K1 Plus S2 Review (DVB T/S)

Streaming αν δεν υπάρξει τρόπος να δει το κοντι τον δεκτη μέσα από το interface του και όχι από αυτόνομη εφαρμογή, δε θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε. Αυτό ακριβώς κάνει το tvheadend που κατάφεραν να το σεταρουν σωστά στην openelec διανομή.
Τα μηχανήματα που παρεθεσες ανήκουν σε άλλη κατηγορία, είναι οι πρώτοι δορυφορικοι δέκτες με android λειτουργικό και αυτό και μόνο τους κατατάσσει μια κατηγορία ψηλότερα από τα υβριδικά boxακια με dvbt /dvbs όπως αυτά του νήματος - αν και στην ουσία κάνουν τα ίδια πράγματα, ο βασικός προσανατολισμος χρήσης διαφέρει.

Δεν εχουν play δηλαδή?
Ημήπως είναι σαν να λέμε Νίκος Παπαδόπουλος και Παπαδόπουλος Νίκος?

Διαβάζω για το wetek οτι έχει θέμα με την ert
https://www.satellites.co.uk/forums...-dvb-s2-tuner.165669/page-2#post-934606Μάλλον όταν περνάει το openElec?
Υπάρχει κάποιο θέμα με Ερτ με τα Κi & Kii γενικότερα?
Διαβάζω...
"I set-up the receiver on 3.1°E for the Greek Digea channels this evening. The receiver copes fine with this, entering BISS keys into TVHeadend in the usual way (which is a bit of a faff) to make the channels clear. It glitches on the ERT channels with their keys, but this is a TVHeadend issue as I get exactly the same problem on my media centre PC running TVHeadend under Ubuntu (as if the signal is bad, but it's fine!)."

Καλησπέρα σας. Διάβασα από την αρχή ότι έχετε γράψει για το media player, έχω όμως μία απορία και θα ήθελα να βοηθήσετε να καταλάβω. Το μηχάνημα σαν android που είναι έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει το ote tv go ή to nova go? Είμαι συνδρομητής κανονικά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όχι, τα συνδρομητικα πακέτα παίζουν μόνο από τους ιδιοκτησιακους δέκτες που δίνονται από τις εταιρείες.

Καλησπέρα σας. Διάβασα από την αρχή ότι έχετε γράψει για το media player, έχω όμως μία απορία και θα ήθελα να βοηθήσετε να καταλάβω. Το μηχάνημα σαν android που είναι έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει το ote tv go ή to nova go? Είμαι συνδρομητής κανονικά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Όχι, τα συνδρομητικα πακέτα παίζουν μόνο από τους ιδιοκτησιακους δέκτες που δίνονται από τις εταιρείες.

Βασικα ο ander ρωταει για τα tv go & nova go που παιζουν απο android εφαρμογες.
Συνηθως δεν παιζουν απο οτιδηποτε βγαζει εξοδο σε hdmi οποτε χλωμο το κοβω. Εκτος αυτου αν δεν κανω σοβαρο λαθος ειναι rooted οποτε κι εκει θα εχεις θεμα καθως καμια απο τις 2 εφαρμογες δεν παιζει σε rooted περιβαλλον

Το kii plus 61$ στο banggood.
Περιμένουμε κάτι καλύτερο μέχρι τα Χριστούγεννα η το χτυπάμε?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μέσα απο την εφαρμογη πρέπει να γίνει η αγορα για να παίξει η έκπτωση

Στην ιδια κατηγορια, πατε σε Wetek Play 2, το οποιο ειναι αρκετα ακριβότερο, προσφέρει ενα μονο δεκτη και δε διαφερει σε specs απο το K2.

Ο δορυφορικος δεκτης υποστηριζει 4κ καναλια? εχει emulator με οτι καινουργιο υπαρχει + editor?

Ναι σε όλα, για editor υπάρχουν τρίτα προγράμματα..
Αναμένεται σύντομα και ο Κ3 pro με s912 και 3gb.
Οι Κ1, Κ2 έχουν το κλασικό θέμα με τα dolby που έχουν σχεδόν όλοι οι δέκτες με s905 που δεν υπάρχουν οι άδειες. Μπορεί να λυθεί εγκαθιστώντας libreelec που έχει βγει firmware για τους δέκτες αυτούς, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...
Γενικά πολύ καλά, all around μηχανάκια..

Ναι σε όλα, για editor υπάρχουν τρίτα προγράμματα..
Αναμένεται σύντομα και ο Κ3 pro με s912 και 3gb.
Οι Κ1, Κ2 έχουν το κλασικό θέμα με τα dolby που έχουν σχεδόν όλοι οι δέκτες με s905 που δεν υπάρχουν οι άδειες. Μπορεί να λυθεί εγκαθιστώντας libreelec που έχει βγει firmware για τους δέκτες αυτούς, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...
Γενικά πολύ καλά, all around μηχανάκια..
Αυτό περιμένω κ εγώ 👍👍👍, το εψαξα αρκετά και νομίζω είναι ή καλύτερη επιλογή

Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αναφέρεται ότι έχει βγει πρόσφατα καινούργιο firmware.
Που κοιτάμε για όσο το δυνατόν official firmware?

έχει πάρει κάποιος το kii pro (με τα 2-16gb); Εντυπώσεις; Το θέλω κυρίως για εγγραφή ταινιών από την TV, σε HD μορφή κυρίως (αυτά που εμπέμπουν HD), μπορεί να προγραμματιστεί η εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό και να αναπαραχθεί απροβλημάτιστα;

Δεν έχω δοκιμάσει να προγραμματισω ούτε να γράψω ολόκληρη ταινία. Μια δοκιμή που έκανα για εγγραφή πάντως είχε δουλέψει κανονικά

Το συγκεκριμένο υποστηρίζει Ελληνικο epg??? Γενικότερα τα "κινέζικα" έχουν αυτή την υποστηριξη.Καλη τιμή, γιατι το ferguson ariva 4k comdo είναι τσιμπιμένο!!! Αληθεια αξίζουν τα 150 ;;;Για greek epg και osd τι γίνετε;;

Epg στα αγγλικά. Μην το συγκρινεις με Ferguson ή άλλους δορυφορικους δέκτες, αυτό είναι κυρίως ένα android box που παίζει με ένα custom πρόγραμμα και δορυφορική.

Καλησπέρα.

Ψάχνω να αγοράσω ένα αξιοπρεπές android box για το υπνοδωμάτιο, με κυρία χαρακτηριστικά kodi (μονο με ασύρματη σύνδεση), ψηφιακός δέκτης και να παίζει απροβλημάτιστα ταινίες έως 1080 (δε με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω).

Είδα την παρουσίαση του συγκεκριμένου player και μπορώ να πω οτι με ικανοποίησαν τα χαρακτηριστικά. Δεν ξέρω μονο αν θα έχω πρόβλημα με το 1gb ram.

Διάβασε όλο το νήμα να δεις ότι πλέον έχει βγει αναβαθμισμενο box με 2gb