Καφετέριες και τσιγάρο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφετέριες και τσιγάρο

Ε σιγα σιγα ολο και περισσοτερα νεα μαγαζια θα μπαινουν στην λογικη αυτη.Ε αν στο εξωτερικο τους πηρε μερικα χρονια εδω σε 30 χρονια κατι μπορει να αλλαξει δραματικα.Δεν ειναι και σιγουρο βεβαια.Αν δεν τους προλαβαινε και η κριση....Και να θελει καποιος να κανει καποια ανακαινιση-τροποποιηση-αλλαγη εξαερισμου

Τώρα ? Είναι 20 χρόνια που γίνεται αυτή η συζήτηση... Θα έπρεπε να είχαμε ήδη πολλά τέτοια μαγαζιά... Κι εδώ, απο την εποχή Avforum, περισσότερο απο 10 χρόνια το συζητάμε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρακαλώ να λείπουν τα off topic!!:D

Μην διανοηθείς να ρωτήσεις στο νήμα της πίττας διότι θα φύγει ως flame post!!:flipout:

Προλαβαίνει ένα power buy σε τσιρότα ? :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφετέριες και τσιγάρο

Τώρα ? Είναι 20 χρόνια που γίνεται αυτή η συζήτηση... Θα έπρεπε να είχαμε ήδη πολλά τέτοια μαγαζιά... Κι εδώ, απο την εποχή Avforum, περισσότερο απο 10 χρόνια το συζητάμε...

O νομος ποτε ψηφιστηκε.Το 10 και βαλε δεν ηταν ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφετέριες και τσιγάρο

O νομος ποτε ψηφιστηκε.Το 10 και βαλε δεν ηταν ?

https://el.wikipedia.org/wiki/Απαγόρευση_καπνίσματος_στην_Ελλάδα

Το 2002 ξεκίνησε μαζί με τις άλλες Ευρωπαικές χώρες αλλά χρεάστηκε να αναθεωρηθεί αρκετές φορές και να γίνει αυστηρότερος. Η τελευταία αναθεώρηση έγινε το 2010 νομίζω.

Το θέμα είναι πως σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. πλήν της Ελλάδος η υπόθεση με το κάπνισμα στα μαγαζιά έχει λήξει από το 2008!

Re: Απάντηση: Re: Καφετέριες και τσιγάρο

Δηλαδή οι μη καπνιστές της παρέας υποχωρούν συνέχεια?
Δηλαδή, - οκ το κταλαβαίνω 3κ-1μκ - αλλά πχ. 3μκ θα πανε να δεινοπαθήσουν επειδή το θέλει ο 1κ της παρέας?
Δεν μου φαίνεται πειστικό επιχείρημα... Και για λόγους αξιοπρέπειας και μόνο... Υπάρχει κάποιο καλύτερο επιχείρημα?

Εχεις παρει σπανιες περιπτωσεις (3κ-1μκ) και τις υπεργενικευσες σε στανταρντ περιπτωση.
Ποιος μη-καπνιστης θα παει σε μια παρεα που γνωριζει οτι οι υπολοιποι 3 ειναι καπνιστες ???
Που τα ειδες αυτα ? Το στανταρντ σεναριο ειναι 3μκ-1κ η εστω 3μκ-2κ. Να προσπαθουν, οι
μη-καπνιστες να πιουν τον καφε οσο πιο γρηγορα γινεται, να συζητησουν με τους καπνιστες
οσο πιο γρηγορα γινεται και να πληρωσουν φευγοντας οσο πιο γρηγορα γινεται. Αυτο ειναι
το στανταρντ. Μετα, πανε και για μια βολτα (αργοπορημενης επιστροφης στο σπιτι) μονοι τους,
οι μη-καπνιστες. Για να προλαβουν να κουβεντιασουν αυτα που δεν προλαβαν στο μισαωρο.

Εχετε εκλαβει την σιωπηρη ανοχη μας (επειδη σας αγαπαμε και δεν θελουμε να ξεκοψουμε με μαχαιρι)
σε αποδοχη (και εντελως διαχειρησιμη οχληση ) !!!!!! ΟΧΙ, δεν ειναι ετσι. Ειμαστε αυτοι που προσπαθουμε
να μην διαλυθει η παρεα. ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.

:blink:

Εμεις να καπνιζουμε εναλλαξ ?

Όχι βρε. Σε φάση στην παρέα λέω. Άμα είστε σε πολύ κλειστό χώρο οι καπνιστές ανάβουν λίγοι λίγοι και εκ περιτροπής.

Όποτε έχω κάνει αυτό το σύστημα δεν αισθάνθηκα να μου λείπει κάτι ιδιαίτερο. Άσε που συνολικά καπνίζεις λιγότερο.

Εγώ λύσεις προσπαθώ να βρω. Άλλη λύση δεν έχει. Την κάφτρα μέσα στο κράνος ίσως... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Καφετέριες και τσιγάρο

Και βέβαια είσαι!!

Mην ξηγε ... εχω και εγω τους εθισμους μου .... :p

spitikos_hoirinos_gyros.jpg

Εκει να δεις μποχα το σπιτι .... :laugh::laugh::laugh::laugh:

Εμένα πάντως όταν με βλέπουν με το ηλεκτρονικό στην αρχή στραβώνουν...
Μετά, όταν τους έρθει η μυρωδιά (μήλο π.χ.) γουστάρουν κιόλας. :flipout:

Και εγω εχω ηλ. τσιγαρο τα τελευταια χρονια και μαλιστα τωρα δεν βαζω ουτε αρωματα. Ατμιστικη βαση με λιγη νικοτινη χωρις γευση/αρωμα. Αοσμο εντελως και δεν ενοχλω ουτε τους πολυ παραξενους (με τις μυρωδιες των γευσεων)

Τωρα βεβαια μου εχουν βρει οτι τους ενοχλει το πολυ ντουμανι του. Ολο και κατι μου βρισκουν. :laugh:

Καλά, αν είσαι σαν τον Ρέμπελο που ρίχνει το υγρό του στη τοστιέρα με τις τρεις αντιστάσεις, δημιουργείς ένα θέμα ορατότητας... :laugh:

Hλεκρονικο τσιγαρο εκανε ενα φιλαρακι μου στην Ποτιδαια.
Αυτο το "γλου-γλου-γλου" μου εφερνε νυστα (κατι σαν νανουρισμα).
Δεν μπορω να πω οτι με ενοχλουσε.

Βεβαια οταν τον ρωτησα γιατι (ηλ.τσιγαρο) μου λεει
"ξεφτιλα, νερακι σκετο φουμαρουμε ... σιχτιρ πια" :laugh::laugh::laugh: