sTeLiTo
AVClub Enthusiast
Ασία ακούω... Και λές κρίμα? Για πού αν επιτρέπεται?
Ωραίος καφές ακούγεται, πρέπει να κανονίσουμε και έναν στην Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή... Κατα Μάρτιο πλευρα!
Σκεφτομουν να το προτεινω αυτο
Ασία ακούω... Και λές κρίμα? Για πού αν επιτρέπεται?
Ωραίος καφές ακούγεται, πρέπει να κανονίσουμε και έναν στην Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή... Κατα Μάρτιο πλευρα!
Σκεφτομουν να το προτεινω αυτο![]()
Δήλωσα συμμετοχή στην κοπή της πίτας την Κυριακή 15/2 στην Αθήνα. Σκοπός μου να γνωριστώ με όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του φόρουμ.
Όμως σκέφτομαι ότι θα ήταν καλή ιδέα, όσοι ασχολούμαστε με τη φωτογραφία (και μένετε Αθήνα) να συναντηθούμε την επόμενη μέρα, Δευτέρα, 16/2) σε κάποιο στέκι απόγευμα στην Αθήνα ή στον Πειραιά για ένα καφέ, κουβεντούλα, ε, και καμιά φωτογραφία εκεί κοντά....
Υπάρχει ενδιαφέρον;;;;
Τελικά... για την Αθήνα υπάρχει ενδιαφέρον;
Εγω παντως θα παρω την k100d και τον 18-55. Δεν εχω κι αλλες επιλογεςΑν δεν πέφτει σε ημερομηνία που να δίνω την επόμενη μέρα θα είμαι και εγώ σίγουρα μέσα. Το δίλημμα μετά θα είναι τί παίρνουμε μαζί...
Εννοείται ότι θα γίνει.Περιμένουμε οδηγίες...
Αν δεν πέφτει σε ημερομηνία που να δίνω την επόμενη μέρα θα είμαι και εγώ σίγουρα μέσα. Το δίλημμα μετά θα είναι τί παίρνουμε μαζί...
ΚΑΦΕΣ λεει επανω!!
αμα παμε σε κρασοκατανυξη θα τα βγαλουμε ολα φλου (ειναι και της μοδας το φλου εσχατως βεβαιως βεβαιως...)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.