αυτο είναι και το καλύτερο !! και παίζουν μια χαρά!!!δηλαδή γιατροί μου να πάρω μιά τζαμπαντάν πανασόνικ στα 300 ευρά περίπου και να κάτσω στη γωνιά μου.... ?
OXI ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ καλύτερη πουθενά η hv20 απο το Beta digital μην τα ισοπεδώνουμε όλα ,Vasili δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα!!!!
Εγω δουλευω 15 χρονια σα μοντερ και γραφιστας στη τηλεοραση και ακομη και η Canon hv20 (800 eyrv) ειναι πολυ καλυτερη και απο το Beta digital των 50,000 ευρω που εχουμε (παντα σε tft - plasma τηλεορασεις φυσικα).
Ενταξει , δεν κανει για ΠΟΛΥ εξειδικευμενες εργασιες (διαφημηστικα, green-blue box) , αλλα για ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα και σε τιμη χωμα (οσο θυμαμαι οτι εδωσα 1500 ευρω για μια digital 8 πριν μερικα χρονια...).
Και οσον αφορα την επεξεργασια , αν σου δειξω 1 ωρα τον Avid composer θα καταλαβεις τι εστι απλο μονταζ (Ρωτα και το Τακη που εγινε ηδη exper!!!)>
Και τελος δεν χρειαζεσαι κατι δυσκολο για authoring... ακομη και export σε .m2ts να κανεις , το καις σε ενα απλο dvd dual layer kai το PS3 to διαβαζει ευκολα.
Αυτα που λεω , τα εχω κανει φυσικα και η διαφορα στη ποιοτητα ειναι εμφανης και για εναν ασχετο ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.