JVC X35/X55/X75/X95

Re: Απάντηση: JVC X35/X55/X75/X95

ε καλα βρε ........

μονο κατι τζιβι....
....αντε σονια-και επσονες τα πανε καλα χρωματικα και με την αναλογη αντιθεση για να βλεπεις πλησιον του ορθου.

.....η ισορροπημενη αντιθεση σε on/off - ansi contrast - η πολυ καλη χρωματικη τους αποδοση εχοντας σωστο gamma 2.2-2.3 ισορροπημενο σε ολα τα ire,χωρις αυτοματες δυναμικες ιριδες κανει την εικονα τους εικονα αναφορας.

Χρονια και ζαμανια ρε Κωστα!!!! Απο τα Σιδερακεικα εχουμε να σε δουμε θα φτασει η αναλυση στα 4000χ 2000p και δεν θα σε εχουμε δει ακομη!!!!

Αξιοζήλευτα προβόλια,αλλα ρε παιδιά αξίζει να σκάσει κανείς 5k σήμερα εν όψη 4Κ ανάλυσης; Θα προλάβει να κάνει απόσβεση; Λέω απλά τη σκέψη μου, όποιος έχει γνώμη και θέλει μου απαντάει..

αξιζει βεβαια......

τον κρατας 3-5 χρονια και βλεπεις σουπερ.....και αφου θα εχει ωριμασει η αγορα χτυπας τον 4Κ που ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα στην εικονα που θα δειχνουν.....για να σε προλαβω και σε λιγες ιντσες και σε πολλες...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC X35/X55/X75/X95

Χρονια και ζαμανια ρε Κωστα!!!! Απο τα Σιδερακεικα εχουμε να σε δουμε θα φτασει η αναλυση στα 4000χ 2000p και δεν θα σε εχουμε δει ακομη!!!!

η υπογραφη μου ειναι απο τοτε ομως......εδω κοντα γυροφερνω

.....τα πρωτα Σιδερακεικα η τα δευτερα ?:p

εισαι καλα βρε....?

Last edited:
Re: Απάντηση: JVC X35/X55/X75/X95

αξιζει βεβαια......

τον κρατας 3-5 χρονια και βλεπεις σουπερ.....και αφου θα εχει ωριμασει η αγορα χτυπας τον 4Κ που ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα στην εικονα που θα δειχνουν.....για να σε προλαβω και σε λιγες ιντσες και σε πολλες...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Γλυκοκοιτάζω τον Χ35, αλλά μάλλον θα πάρω τον αντικαταστάτη του του χρόνου.

Τελικά, δεν γίνεται μόνο στην Epson. Εδώ καλιμπραρισμένος ο 55άρης:

post-strack.jpg

Ο ριβιούερ προτίμησε να ''σφάξει'' το κατοστάρι για πάρει καλύτερη εικόνα.

Βέβαια, υπάρχουν και διάφοροι ''γκουρού'' που βλέποντας μόνο τα κατοστάρια μπορεί να μας λέγανε ότι το προβόλι είναι κουκουρούκου!!!:flipout::flipout:

εχει γινει λαθος ρυθμιση στο προβολι ...ειναι εμφανες..

και δεν ειναι λαθος το 100αρικο ....απο 80 και πανω ειναι εκτος σε RYG
....καλιμπρατορας της κακιας ωρας ειναι.....

κυκλοφορουν αρκετοι απο δαυτους ...

Last edited:
ε καλα βρε ........

μονο κατι τζιβι....
....αντε σονια-και επσονες τα πανε καλα χρωματικα και με την αναλογη αντιθεση για να βλεπεις πλησιον του ορθου.

.....η ισορροπημενη αντιθεση σε on/off - ansi contrast - η πολυ καλη χρωματικη τους αποδοση εχοντας σωστο gamma 2.2-2.3 ισορροπημενο σε ολα τα ire,χωρις αυτοματες δυναμικες ιριδες κανει την εικονα τους εικονα αναφορας.

