και για βίντεο ?

Βασιλη παιδι μου το κατεχεις το αθλημα βλεπω...για βοηθα!!!!

δηλαδη
850 ευρώ hd consumer
HV20_l.jpg

10000 ευρώ πραγματικό hd !!!
xlh1side.jpg

καταλήγω δηλαδή οτι το hd για το λαο είναι λίγο τρικ !!

δηλαδή γιατροί μου να πάρω μιά τζαμπαντάν πανασόνικ στα 300 ευρά περίπου και να κάτσω στη γωνιά μου.... ?
αυτο είναι και το καλύτερο !! και παίζουν μια χαρά!!!
και θα μοντάρεις και εύκολα σε ;eνα απλό pisaki

να σου πω...
αυτός ο καλικάντζαρος δεν βλέπω να χωράει στην τσέπη μου....
οπότε ή πάω γιά κονσούμερ χαντε ή φτηναδούρα λοντε....
ήδη από την hi8 έχω σχεδόν διπλασιάσει γραμμές....

τα ντέμο που βλέπουμε σε hd είναι καταρχάς γυρισμένα σε non lossles συμπίεση που φτάνει σε τρελά data rate !! και 18 γιγα !!! το λεπτό ! και μετα μοντάρεται
επεξεργάζεται σε κατι workstation θεριά και μετα το βλέπουμε εμείς και ψαρώνουμε και παίρνουμε το καμεράκι και βάζουμε τα κλάματα

Vasili δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα!!!!
Εγω δουλευω 15 χρονια σα μοντερ και γραφιστας στη τηλεοραση και ακομη και η Canon hv20 (800 eyrv) ειναι πολυ καλυτερη και απο το Beta digital των 50,000 ευρω που εχουμε (παντα σε tft - plasma τηλεορασεις φυσικα).

Ενταξει , δεν κανει για ΠΟΛΥ εξειδικευμενες εργασιες (διαφημηστικα, green-blue box) , αλλα για ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα και σε τιμη χωμα (οσο θυμαμαι οτι εδωσα 1500 ευρω για μια digital 8 πριν μερικα χρονια...).

Και οσον αφορα την επεξεργασια , αν σου δειξω 1 ωρα τον Avid composer θα καταλαβεις τι εστι απλο μονταζ (Ρωτα και το Τακη που εγινε ηδη exper!!!)>

Και τελος δεν χρειαζεσαι κατι δυσκολο για authoring... ακομη και export σε .m2ts να κανεις , το καις σε ενα απλο dvd dual layer kai το PS3 to διαβαζει ευκολα.

Αυτα που λεω , τα εχω κανει φυσικα και η διαφορα στη ποιοτητα ειναι εμφανης και για εναν ασχετο ...

Απάντηση: Re: και για βίντεο ?

Vasili δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα!!!!
Εγω δουλευω 15 χρονια σα μοντερ και γραφιστας στη τηλεοραση και ακομη και η Canon hv20 (800 eyrv) ειναι πολυ καλυτερη και απο το Beta digital των 50,000 ευρω που εχουμε (παντα σε tft - plasma τηλεορασεις φυσικα).

Ενταξει , δεν κανει για ΠΟΛΥ εξειδικευμενες εργασιες (διαφημηστικα, green-blue box) , αλλα για ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα και σε τιμη χωμα (οσο θυμαμαι οτι εδωσα 1500 ευρω για μια digital 8 πριν μερικα χρονια...).

Και οσον αφορα την επεξεργασια , αν σου δειξω 1 ωρα τον Avid composer θα καταλαβεις τι εστι απλο μονταζ (Ρωτα και το Τακη που εγινε ηδη exper!!!)>

Και τελος δεν χρειαζεσαι κατι δυσκολο για authoring... ακομη και export σε .m2ts να κανεις , το καις σε ενα απλο dvd dual layer kai το PS3 to διαβαζει ευκολα.

Αυτα που λεω , τα εχω κανει φυσικα και η διαφορα στη ποιοτητα ειναι εμφανης και για εναν ασχετο ...
OXI ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ καλύτερη πουθενά η hv20 απο το Beta digital μην τα ισοπεδώνουμε όλα ,
και δεύτερων δεν μιλάμε για ps3 εαν είναι έτσι βάζουμε htpc
avid comproser και απλο μοντάζ οχι για μένα !! edius και ξερό ψωμί !!
αφού πιάσαμε τα βιογραφικά μόνταρα σε bve sony κονσόλα πριν καμια 15αρια χρονια και εγώ οπως επίσης εχουνε περάσει πολλα γραφικά στην tv απο τα χεράκια μου ,, κατσε να δείς που θα βγούμε και γνωστοί στο τέλος ,,
τελειώνοντας ως συνήθως το κάναμε παλι off topic !!
-bye--bye--bye-

Βασιλη , η αναλυση του Βετα δεν υπερβαινει τις 700 γραμμες...
Σε tft-plasma η διαφορα εινει υπερ του hdv (το βλεπω καθημερινα στο καναλι).
Mπορει φυσικα μια καμερα digi beta να εχει καλυτερο φακο, και αλλες ευκολιες αλλα στη τελικη ποιοτητα ειναι καλυτερη η canon (με ικανοποιητικο φωτισμο βεβαιως).
Δεν μπορει καμια καμερα sd να εεχει καλυτερη (πιο ευκρινη εικονα απο μια καλη HDV οπως η canon).

Οσον αφορα to PS3 , νομιζω οτι υπαρχουν αρκετοι που το εχουν και θα ηθελαν να βλεπουν εκει τα προσωπικα τους βιντεο HD.
Επισης τωρα πια , βρισκεις και με 300 ευρω blu ray player (στο Πλαισιο ειδα με 260 + φπα!!!).

Τελος, για το ποσο ευχρηστο η οχι ειναι ο Avid , ρωτα το Τακη που δεν ειχε ιδεα απο μονταζ και μεσα σε μια ωρα του εμαθα τα βασικα...

Ειναι αλλωστε το πιο επαγγελματικο προγραμμα!

Δημήτρη, φαντάσου πόσες λήψεις βίντεο μπορείς να κάνεις στο Αγιο Όρος με αυτό το μικρούλι, χωρίς να σε καταλάβει κανένας και φυσικά χωρίς να κινδυνεύεις στην έξοδο.