και εγω πιστευω οτι τα blogs εδω και δυο μερες ειναι off λογω ''συντηρησης''

Μανωλο

Senior Member
20 March 2010
535
Barcelona
δευτερη μερα και τα blogs down......η φιμωση και ο ελεγχος της ελευθεριας του λογου ειναι μια απο τις σκοτεινες τεχνικες αποπροσανατολισμου του πολιτη απο την κοινοβουλευτικη δικτατορια της ''κυβερνησης''......

για προσεξε ποτε ειναι η τελευταια δημοσιευση...η καλυτερα προσπαθησε να δημοσιευσεις......:chinese:

Όλα τα blog που διαχειρίζεται η google στην Ελλάδα πάγωσαν! Από χτες το βράδυ κανείς δεν μπορεί να αναρτήσει κανένα θέμα! Πληροφορίες μιλάνε για κυβερνητική παρέμβαση! Με τα τελευταία γεγονότα σε άλλες χώρε προφανώς κάποιοι φοβούνται τις ελεύθερες φωνές. Ελπίζουμε να επανέλθει η Δημοκρατία, τουλάχιστον όση έμεινε…

πηγη http://paphosnews.com/?p=806

Αποκλειεται να συμβαινει κατι τετοιο... θα ειχε γινει ηδη σαλος στα υπολοιπα ενημερωτικα μεσα... αλλωστε με τοσους μαχιμους δημοσιογραφους στη χωρα μας, κατι τετοιο ουτε ως σκεψη μπορει να υπαρξει... κατι αλλο θα φταιει...

Απάντηση: Re: και εγω πιστευω οτι τα blogs εδω και δυο μερες ειναι off λογω ''συντηρη

Εγω γιατι ανοιγω κανονικα?

Nτίνο δεν επιτρέπεται στους διαχειριστές των blogs η πρόσβαση στο control panel.
Eμφανίζεται το μήνυμα:

"Το Blogger δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν

Το Blogger δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Λυπούμαστε για τη διακοπή της υπηρεσίας.
Για πρόσθετες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα Κατάσταση Blogger."

Re: Απάντηση: Re: και εγω πιστευω οτι τα blogs εδω και δυο μερες ειναι off λογω ''συν

Nτίνο δεν επιτρέπεται στους διαχειριστές των blogs η πρόσβαση στο control panel.
Eμφανίζεται το μήνυμα:

"Το Blogger δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν

Το Blogger δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Λυπούμαστε για τη διακοπή της υπηρεσίας.
Για πρόσθετες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα Κατάσταση Blogger."

ok ;-)

Όλα τα blog που διαχειρίζεται η google στην Ελλάδα πάγωσαν! Από χτες το βράδυ κανείς δεν μπορεί να αναρτήσει κανένα θέμα! Πληροφορίες μιλάνε για κυβερνητική παρέμβαση! Με τα τελευταία γεγονότα σε άλλες χώρε προφανώς κάποιοι φοβούνται τις ελεύθερες φωνές. Ελπίζουμε να επανέλθει η Δημοκρατία, τουλάχιστον όση έμεινε…

πηγη http://paphosnews.com/?p=806

απλά επιβεβαιώνει το ρόλο της Google...
όταν έσκασαν οι αποκαλύψεις των Wikileaks εντελώς τυχαία δεν ανανέωναν τα συγκεκριμένα links για πολλές μέρες!
σε αντίθεση με το θάνατο του Osama bin Laden που πάλι εντελώς τυχαία το response ήταν από milliseconds μέχρι μερικά λεπτά!!

πραγματικά από χθες στις 12 δεν είναι δυνατή η ανάρτηση κανένος ποστ, αν και είχε υπάρξει σχετικό τρίωρο πρόβλημα και το μεσημέρι.

δεν θέλω να πιστέψω πως υπάρχει ζήτημα κρατικής παρέμβασης, απλά κάποιο θέμα αναβάθμισης δεν επιτρέπει ανέβασμα καινούργιων ποστ.

νομίζω πως είναι λίγο τραβηγμένο να πει κάποιος στην google ρίξε τον σέρβερ μόνο στην ελλάδα, το ζήτημα είναι παγκόσμιο, από μια μικρή μελέτη που έκανα...

και έγραφα όλη νύχτα για κάννες, δίχως να το ξέρω... :-(

moviesltd.gr

Όσοι έχουν bloggs, μπορούν να δοκιμάσουν να γράψουν χρησιμοποιόντας κάποιον proxy που θα τους εμφανίζει σαν κατοίκους άλλης χώρας. Αν με αυτό τον τρόπο μπορέσουν να γράψουν, αποδεικνύεται ο "δάκτυλος".

Πάντως το γεγονός ότι η τελευταία ανάρτηση είναι προχθεσινή και έχουν χαθεί οι επόμενες, είναι ύποπτο.

Σωπάστε καλέ όλο δάκτυλους και θεωρίες συνομοσίας σκέφτεστε...Ζείτε σε μία δημοκρατική χώρα,που βασιλεύει η Παγκαλιάδα,που για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ,και που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει ότι στην πορτογαλία δεν έγινε περικοπή μισθών με το μνημόνιο γιατί ο βασικός τους μισθός είναι 500 ευρώ,ενώ εμάς είναι στα 700 ευρώ!!!!

Ε ρε κλωτσιές που θέλετε.Όσο για το σάλο που θα είχε γίνει στα άλλα μέσα,ποιός να το πει?Το μεγκάλο κανάλι?χαχαχαχα

Blogger Status
Friday, May 13, 2011

To get Blogger back to normal, all posts since 7:37am PDT on Weds, 5/11 have been temporarily removed. We expect everything to be back to normal soon. Sorry for the delay.

Posted by at 04:25 PDT
Monday, May 09, 2011

Blogger will go into read-only mode Wednesday (5/11) 10:00PM PST for about an hour for maintenance.

Posted by at 21:17 PDT
Tuesday, April 12, 2011

We've identified a problem rendering some blogs containing the popular posts widget. Our engineers are fixing the issue and the it should be resolved shortly.

Thanks for your patience in the mean time.

Posted by Andrew at 01:25 PDT

Μάλλον είναι γενικό το θέμα.