Καφετέριες και τσιγάρο

Με αυτα τα ακραια που συμβαινουν αναρωτιεμαι αν καποιος καπνιζει στο δρομο, αλλα μεσα στο αμαξι του, αυτο επιτρεπεται?
Δεν ειναι δημοσιος χωρος αν δεν κανω λαθος

Απάντηση: Re: Καφετέριες και τσιγάρο

Με αυτα τα ακραια που συμβαινουν αναρωτιεμαι αν καποιος καπνιζει στο δρομο, αλλα μεσα στο αμαξι του, αυτο επιτρεπεται?

Φαντάζεσαι εσύ να καπνίζεις,να βρέχει,να έχεις κλειστά παράθυρα και να έχεις και τα παιδιά σου μέσα;
Δεν σου μιλώ καν για ενήλικους.
Εργαζόμουν σε περιβάλλον με καπνιστές και ο πνευμονολόγος δεν μπορούσε να<<πιστέψει>> ότι δεν είμαι καπνιστής.
Περιττό να σχολιάσω τι άκουγα όταν διαμαρτυρόμουν.
Θυμάμαι ότι μπαίνοντας ένας Ευρωπαίος πελάτης με το τσιγάρο στο χέρι-βλέποντας τους εγχώριους-του κάνω την παρατήρηση και στο επιχειρημά του ότι καπνίζουν οι άλλοι,του εξηγώ ότι δεν καταλαβαίνουν,αντιδρούν και εν πάση περιπτώση ένα τσιγάρο λιγότερο είναι κάτι ...κοκκίνησε,το έσβησε και ακόμα ζητά συγνώμη!!!!
Στο Ελλαδιστάν;;;Στου κουφού την πόρτα,πάρε την πόρτα και φύγε

Τασάκι έχει το αυτοκίνητο κατ' αρχήν; :slapface:

Μια φορά κι ένα καιρό ο Λοβέρδος είχε καταθέσει τροπολογία για πρόστιμο 1500 ευρώ αν στο αυτοκίνητο είναι και παιδιά κάτω των 12 ετών και καπνίζεις. Ξέρει κανείς τι έγινε; Λογικά δεν θα πρέπει να ισχύει αν κρίνω από τις υστερικές αντιδράσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφετέριες και τσιγάρο

...και υποτίθεται είμαστε κάποιου επιπέδου....υποτίθεται

Εξυπηρετεί κάτι να υπερθεματίζεις ένα flame post όταν εδώ και τόσα άλλα γίνεται προσπάθεια χαλάρωσης?

Έχει πάντως ενδιαφέρον το πως το αυτοκίνητο αντικατοπτρίζει την εποχή και τον λαό...
Το Ιταλικό αυτοκίνητο του αδελφού μου έχει ένα τεράστιο τασάκι στη μέση του ταμπλό.
Προσβάσιμο από όλη την οικογένεια βρε παιδί μου... :p
Το δικό μου (Γερμανικό) έχει ένα τασάκι σχεδόν πίσω από το τιμόνι που γεμίζει στο πρώτο χαρτομάντηλο.
Τόσο άβολο που αν πάει ο συνοδηγός να σβήσει τσιγάρο παίζει να το σβήσει στο χέρι του οδηγού!

Ενδιαφερον επισης εχει να παρατηρησει κανεις σε δρομους με κινηση ποσες γοπες υπαρχουν διπλα απο τα κρασπεδα, ειδικα κοντα στα φαναρια.

Για να μην βρωμιζουν τα τασακια των αυτοκινητων ντε.

Στο UK
http://www.bbc.com/news/health-31310685
υπαρχει πρόστιμο εαν έχει και παιδια στο αμάξι οταν καπνίζεις
αποψή μου σωστό σα μέτρο

Κι αν το αμάξι είναι κάμπριο; Ή αν τα παράθυρα είναι ανοιχτά;

πρόστιμο!

α και, εαν καπνίζει το παιδί ... εχουμε πρόβλημα
δε χρειαζεται τροχαία

Η τροπολογία πάντως προέβλεπε 1500 ευρώ πρόστιμο, 3000 ευρώ πρόστιμο αν είσαι οδηγός και αφαίρεση διπλώματος για ένα μήνα. Κάτι είχα διαβάσει ότι η αφαίρεση του διπλώματος γίνεται ακόμα κι αν το οδηγεί άλλος, αλλά δεν έδωσα σημασία.
Δεν ξέρω τι τελικά ισχύει.

Για τα μηχανάκια τι να ισχύει άραγε; :flipout:

Λοιπον πιστευω οτι εμεις οι μη καπνιστες εχουμε κανει αρκετες υποχωρησεις στους καπνιστες τοσα χρονια (πχ παμε σε αλλο καφε η εστιατοριο επειδη δεν καπνιζουν παρολο που μας αρεσει το μερος και αλλα διαφορα) καιρος ειναι να σεβαστουν και οι καπνιστες και τους αλλους...

Νταξ, εσυ όμως εχεις τις αγγελίες και ξεχαρμανιάζεις :p

(btw τη βαρέθηκα την 750, τι θες από τα αξεσουάρ; :p)

Το λουρι τυλιγμενο σε λαδοκολα να το καπνισω :p

(Πως σου φαινεται το εργαλειο, το δοκιμασες, συνηθησες ?)

Λοιπον πιστευω οτι εμεις οι μη καπνιστες εχουμε κανει αρκετες υποχωρησεις στους καπνιστες τοσα χρονια (πχ παμε σε αλλο καφε η εστιατοριο επειδη δεν καπνιζουν παρολο που μας αρεσει το μερος και αλλα διαφορα) καιρος ειναι να σεβαστουν και οι καπνιστες και τους αλλους...

Δεν φταίει ο καπνιστής αλλά ο μαγαζάτορας.

Απάντηση: Re: Καφετέριες και τσιγάρο

+10000.αλλά δεν το βλέπω,ώρα να γίνω καπνιστής

Ειναι δειγμα πολιτισμου να το παραδεχεται αυτο ενας ενεργος καπνιστης. Και για αυτο οσους πρωτιστως σκεφτονται τον διπλανο τους προτου κανουν την αναγκη τους τους σεβομαι απειρως περισσοτερο.