JVC LT40S70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Θα μου βρήτε κανένα "κουλό" της JVC LT40s70...

lagojohn said:
Τελικά, και προς μεγάλη του τιμή, :grinning-smiley-043 ο καταστηματάρχης προσφέρθηκε να παραγείλει καινούργια εκείνος για να μην περιμένω άδικα, και να αναλάβει την επιστροφή της παλιάς και την διεκπαιρέωση της γραφειοκρατίας. Η παλιά επεστράφει χθες το απόγευμα για να παει στην ΗΛΒΙ.

Εγω στο λεγα να παρεις την 40S2010 και δεν με ακουσες...:slapface:

-bye-

Απάντηση: Re: Θα μου βρήτε κανένα "κουλό" της JVC LT40s70...

Rivers said:
Εγω στο λεγα να παρεις την 40S2010 και δεν με ακουσες...:slapface:

-bye-

Που εισαι γυρισα βρε-bye- μη κοιτας που κανω τον Μ@&@# :flipout: :flipout: θα το παιρνες στο λαιμο σου το παιδι.Καλο χειμωνα σε ολους.

Re: Απάντηση: Re: Θα μου βρήτε κανένα "κουλό" της JVC LT40s70...

stavros kamoulakos said:
θα το παιρνες στο λαιμο σου το παιδι.

Δηλαδη θα ηταν χειροτερα απο τωρα που εχει επιστρεψει την τηλεοραση πισω και δεν εχει τηλεοραση τοσες ημερες?:twoguns:

-bye-

Last edited:

Την πήρα την ρημάδα!!!:aktion033: Βέβαια, πήρα την δεύτερη που έφερε το κατάστημα(ναι, η ΗΛΒΙ του είχε στείλει 2 κομμάτια, just in case), διότι το πρώτο που ανοίξαμε μαζί στο κατάστημα είχε 1 καμμένο pixel:tdown:
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, προς τιμή του:grinning-smiley-043 , δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει και το δεύτερο κομμάτι και τελικά να πάρω αυτό.
By the way, ο ήχος της TV είναι πολύ καλός. Το μόνο που δεν τσέκαρα είναι ο δέκτης. Λες να είναι χαλασμένος?? Θα τρελαθώ...:Banane0: :Banane0:
Από αύριο νεότερα με φωτό από δέκτη, Pioneer 696 με HDMI στα 720p και αν προλάβω και από PC με DVI-HDMI cable:music-smiley-005:

Απάντηση: Θα μου βρήτε κανένα "κουλό" της JVC LT40s70...

Καλοριζικη αγορινα και μην ανυσηχεις εχεις κανει πολυ καλη επιλογη.Και ο Rivers Jvc εχει:eek: :eek: μη νομιζεις ολα αυτα τα λεει γιατι ζηλευει και δεν θελει να την εχουν και αλλοι.:flipout: :flipout:

stavros kamoulakos said:
Και ο Rivers Jvc εχει:eek: :eek: μη νομιζεις ολα αυτα τα λεει γιατι ζηλευει και δεν θελει να την εχουν και αλλοι.:flipout: :flipout:

Ετσι Σταυρο, βγαλτα ολα στη φορα!!!!! :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Φιλε lagojohn καλωριζικη η τηλεοραση και ευχομαι να μην εχεις αλλες περιπετειες. :ernaehrung004:

Περιμενουμε εντυπωσεις και φυσικα φωτογραφιες. :popcorn:

IMG_0743_resize.JPG

IMG_0745_resize.JPG

IMG_0746_resize.JPG

IMG_0747_resize.JPG

IMG_0748_resize.JPGκαι οι πρώτες φώτο από το concept:award:
συγχωρέστε με για το Parkinson στις φωτό

και ο ταπεινός μου χώρος:grinning-smiley-043
Amp Denon 1902
Dvd Pioneer 696
Front and Center Speakers Bose Accoustimass 5
Surround Speakers Bose Acoustimass 3
Sub Yamaha YST 315
Cables Monster Cables XP Series
HDMI Cable TechLink 2 m
DVI-HDMI (for PC connection) Vivanco 1,5m
Crystal Audio πολύμπριζο με Varisistors
Σταθεροποιητής 220v 1 Kw
IMG_0773_resize.JPG

IMG_0770_resize.JPG

IMG_0772_resize.JPG

IMG_0771_resize.JPG

IMG_0774_resize.JPG
Δεν κρατήθηκα και έβαλα σε μεγάλη την μεγάλη μου αγάπη, τους "Negro"
(ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, έχω είδη 2 παιδιά.....-bye-
Εάν έχετε ερωτήσεις, ευχαρίστως να απαντήσω
:grinning-smiley-043

το πήρα γιατί θεώρησα ότι είναι ένα καλό συμπλήρωμα του σταθεροποιητή. Τώρα χαλβαδιάζω ένα UPS. Να δω πως θα το πάρω χωρίς να πάρει χαμπάρι ο "Αφέντης":slapface:
Με την ευκαιρία, θα ήθελα τα σχολιά σας για τις φωτό(όσο αυτό είναι εφικτό)

Κ πάλι καλορίζικο φίλε μου. Από τις φωτό φαίνεται ότι παίζει πολύ ωραία, με μια ρυθμισούλα ίσως να αποδώσει καλυτερα στα χρωματά της, αλλά ήδη είναι σούπερ.

Στα χρώματα δεν έχει ανεξάρτητες ρυθμίσεις για RGB Low-High και Gain(τουλάχιστον στο user menu). Έτσι, τα μόνα που ρύθμισα προσεκτικά (για HDMI) είναι το Brightness(έχει 2 ρυθμιστικά φωτεινότητας Backround, Foreground, Contrast, sharpness και με θερμοκρασία λευκού στο κανονικό(6500??), όλα με κάρτες Pludge. Τα χρώματα με μία γενική κάρτα colourbars από Dvd του Hitech. Ίσως εάν είχα τον τρόπο να μπω στο Service menu να είχα καλύτερα αποτελέσματα....Βέβαια, μέχρι στιγμής όλα καλά(θέλω και να χαλαρώσω λίγο μετά την περιπέτεια που είχα.....
:grinning-smiley-043 σε όλα τα μέλη...

πολυ ωραια η εικονα της !!!!!!

τι να πεις ;;;;

πες μας εισαι ικανοποιημενος με το Πιονεερ ;;;;;;;;;;;;;;;

εχουμε τον ιδιο ενυσχητη ......

τα νεγρακια φανταστικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι Negros είναι σκαλισμένοι σε πέτρα, και με καταπληκτική λεπτομέρεια:award: (δυστηχώς έκανα resize την φωτό και της χάλασα την ανάλυση). Όσο για το 696 έχω γράψει τα πρώτα σχόλια στο thread για upscale dvd player. Γενικά, δείχνει πολύ καλό. Θα του βγάλω τα μάτια και θα ενημερώσω για απότελέσματα