Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

Γεια σε ολους.Μολις εκανα εγγραφη.Θα ερθω κι εγω στην συναντηση της Δευτερας.Περιμενω την τελικη αποφαση για το σημειο και την ωρα συγκεντρωσης.(η Δευτερα 16 Φεβρουαριου,ισχυει.)Εφ' οσον το public δεν προσφερεται,γιατι δεν συναντιομαστε στο Διεθνες που βρισκεται στην πλατεια Συνταγματος η' στο Athens gate,που προτεινει ο Hero ; Καλως σας βρηκα -bye-

Γεια σε ολους.Μολις εκανα εγγραφη.Θα ερθω κι εγω στην συναντηση της Δευτερας.Περιμενω την τελικη αποφαση για το σημειο και την ωρα συγκεντρωσης.(η Δευτερα 16 Φεβρουαριου,ισχυει.)Εφ' οσον το public δεν προσφερεται,γιατι δεν συναντιομαστε στο Διεθνες που βρισκεται στην πλατεια Συνταγματος η' στο Athens gate,που προτεινει ο Hero ; Καλως σας βρηκα -bye-

Καλώς όρισες. Καλοδεχούμενος στη φωτογραφική κοινότητα του AVCLUB (και φυσικά και στον καφέ) .
Τη σχέση σου με τη φωτογραφία θα μας την εκθέσεις εκ του σύνεγγυς.
Σε προσωπικό επίπεδο, χαρά μου θά' ναι να μάθω πράγματα κι απο σένα, καθώς και να σου μεταφέρω ό,τι γνωρίζω.
Σε γενικότερες γραμμές, εδώ στην παρέα των φωτογράφων του AVCLUB, έχεις να συζητήσεις για πολλά... μά πάρα πολλά...
Ακόμη κι ως αναγνώστης, θα διαπιστώσεις οτι το ενδιαφέρον σου θα παραμένει αναλλοίωτο.

Καλή συνέχεια. Καλά ποσταρίσματα. Και... καλές και δημιουργικές λήψεις!

http://www.athensgate.gr/html/gallery.htm
H ιστοσελιδα του εν λογω ξενοδοχειου αναφερει για roof garden bar .
Δεν εχω παει για να ξερω λεπτομερειες οτι εχω ακουσει μονο .

Καλως ορισες sunsea

Μπορώ να πάω όπου νομίζει η παρέα, να διαπιστώσω αυτά που γράφουν οι διάφορες ιστοσελίδες κλπ και... να βρεθεί άκρη σχετικά με το χώρο συνάντησης. Άλλωστε, κινούμενος με μοτοσυκλέττα, δέν έχω πρόβλημα μποτιλιαρίσματος, δακτυλίου και χώρου παρκαρίσματος.

Αυτό που ΔΕΝ μπορώ να κάνω, είναι το ν' ασχοληθώ σε ημερήσια βάση πέραν των 90-180 λεπτών για επαλήθευση επιρρεπών προτάσεων καθότι, όπως προανέφερα, κάθε πρωί κάθε εργάσιμης μέρας έχω εγερτήριο στις 02:30. Σε ότι βρείτε / κρίνετε όμως οτι υπάρχει σίγουρα, μπορώ να το επαληθεύσω και να κλείσω και τραπέζι, ανάλογα με τις συμμετοχές.

Κάποιος να βάλει και τον sunsea στη λίστα; Μπορώ και μόνος μου αλλά... είμαι νέος ακόμα! :BDGBGDB55:

Larry
Kosh
Billy the kid
Bλασιδης
Greg61
paulmarinis
ncups
afam
Eki_65
Dimitris Ioannou
ΗERO
Hlias