω και τοοοοοοοοοσο μακρυα βλεπεις...

Υγ. Σε (ψιλο) - πειραζω

@Ντίνος: Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι όλα τα θρεντς που έχουν σχέση με τον Ντίλα έχουν καταλήξει να μιλάνε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις ΕΣΥ;;;;

:slapface:

Δεν αφήνουμε τα μπιμπλικια τα αυριανά και να στήσουμε τον Ντίλα;;; Τι λες;;;

@Ντίνος: Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι όλα τα θρεντς που έχουν σχέση με τον Ντίλα έχουν καταλήξει να μιλάνε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις ΕΣΥ;;;;

:slapface:

Δεν αφήνουμε τα μπιμπλικια τα αυριανά και να στήσουμε τον Ντίλα;;; Τι λες;;;

..στα 4?

Και μετά να δούμε και τα παιδιά των ανθρώπων εεε;;; Απλά δεν ξέρω αν στα 4 είναι γόνιμα...

Χθες είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και στον χώρο μου τον συνδυασμό JVC και PS3 συνδεδεμένο μέσω του scaler VP50 μέσω hdmi φυσικά.

Σε θέαση bluray υλικού η εικόνα ήταν χάρμα οφθαλμών. Μάλιστα στα 60hz δεν με πείραξε καθόλου η κίνηση. Μπορεί κάπου κάπου να φαινόντουσαν κάποια πραγματάκια αλλά αν δεν ήθελες να τα δεις δεν τα έβλεπες. Προσωπικά δεν με πείραζε καθόλου. Μια χαρά ήταν.

Σε απλό dvd η κίνηση φυσικά ήταν τέλεια καθώς και όλα τα άλλα, ευκρίνεια, χρώματα κλπ. Σαν να έχεις ένα normal desktop player. Το μόνο που είδα ήταν ότι δεξιά και στο κάτω μέρος της οθόνης έβγαζε μια εμφανής άσπρη γραμμή, αυτό που λέω εγω ρετάλια της ταινίας, αλλά χρησιμοποιώντας τα border από το menu του iscan εξαφανίζονται όλα αυτά τα πράγματα.

Στον ήχο η σύνδεση ήταν με οπτική ίνα. Με ικανοποίησε το downconvert . Αν δεν το ήξερα θα νόμιζα ότι άκουγα ένα κανονικό dvd με DD5.1 ή με DTS.

Λες;:chinscratch:

Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Α!! δεν παιζω,
Θελω και εγω.

Ποιος θα με δανεικει για δοκιμη????

Ένα ταψάκι γαλακτομπούρεκο την ημέρα... :grandpa:

Το PS3 έδινε 1080i και ο scaler το έκανε 1080p

Δοκιμάσαμε 1080p από το PS3 αλλά τα χρώματα μας φάνηκαν κάπως περίεργα. Προτιμήσαμε το 1080i

Κοίτα, ο scaler για HD μπορεί να μην έχει τόση σημασία σαν επεξεργασία αλλά για μένα έχει λόγω του ότι μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα αν έχεις εξειδικευμένο εξοπλισμό π.χ. οθόνη 2.35:1 .

Δοκιμάσαμε 1080p από το PS3 αλλά τα χρώματα μας φάνηκαν κάπως περίεργα. Προτιμήσαμε το 1080i.

Στο VIDEO - HDMI αντί για AUTO επέλεξε YCbCr(4:4:4) και το ίδιο από το PS3
icon12.gif

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Deal!

Ποτε να στο φερω?

Όποτε γουστάρεις....
icon12.gif
(Θα το δοκιμάσω όμως πρώτα... Καραβίσιο προβλέπεται....
icon7.gif
)