Βρε θα πεσει φωτια να σε καψει ετσι και βρω παλια ποστ σου για του dila :flipout:

Απάντηση: Re: JVC X35/X55/X75/X95

Αξιοζήλευτα προβόλια,αλλα ρε παιδιά αξίζει να σκάσει κανείς 5k σήμερα εν όψη 4Κ ανάλυσης; Θα προλάβει να κάνει απόσβεση; Λέω απλά τη σκέψη μου, όποιος έχει γνώμη και θέλει μου απαντάει..

Nα σου πω κι εγω που προσφατα περασα τη διαδικασια επιλογης του τι θα παρω, ο 55 ηταν μεσα σε αυτες, αλλα τελικα αποφασισα οτι δεν... τα 5Κ που ζηταει.

Απάντηση: Re: JVC X35/X55/X75/X95

Η φωτεινότητα του προβολέα για κάδρο 84 ιντσών από απόσταση 3,20 μέτρων μετρήθηκε στα 750 AΝSI Lumens με τη λάμπα στο High και 550 στην θέση low

Συγνώμη μόνο εμένα μου φαίνεται ότι ακόμα η φωτεινότητα δεν είναι αρκετή;;

Αν έχει αυτές τις τιμές στις 84", ούτε καν θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται στις 120+

Τελικά, δεν γίνεται μόνο στην Epson. Εδώ καλιμπραρισμένος ο 55άρης:

post-strack.jpg

Ο ριβιούερ προτίμησε να ''σφάξει'' το κατοστάρι για πάρει καλύτερη εικόνα.

Βέβαια, υπάρχουν και διάφοροι ''γκουρού'' που βλέποντας μόνο τα κατοστάρια μπορεί να μας λέγανε ότι το προβόλι είναι κουκουρούκου!!!:flipout::flipout:

Το παρακατω εγραψα εγω σε αλλο θεμα.....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/106549-Epson-EH-TW9100-ρυθμισεις-(calibration)!/page2

Δεν διαφωνω καθολου οτι ειναι καλυτερα. Η ενσταση μου ειναι στο οτι οτι απο 75 μεχρι 100 ειναι λιγο κουκουρουκου.
Σαν παραδειγμα παιρνω το δευτερο τριγωνο απο τις φωτο του Βασιλη που απο τα 75 και πανω το ματζεντα και το πρασινο μπλεδιζουν και το κυανο πρασινιζει.
Βεβαια δεν φαινονται πολυ εντονα στο ματι, αλλα φαινονται.

Θα παρακαλεσω τη διαχειριση να προστατευσει τα μελη του φορουμ κι εμενα προσωπικα απο το ακατασχετο τρολαρισμα και τις αδικαιολογητες προσβολες
του Κου Χατζηγεωργιου.

Δεν δηλωσα ποτε και πουθενα γκουρου.
Παραθετω τη γνωμη μου κι οταν ερωτουμε , αυτα που γνωριζω, ειτε νομιζω οτι γνωριζω, στα πλαισια επικοινωνιας και λειτουργιας ενος φορουμ.
Εχει γινει πολυ ενοχλητικο το ολο θεμα, συνεχως καποιος να αντιδικει με τον εν λογο κυριο που για δικους του λογους προσπαθει να δημιουργει
αρνητικο κλιμα στη συγκεκριμενη κατηγορια.

Ευελπιστω στην κατανοηση της διαχειρισης και στην επιλυση του θεματος.

Καλημερα

Βρε θα πεσει φωτια να σε καψει ετσι και βρω παλια ποστ σου για του dila :flipout:

Είδες τι παθαίνεις όταν λείπεις καιρό; :flipout:
Ένα εξάμηνο ακόμα αν αργούσες θα τον έβλεπες να γράφει διθυράμβους για τους CRT... :bang:

Κι εδώ μια πιο παλιά φωτογραφία του κώστα.... :silly:

180px-Gymnastics-training-08038.jpg

Είδες τι παθαίνεις όταν λείπεις καιρό; :flipout:
Ένα εξάμηνο ακόμα αν αργούσες θα τον έβλεπες να γράφει διθυράμβους για τους CRT... :bang:

Κι εδώ μια πιο παλιά φωτογραφία του κώστα.... :silly:

180px-Gymnastics-training-08038.jpg

:flipout::flipout::flipout:

Το παρακατω εγραψα εγω σε αλλο θεμα.....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/106549-Epson-EH-TW9100-ρυθμισεις-(calibration)!/page2

Θα παρακαλεσω τη διαχειριση να προστατευσει τα μελη του φορουμ κι εμενα προσωπικα απο το ακατασχετο τρολαρισμα και τις αδικαιολογητες προσβολες
του Κου Χατζηγεωργιου.

