Και εκεί που πήγαινα για SHARP 60LE650 σκάει η προσφορά της PHILIPS 55PFL4508K . ??

ΠΑΝΟΣ1

Established Member
18 July 2006
250
ΑΘΗΝΑ
Είχα αποφασίσει να δώσω 1200 για 60άρα SHARP από τα mediamarkt μέχρι που αντίκρισα την προσφορά του e-shop για την 55άρα PHILIPS 55PFL4508K/12 στα 699 .....

Δεν ξέρω τι λέει η TV, αλλά και 3D δίνει και smart λειτουργίες και 55ολάκαιρες ίντες .... σε τιμή χώμα .

Λέει πως είναι και 200Hz αλλά δεν ξέρω αν είναι από το πάνελ (χλωμό) ... Ξέρει κανείς τι πάνελ φοράει ?

Τι λέτε αξίζει ?

μεγαλη η διαφορα τιμης,αλλα και μεγαλη διαφορα μεγεθους.
η sharp ειναι δοκιμασμενη τηλεοραση με καλες επιδοσεις και-εαν σου κανει κλικ και αυτο-made in japan....
εαν προσεξεις στα νηματα του φορουμ,οι philps ειναι καπου...θαμενες,περισσοτερο λογω προβληματων.
προσωπικα θα πηγαινα σε sharp.

Η Sharp LE652 είναι μια λίγο άνω του μετρίου τηλεόραση , οι Philips στις χαμηλές σειρές απο επεξεργασία εικόνας είναι χάλια (Pixel plus HD=50 Hz). Παρά την τεράστια διαφορά στην τιμή προτίμησε την Sharp από τις δύο.

Παιδιά να ξεκαθαρίσω πως η TV είναι για δώρο , πως τα μάτια αυτών στους οποίους θα πάει δεν είναι εξοικειωμένα να διαχωρίζουν την λεπτομέρια για να πεις πως θα τους ξυνίσει ...

Για αυτό και το σκέφτομαι , μιας και άλλα τα 700 και άλλα τα 1200 .....

Αν πάντως είναι μια τόσο τραγική τηλεόραση, που να θεωρείτε πως πατάω τα χρήματά μου, πείτε το να κοιτάξω αλλού ....

Πάντως λίγο που ψιλοκοίταξα σχόλια χρηστών στο amazon και σε μερικές άλλες σελίδες, μιας και review δεν βρίσκω κάπου, λένε καλά σχόλια με μόνη εξαίρεση τον ήχο της TV...

Η SHARP είναι ταβάνι και θα έδινα τα 1200 για τις 60" της, άλλη μια επιλογή που κοιτούσα ήταν η panasonic στα 989 στο mediamarkt αν και 1000 για 55" κάπως με χαλάει .

Επίσης μου έκαναν και μια προσφορά για μια LG από την FORTHNET , την LG 55LY330C στα 780 την οποία όμως απέρριψα λόγω 50Hz και 3d.

Last edited:
Απο οτι βλεπω η προσφορα "σφυριξε και εληξε" .
Μαλλον κανα δυο κομματια ειχαν που τους ειχαν περισεψει
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο

Απάντηση: Re: Και εκεί που πήγαινα για SHARP 60LE650 σκάει η προσφορά της PHILIPS 55P

Απο οτι βλεπω η προσφορα "σφυριξε και εληξε" .
Μαλλον κανα δυο κομματια ειχαν που τους ειχαν περισεψει
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο

ΕΓΏ για καλό και για κακό είχα πατήσει μια παραγγελιά με παραλαβή από το κατάστημα μενιδίου για να κατοχυρώσω κάποιο τεμάχιο. Το αν θα παραλάβω είναι άλλο θέμα.:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Και εκεί που πήγαινα για SHARP 60LE650 σκάει η προσφορά της PHILIPS 55P

Επίσης μου έκαναν και μια προσφορά για μια LG από την FORTHNET , την LG 55LY330C στα 780 την οποία όμως απέρριψα λόγω 50Hz και 3d.

Σε σχέση με Philips σειρά 4/5/6 ακόμη και η συγκεκριμένη LG είναι καλύτερη επιλογή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Και εκεί που πήγαινα για SHARP 60LE650 σκάει η προσφορά της P

Σε σχέση με Philips σειρά 4/5/6 ακόμη και η συγκεκριμένη LG είναι καλύτερη επιλογή.

Ναι ε ? Δεν το γνώριζα ... Ελεγα πως με 50hz , χωρίς 3d , χωρίς smart , με IPS , δεν πάει πουθενά .

Κατα πάσα πιθανότητα με βλέπω να σκάω τα 1200 για την 652 στο mediamarkt ή την 752 στο πλαίσιο και να τελειώνω. Διαβάζω για ανοποιομορφία στην χρωματική παλέτα και για μειωμένς γωνίες θέασης αλλά από κοντά που την είδα (την 652) δεν μου φάνηκε κάτι τέτοιο.

Την έθαψες εντελώς την philips .... οπότε θα της πω άκυρο....

Παίζει η 652E και σε άγνωστο για εμένα κατάστημα στα 1000 ,στο rubikcube .... !
http://www.bestprice.gr/item/2153560085/sharp-lc-60le652.html?qid=2_82qX8EfkY_96dbe&seq=1

Το ξέρει κανείς το e-shop αυτό μπας και τα σκάσω ντούκου τα φράγκα και γλυτώσω το 200 ?

Last edited: