JVC HD1 ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Status
Not open for further replies.
το τιμή με PM όμως δεν το καταλαβαίνω... κάποιος μπορεί να υποθέσει οτι ......έχει διαφορετική τιμή για κάθε PM

το τιμή με PM όμως δεν το καταλαβαίνω... κάποιος μπορεί να υποθέσει οτι ......έχει διαφορετική τιμή για κάθε PM

Μα τα πράγματα είναι πολυ απλά.

Μετά τη μείωση της τιμής όλα τα PM που στέλνω είναι με τη νέα τιμή.

Οι υπόλοιποι που έχουν λάβει ήδη PM γνωρίζουν ότι θα αφαιρέσουν το ποσό αυτό. Υπάρχει η ημερομηνία αποστολής και καταγραφής του Post.

Γιατί είναι περίεργο?

Η τιμή είναι ίδια για όλους.

Εξάλλου εγώ επιβαρύνομαι στέλνοντας PM στον καθένα ξεχωριστά.

Eυχαριστώ.

Αν υπάρχει ακόμη, μια τιμούλα και σε μένα γιατί ενδιαφέρεται φίλος.

εκτός του να δημιουργείται ένα έμμεσο "up"(χωρίς να φταίει ο πωλητής),δεν βρίσκω κανένα άλλο λόγο να μην δημοσιεύει κάποιος την τιμή του προιόντος που πουλάει.Θα πρότεινα μάλιστα για να μην χάνεται η αγγελία του μέλους που έχει δημοσιεύσει την τιμή σε σύγκριση με αυτού που κάνει up συνέχεια γιατί του γράφουν "και σ´εμένα μια τιμούλα",τα μέλη που ενδιαφέρονται να επικοινωνούν μόνο με pm.
Προσωπικά δεν θα ρώταγα κανέναν και με κανένα τρόπο "πόσο το πουλάει" όπως κάνω το ίδιο και με τα καταστήματα που δεν έχουν τιμές των προιόντων στην βιτρίνα τους ή στην αγγελία τους στην εφημερίδα.

Φίλε Σωκράτη πιστεύω ότι είναι δικαίωμα του κάθε μέλους αν θέλει να ανακοινώσει την τιμή ενός προϊόντος που πουλά.

Επειδή λοιπόν δεν θέλω να μπω στη διαδικασία 'κρίσης' αν η τιμή που ζητώ είναι ή όχι αντικειμενική για αυτόν τον λόγο επέλεξα τον τρόπο των P.M.

Ένας επίσης σημαντικός λόγος είναι το γεγονός ότι πρόσφατα μέλος πούλησε, κατά τη γνώμη μου, τον HD-100 σε πραγματικά πολύ χαμηλή τιμή. Αρκετά κάτω και από την χονδρική του μηχανήματος.

Οπότε θα μπορούσε πολύ εύκολα κάποιος να χαρακτηρίσει υψηλή την τιμή μου με επιχείρημα αυτό που ανέφερα.

Από εκεί και πέρα όλοι όσοι έχουν ενδιαφερθεί έχουν λάβει ενημερωτικό P.M.

Αξίζει να αναφέρω ότι μαζί με τον προβολέα δίνω και την πλάτη για τη Universal βάση που φτιάχνει ο Καρατόλιος. Οπότε μπορεί κάποιος που δεν έχει βάση να συμπληρώσει μόνο τη βάση τοίχου.

Είναι μια πολύ καλή βάση, εύκολη στην τοποθέτηση και μόνο με την προσθήκη πλάτης προσαρμόζεται σε οποιονδήποτε προβολέα.

Σεβαστό Κώστα.
Η τιμή του προϊόντος είναι καλό να αναγράφετε αλλά δεν είναι υποχρεωτική.
Παρακαλώ πολύ να αφήσουμε την συγκεκριμένη αγγελία να εξελιχθεί όπως όλες οι υπόλοιπες.

Επειδή μπαίνουμε σε τελική ευθεία και σε λίγες ημέρες έρχεται ο νέος η τιμή διαμορφώνεται στα 3200.
Υπάρχουν τα κουτιά του και το χειριστήριο δεν έχει δουλέψει καθόλου.

Είναι εξαιρετικό κομμάτι από θέμα σύγκλισης.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να τον δει και σε λειτουργία.

Όπως ανέφερα και παραπάνω μαζί δίνω και την πλάτη για τη Universal βάση που φτιάχνει ο Καρατόλιος, οπότε συμπληρώνετε μόνο τη βάση τοίχου αν σας ενδιαφέρει. Είναι μια πολύ καλή βάση, εύκολη στην τοποθέτηση και μόνο με την προσθήκη πλάτης τη χρησιμοποιείτε για οποιονδήποτε προβολέα.

Last edited:
Ο σχολιασμός τιμής σε αγγελίες συντονιστών κατηγορίας και ιδρυτικών μελών συλλόγου απαγορεύεται;

Στο παρόν thread έκανα ένα post που ανέφερα για τον συγκεκριμένο προβολέα την τιμή αγοράς από εξωτερικό. Ένα post που διαγράφηκε χωρίς κανένα άλλο σχολιασμό.

Από τη μία λοιπόν βάζουμε μία "κρυφή" τιμή για να μην έχουμε αντίλογο αλλά και να κερδίζουμε από το έμμεσο "up" , από την άλλη εκμεταλλευόμαστε τη θέση μας για να διαγράφουμε post που δε μας αρέσουν!

Θα επαναλάβω λοιπόν το διαγραφέν post μου πως ο συγκεκριμένος προβολέας έρχεται μαζί με τα μεταφορικά από Ηνωμένο Βασίλειο, καινούργιος, στις 2500 λίρες. Με βάση λοιπόν αυτό το δεδομένο, η τιμή των 3200 είναι ακριβή. Με βάση την χαμηλότερη τιμή που βρίσκει κανείς στην Ελλάδα (3800 από skroutz.gr), είναι συζητήσιμο αν είναι καλή ή όχι.

Οι αγγελίες σε ένα φόρουμ δημόσιου σχολιασμού δεν μπορούν να αποτελούν εξαίρεση και να μη σχολιάζονται. Δεν είναι διαφημιστικές καταχωρήσεις. Αν δεν θέλετε σχολιασμό, βάλτε αγγελίες σε περιοδικά ή εφημερίδες. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Και εσυ θυμα σβησιματος φιλαρακι...αστα να πανε..ο εχων το πεπονι και το μαχαιρι...το κοβει οποτε και εαν θελει...(ελπιζω να προλαβεις να το διαβασεις το μηνυμα μου πριν διαγραφει...)

Last edited:
Status
Not open for further replies.