Δεν δηλωσα ποτε και πουθενα γκουρου.
Παραθετω τη γνωμη μου κι οταν ερωτουμε , αυτα που γνωριζω, ειτε νομιζω οτι γνωριζω, στα πλαισια επικοινωνιας και λειτουργιας ενος φορουμ.
Εχει γινει πολυ ενοχλητικο το ολο θεμα, συνεχως καποιος να αντιδικει με τον εν λογο κυριο που για δικους του λογους προσπαθει να δημιουργει
αρνητικο κλιμα στη συγκεκριμενη κατηγορια.

Ευελπιστω στην κατανοηση της διαχειρισης και στην επιλυση του θεματος.

Καλημερα

Γι' αυτό σου έγραψα, βρε Χρήστο, ότι θίγεσαι εύκολα....δεν πήγαινε το ''γκουρού'' σε σένα, αλλά, στο φωτεινό ''παντογνώστη'' που μπαινοβγαίνει κάθε τόσο χωρίς να καθίσει να υποστηρίξει ούτε μισή κουβέντα από τις αρλούμπες που πετάει....θα μπει να εξυμνήσει την Epson, να χλευάσει τους DLP και άγιος ο Θεός.

Εμείς οι δυο, μια χαρά κουβέντα κάνουμε. Ποιο τρολάρισμα δικό μου?

Μπήκε, μας είπε ότι ο Μακένζυ είναι άσχετος και σηκώθηκε και έφυγε. Ούτε καν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει, ποιος το μέτρησε, γιατί το έκανε έτσι όπως το έκανε κ.λ.π.

Έκανα quote κανένα δικό σου γραπτό? Γιατί παρεξηγείσαι? Όταν διαφωνώ μαζί σου, στο γράφω στα ίσια και περιμένω αντίλογο και διάλογο. Το τρολ, μπαίνει, πετάει ό,τι να 'ναι και την κάνει για άλλες ''πολιτείες'' που του επιτρέπουν να λοιδορεί ακατάπαυστα όποιον να 'ναι και για ότι να 'ναι.

-bye-

ΟΚ. Επειδη χρησιμοποιησες ακριβως τις λεξεις που εγραψα στο αλλο θεμα, το πηρα ετσι. Παμε παρακατω.

Καλημέρα σας,
ο εν λόγω reviewer προτίμησε και πολύ σωστά να φτιάξει τους ενδιάμεσους τόνους και να αφήσει το 100% λίγο υπερκορεσμένο για το πράσινο και πράσινο , κόκκινο και κίτρινο αλλά με πολύ σωστή φωτεινότητα. Αυτό σημαίνει ότι σε αποχρώσεις που τείνουν στο 100% τα χρώματα θα είναι ελαφρά πιο φωσφωριζέ.
Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση, το θέτω σαν προβληματισμό και τίποτα παραπάνω, είναι γιατί έχει φύγει τόσο πολύ το μπλέ. Σε όσους 55 έχω δει δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα.
Το Cms του προβολέα θέλει, όπως όλα τα CMS ιδιαίτερη προσοχή στην χρήση του.

Μανωλη, θελω να ρωτησω πως γινεται στο συγκεκριμενο τριγωνο το 100 κορεσμενο κυανο ειναι πιο εξω απο τη νοητη γραμμη μεταξυ του 100 κορεσμενου πρασινου του 100 κορεσμενου μπλε ? Το ιδιο ισχυει και με το κιτρινο ....

Attachments

• post-strack_1.png
    post-strack_1.png
    160.8 KB · Views: 103
Χρήστο για να είναι οκ με τα πρωτεύοντα χρωματα.
Δεν θα ήταν σωστό να έχω υπερκορεσμένα τα πρωτεύοντα και τα δευτερεύοντα "αλλού" αλλά με σωστές συντεταγμένες.
Χρειάζεσαι μια γενική ισορροπία στα χρώματα.