καφές με γάλα ή όχι και γιατί?

Απάντηση: Re: καφές με γάλα ή όχι και γιατί?

ο καφές πίνεται σκέτος ούτε γάλα ούτε ζάχαρη

αν βρω χρόνο θα σας κάνω ενα αφιέρωμα στον καφέ και στις ποικιλίες του

Ετσι ακριβώς....

Ρε παιδια αναλογα τι καφε! ο εληνικος ειναι θαυμασιος για παραδειγμα σκετος.οπως κ ο νες..αλλα η φραπεδια πως να κατεβει σκετη??..μια κουταλιτσα αχαρη την θελει!κ μια σταγονιτσα γαλατακι για χρωμα!:ADFADF1:

Το γάλα στην εποχή μας είναι "δηλητήριο" και η έκφραση που χρησιμοποιώ είναι όπως ακριβώς το λέω.....

Για περαιτέρω pm....

Όχι pm !!!
Έστω 2-3 λινκ (επιστημονικά παρακαλώ) γιατί πίνουμε και 0.5-1+λίτρα την ημέρα (και φτάσαμε τα 29)

Φανταζομαι αυτο που εννοει ο φιλος ειναι οτι το αγελαδινο γαλα σημερα που καταναλωνουμε οι περισσοτεροι ειναι γεματο με φυτοφαρμακα,διοξινες,αντιβιοτικα,βακτήρια,ιούς,και διαφορες ορμόνες

υπαρχει και ενα βιβλιο
http://www.bionews.gr/bionews/037/gala.htm

Εγώ όσο και αν μου αρέσει το άρωμα του καφέ, τον ίδιο τον καφέ δεν τον συμπάθησα, μου φαινόταν πάντοτε "νεροζούμι". Δεν πίνω καθόλου. Μερικές φορές που είχα εξετάσεις την επόμενη μέρα και έπρεπε να διαβάσω όλη νύχτα για να προλάβω (άλλη ιστορία αυτη αλλα ευτυχώς τελιώσε...) δοκίμασα να πιώ ενα φλιτζάνι γαλλικό, αλλά μάλλον κακό μου έκανε. Υπερδιέγερση, ναυτία, ζαλάδα...
Οπότε πλέον είμαι βιολογικής γεωργείας, χωρίς λίπασμα.

Γαλατάκι, τις μεγάλες αλυσίδες τις έχω κόψει εδώ και χρόνια αφού το γάλα τους είναι σαν λευκό νερό. Θα φταίει η σκόνη... Της Γεωργικής Σχολής έπαιρνα που μύριζε ακόμα σαν γάλα, είχε και ωραίο μπουκάλι.

Φανταζομαι αυτο που εννοει ο φιλος ειναι οτι το αγελαδινο γαλα σημερα που καταναλωνουμε οι περισσοτεροι ειναι γεματο με φυτοφαρμακα,διοξινες,αντιβιοτικα,βακτήρια,ιούς,και διαφορες ορμόνες

υπαρχει και ενα βιβλιο
http://www.bionews.gr/bionews/037/gala.htm

Εν μέρει ναι αυτά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο πια....

Αλλά υπάρχει και το κεφάλαιο κατα πόσο το γάλα "πραγματικά" βοηθά.

Και μιλάω για άτομα άνω των 30...

Και μιλάμε για ένα προιόν ενός διαφορετικού θηλαστικού απο ότι ο άνθρωπος!!

Μιλάμε για ζωική πρωτείνη χαμηλής διατροφικής αξίας, πια.

Όσο μπορείτε προτιμάτε της βιολογικής καλλιέργειας και περιορισμό στην κατανάλωση του.

Δείτε και το Food Inc να πάρετε μια ιδέα περί διατροφικής αξίας.....στις μέρες μας.