Καφεδάκι κανείς ?

την επομενη των εκλογων θα κανονισουμε τον 1ο καφε μετα της διακοπες στα Βορ προαστεια ριχτε ιδεες προς τα εκει να τα εχουμε κατα νου

αν και το verde ειναι κεντρο αποκεντρο και μας εχει βολεψει

Re: Απάντηση: Καφεδάκι κανείς ?

Για τέτοιον πάω και Λαμία! :furious3:

Να και ένας που δεν έθεσε το ερώτημα του τύπου
«Θα έχεις φωτογραφική μηχανή» ? ……
ου να μου χαθείτε όλοι οι υπόλοιποι

Εαν θελετε μπορω να φερω εγω φωτογραφικη μηχανη:smile:
Eπισης φτανει να μπορω ειμαι μεσα για καφεδακο οπου θα σας προτεινα για νοτια προαστεια μετα τις εκλογες εαν εχετε ορεξη για να δειτε και τα hand made ηχεια που αγορασα για να μου πειτε και την γνωμη σας αλλιως οπου ναναι

Εαν θελετε μπορω να φερω εγω φωτογραφικη μηχανη:smile:
Eπισης φτανει να μπορω ειμαι μεσα για καφεδακο οπου θα σας προτεινα για νοτια προαστεια μετα τις εκλογες εαν εχετε ορεξη για να δειτε και τα hand made ηχεια που αγορασα για να μου πειτε και την γνωμη σας αλλιως οπου ναναι

Ωχ, τώρα είπες την απαγορευμένη λέξη…..
«φωτογραφική μηχανή» !
ναι, ναι έλα δεν έχει σημασία, τι βόρεια τι νότια
και εγώ νότια μένω αλλά θα πάω όπου συμφωνήσουμε

Εγώ θέλω προεκλογικό καφέ με τον Mc Zab.Δεσμεύομαι να τον πάρω απο το κέντρο και να τον φέρω όπου και να είναι η συνάντηση με το Καγιέν μου:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ωχ, τώρα είπες την απαγορευμένη λέξη…..
«φωτογραφική μηχανή» !
ναι, ναι έλα δεν έχει σημασία, τι βόρεια τι νότια
και εγώ νότια μένω αλλά θα πάω όπου συμφωνήσουμε

Συλλέκτης μελών, αυτό μου ακούγεται σαν θρίλερ, έχει βαρεθεί να "μοντάρει" τους ίδιους και τους ίδιους και θέλει φρέσκο αίμα.:rifle:

Όταν λέτε Βόρεια Προάστια πόσο Βόρεια προτίθεστε ν' ανέβετε;

Η Καβάλα είναι αρκετά Βόρεια;!

Αν είναι μπουκάρετε στο Cayenne του Δόκτωρος και ανεβείτε μέχρι δώθε...

Σας περιμένει τσιπουράκι ντόπιο και απίστευτοι ψαρομεζέδες...

Ελπίζω να σας δελέασα δεόντως!-bye-

Συλλέκτης μελών, αυτό μου ακούγεται σαν θρίλερ, έχει βαρεθεί να "μοντάρει" τους ίδιους και τους ίδιους και θέλει φρέσκο αίμα.:rifle:

Γιατί βρε τρομάζεις τον κόσμο ? :furious3:
Εεεεε?
Θα σου δείξω εγώ, Θα δεις τι θα πάθεις ! :slapface:

Απάντηση: Re: Καφεδάκι κανείς ?

Όταν λέτε Βόρεια Προάστια πόσο Βόρεια προτίθεστε ν' ανέβετε;

Η Καβάλα είναι αρκετά Βόρεια;!

Αν είναι μπουκάρετε στο Cayenne του Δόκτωρος και ανεβείτε μέχρι δώθε...

Σας περιμένει τσιπουράκι ντόπιο και απίστευτοι ψαρομεζέδες...

Ελπίζω να σας δελέασα δεόντως!-bye-

Αμα μού το αγοράσουνε το αμαξάκι τούς φέρνω.:flipout::flipout:
Αλλως τε ζείς σε μιά απο τίς ομορφότερες πόλεις τής Ελλάδας.:grinning-smiley-043:smile:

δυστυχως το Cayenne του γιατρου δεν ειναι το S turbo οποτε επιφυλασσόμαστε αν μπορούμε να έρθουμε εκει πάντως σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση

δυστυχως το Cayenne του γιατρου δεν ειναι το S turbo οποτε επιφυλασσόμαστε αν μπορούμε να έρθουμε εκει πάντως σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση

Κι αμα δεν είναι S Turbo, βάλτε και μια εξωλέμβια από πίσω και βουρ στον πατσά!:flipout:

Εγώ θέλω προεκλογικό καφέ με τον Mc Zab.Δεσμεύομαι να τον πάρω απο το κέντρο και να τον φέρω όπου και να είναι η συνάντηση με το Καγιέν μου:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Δεν μπορώ να αρνηθώ τέτοια πρόταση. Τσοντάρω και για τη βενζίνη άμα θες...

Σπύρο πούλησες το C4?:flipout::flipout::flipout: