Καφεδάκι κανείς ?

Αν και αυτό το ΣΚ θα είμαι κάτω Αθήνα λόγω εκλογών, δυστυχώς έχω όμως και 2 γάμους στους οποίους είμαι καλεσμένος και δε νομίζω η αρραβωνιαστικία μου με τόσο τρέξιμο να με αφήσει να "ξεπορτίσω"...
Μην ξεκινήσετε το δούλεμα τώρα...

Αλλά πες ότι τα καταφέρνω και έρχομαι, πώς θα σας γνωρίσω? Θα κρατάτε κάνα κουτί σοκολατάκια?
Και κάτι άλλο... Μιλάτε για το Σάββατο (15/9) έτσι?

Μπράβο πάντως για την πρωτοβουλία... Θα χαιρόμουν πολύ να σας γνωρίσω όλους σας... Μακάρι να τα καταφέρω...

Αν τα καταφέρω τελικά κρατήστε μου και ένα ξεχωριστό τραπεζάκι να "μιλήσω" λίγο με το Δημήτρη Θ. για Ευρωμπάσκετ...:flipout::flipout:

Αν και αυτό το ΣΚ θα είμαι κάτω Αθήνα λόγω εκλογών, δυστυχώς έχω όμως και 2 γάμους στους οποίους είμαι καλεσμένος και δε νομίζω η αρραβωνιαστικία μου με τόσο τρέξιμο να με αφήσει να "ξεπορτίσω"...
Μην ξεκινήσετε το δούλεμα τώρα...

Αλλά πες ότι τα καταφέρνω και έρχομαι, πώς θα σας γνωρίσω? Θα κρατάτε κάνα κουτί σοκολατάκια?
Και κάτι άλλο... Μιλάτε για το Σάββατο (15/9) έτσι?

Μπράβο πάντως για την πρωτοβουλία... Θα χαιρόμουν πολύ να σας γνωρίσω όλους σας... Μακάρι να τα καταφέρω...

Αν τα καταφέρω τελικά κρατήστε μου και ένα ξεχωριστό τραπεζάκι να "μιλήσω" λίγο με το Δημήτρη Θ. για Ευρωμπάσκετ...:flipout::flipout:

υπάρχει λύση φίλε μου.
Δώσε στην αρραβωνιαστικιά σου την
Πιστωτική σου κάρτα να πάει για ψώνια
Και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου φέρει
Αντίρρηση :damnyou:

υπάρχει λύση φίλε μου.
Δώσε στην αρραβωνιαστικιά σου την
Πιστωτική σου κάρτα να πάει για ψώνια
Και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου φέρει
Αντίρρηση :damnyou:

:flipout::flipout::flipout::flipout:Λίγο παρακάτω είναι και η Ερμού ε? Κουτί μου έρχεται... :flipout::flipout::flipout::flipout:

Υπάρχει και κάποιος που θέλει να κάνει την έκπληξη !
Για να δούμε, θα έρθει αυτήν την φορά.

Εγώ πάντως δεν είμαι αυτός !!!!!!

και σας είπα ρε βιαστικοί, κάντε το μετά τις εκλογές !!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Βρε Αντώνη που το πρόβλημα ?
Το κάνουμε και την άλλη εβδομάδα
Τι δηλαδή φάρμακο είναι και δεν μπορούμε
να το πάρουμε πάνω από μια φορά?

Re: Απάντηση: Καφεδάκι κανείς ?

Ρε σεις, τα νεύρα μου!!!!!
Ποιός έδωσε στον kokar την σωστή διεύθυνση? :mad:

:flipout::flipout::flipout:

Δημητράκη νόμιζες ότι θα την έβγαζες καθαρή??????:flipout::flipout::flipout::flipout:

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες ????

κάντε κάντε λ@μ@κίες να δείτε τα μούτρα σας πρωτοσέλιδο απο τον kokar.....:Banane0:

μετά θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ αλλά θα' ναι αργά!:bigcry:

εδώ ΑΕΚτζήδες μέχρι το κόκκαλο βρέθηκαν να πανηγυρίζουν με κόκκινες φανέλες δίπλα δίπλα με τον Ανατωλάκη....:bang:

κάντε κάντε λ@μ@κίες..............:flipout::flipout::flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Καφεδάκι κανείς ?

κάντε κάντε λ@μ@κίες να δείτε τα μούτρα σας πρωτοσέλιδο απο τον kokar.....:Banane0:

μετά θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ αλλά θα' ναι αργά!:bigcry:

εδώ ΑΕΚτζήδες μέχρι το κόκκαλο βρέθηκαν να πανηγυρίζουν με κόκκινες φανέλες δίπλα δίπλα με τον Ανατωλάκη....:bang:

κάντε κάντε λ@μ@κίες..............:flipout::flipout::flipout: :flipout:

Έχε χάρη που είσαι μακριά…..
Κάνε ότι έρχεσαι κατά δώ και θα δεις εσύ ! :slapface:

Αλήθεια δεν είδα τον Μπάμπη και τον BROWSER
να δηλώνουν συμμετοχή .

Last edited: