Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

Μα, μετά τα κρασιά, για καφέ θα πάμε βρε :flipout:

Τέλος πάντων, είμαι μέσα για οπουδήποτε ΕΚΤΟΣ από Verde! :antlers:
Έλεος ρε παιδιά, πάλι εκεί; Καθόλου φωτογραφικό μέρος δεν είναι. :BDGBGDB55:

Πλάκα, μια χαρά δε είναι;

Για εμένα πάντως προέχει να σας γνωρίσω και να τα πούμε από κοντά για αυτό πρότεινα ταβέρνα. Για να δούμε τι θα πει και ο Βλάσης που έκανε την πρόταση.

Ποιο ειναι ρε παιδια αυτο το Verde?

προτιμω κεντρο και πλακα και εγω μιας και ειναι η δουλεια μου κοντα :)))
Aλλα και καπου αλλου ναναι δεν εχω προβλημα:)

Παλληκάρια, καλά τα λέτε αλλά... λέγαμε για καφέ στις 6 το απόγευμα.
Λόγω καθημερινού εγερτηρίου μου στις 3 το πρωί, κατα την 20:00-20:30 θα πρέπει να φύγω.
Άν τελικά αποφασίσετε για κρασάκι, καλά να περάσετε.
Θά' θελα όμως να γνωρίσω κόσμο απο κοντά... και πάτε μετά για κρασί. Τί λέτε;

Εγώ θα πάω όπου αποφασίσετε... βέβαια ίσως είναι καλύτερα για καφέ, διότι μάλλον κατά τα μεσάνυχτα θα πάρω το δρόμο της επιστροφής.

Εγώ θα πάω όπου αποφασίσετε... βέβαια ίσως είναι καλύτερα για καφέ, διότι μάλλον κατά τα μεσάνυχτα θα πάρω το δρόμο της επιστροφής.
Αυτό είναι σημαντικό Βλάση, τότε νομίζω ότι 5-6 το απόγευμα είναι μια χαρά ώρα.

Θα πάρουμε και τις μηχανές μαζί να σουτάρουμε αλα magic light :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αυτό είναι σημαντικό Βλάση, τότε νομίζω ότι 5-6 το απόγευμα είναι μια χαρά ώρα.

Θα πάρουμε και τις μηχανές μαζί να σουτάρουμε αλα magic light :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Εγώ το έβλεπα για καφέ γνωριμίας και συζήτησης τί θέλουμε να κάνουμε ο καθένας χωριστά με τη φωτογραφία και τί θέλουμε από το θέμα φωτογραφία στο φόρουμ. Αν θέλουμε magic light τότε το απωθημένο μου είναι να βγάλω την Αθήνα σούρουπο από το Λυκαβηττό, αλλά όχι από το πλάτωμα, από πιο χαμηλά, έτσι ώστε να φαίνεται μπροστά αριστερά το καμπαναριό φωτισμένο.

Καλό είναι να συνεννοηθείτε εσείς, βρείτε ένα μέρος χωρίς πολύ φασαρία, να ακουγόμαστε δηλαδή, να μην τρομάζουν όταν δουν 5-10 μαντράχαλους με τσάντες, μηχανές, τριπόδια, να έρχονται να πιον καφέ. Ειδικά αν σκάσει μύτη ο nilo με 8-10 τσάντες της naneu (Που πολύ θα ήθελα να τις δω από κοντά....)

5-10 μαντράχαλους με τσάντες, μηχανές, τριπόδια, να έρχονται να πιον καφέ. Ειδικά αν σκάσει μύτη ο nilo με 8-10 τσάντες της naneu (Που πολύ θα ήθελα να τις δω από κοντά....)

Χα χα χα χα!!! Σαν να το φαντάζομαι το σκηνικό!!! Σκέψου τώρα να σας δούν να ανεβαίνεται τον Λυκαβητό, όλοι άντρες με φωτογραφικές μηχανές, όπως βραδιάζει...
Αν δεν σκάσει μύτη περιπολικό να τσεκάρει έχει χαλάσει πιά η περιοχή.... χαχαχα :guitarist::guitarist::guitarist:

Εγώ το έβλεπα για καφέ γνωριμίας και συζήτησης τί θέλουμε να κάνουμε ο καθένας χωριστά με τη φωτογραφία και τί θέλουμε από το θέμα φωτογραφία στο φόρουμ.

Ας το κάνουμε έτσι Βλάση.
Το magic light ας είναι για άλλη φορά,
η φωτογραφία στο κατω κάτω είναι μοναχικό χόμπυ, μόνος βγάζεις τις καλύτερες φωτογραφίες. :grandpa:

Συμφωνώ για Δευτέρα απόγευμα 5-6 κάπου στο Μοναστηράκι-Πλάκα όπως γράφαμε πιο πάνω.

θα προσπαθησω και εγω αν και ειναι δυσκολο γιατι τελειωνω παντα μετα τις 8.00.

Τελικα φωτογραφιες θα βγαλουμε 'η μονο καφε?

Ας το κάνουμε μόνο καφέ Νίκο, όπως λέει ο Βλάσης παραπάνω.

Όχι πως απαγορέυτεται βέβαια να πάρουμε καμιά μηχανή μαζί...

Θα ηθελα πολυ να γνωρισω φιλου για τους οποιους μονο το ψευδωνυμο τους γνωριζω . Θα προτεινα καπου ησυχα και με ευκολη προσβαση με ηλεκτρικο - μετρο (Κηφησια- Μαρουσι -Φαληρο ακομα και κεντρο Συνταγμα και να παμε στο Publich στην καφετερια θεα στην βουλη :slapface:η στο Τιτανια στο καφε της ταρατσας H στην στοα στην Κλαυθμωνος) Εμεις απο Αθηνα οπου αποφασισετε ειμαστε μεσα μαθημενοι στην ταλαιπωρια -bye-
Επισης οι μερες περναν γρηγορα οποτε ας αποφασισουμε για να κανονισουν καποιοι τις δουλειες τους , σημασια δεν εχει το μερος αλλα η αποφαση να βρεθουμε . Βλαση αφου εθεσες το θεμα εχεις και το προσταγμα .

Last edited:
Απάντηση: Re: Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

θα προσπαθησω και εγω αν και ειναι δυσκολο γιατι τελειωνω παντα μετα τις 8.00.

Τελικα φωτογραφιες θα βγαλουμε 'η μονο καφε?
Και μετα τις 8.00 γαι Αθηνα μεσημερι ειναι :guitarist:

Re: Απάντηση: Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

Θα ηθελα πολυ να γνωρισω φιλου για τους οποιους μονο το ψευδωνυμο τους γνωριζω . Θα προτεινα καπου ησυχα και με ευκολη προσβαση με ηλεκτρικο - μετρο (Κηφησια- Μαρουσι -Φαληρο ακομα και κεντρο Συνταγμα και να παμε στο Publich στην καφετερια θεα στην βουλη :slapface:η στο Τιτανια στο καφε της ταρατσας H στην στοα στην Κλαυθμωνος) Εμεις απο Αθηνα οπου αποφασισετε ειμαστε μεσα μαθημενοι στην ταλαιπωρια -bye-
Επισης οι μερες περναν γρηγορα οποτε ας αποφασισουμε για να κανονισουν καποιοι τις δουλειες τους , σημασια δεν εχει το μερος αλλα η αποφαση να βρεθουμε . Βλαση αφου εθεσες το θεμα εχεις και το προσταγμα .

πρόσταγμα;;; δηλ. θα έλθει ένας ξένος και θα βάλει σε τάξη τους ντόπιους;;; (πλάκα κάνω, κι εγώ στην αθήνα γεννήθηκα). Καλό θα ήταν να το κανονίσετε εσείς... ώστε να σας βολεύει. Βέβαια η ιδέα της φωτισμένης πλατείας συντάγματος από ψηλά λέειιιιιιι.....