ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ...

saitisgr

Banned
19 December 2006
1,513
Δυστυχώς εδώ
Το πλατώ DPS μόνο αυτό. χωρίς βραχίονα κλπ...νομίζω οτι στα χρήματα του είναι κορυφαίο...και το καλύτερο που υπάρχει...ανάμεσα στην σαβούρα που κυκλοφορεί....σε σχέση τιμής απόδοσης.
κάθε πρόταση και αντίλογος δεκτός
 
SME-10.jpg SME 10

dps_der_plattenspieler.jpg DPS 3

Κρίνοντάς το σαν κατασκευή(δεν το έχω ακούσει ποτέ),δεν λέει και πολλά πράγματα για τα 3000-7000 ευρά που ζητάει ανάλογα την έκδοση και τα παραφερνάλια.

Το SME 10 γύρω στα 5000 με τον μαμίσιο βραχίονα,είναι πολύ καλή κατασκευή και το έχω ακούσει να παίζει θαυμάσια.

Βέβαια ισχύουν πάντα τα περί κολοκυθόπιττας...
 
σαν γνήσιος smeάκιας εδώ και κάπου 28 χρονάκια δηλώνω προκατειλημένος...
 
Re: Απάντηση: Re: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ...

Εχεις SME;

ναι...

τον ΙΙΙs

και αυτά τα πράγματα ξέρεις...

μιά φορά τα αγοράζεις. (είναι σαν τα kelvinator...):flipout:
 
1.- Γιατί δεν είναι ογκώδες

2.- Σαν ιδέα στην κατασκευή με την χρήση διαφόρων υλικών ξύλο-μέταλλο-πλαστικό και σε συνδυασμό και με τις βάσεις στήριξης που προσφέρει -γρανίτη και πλαστικό κάτι θα λέει σαν επιλογή...χωρίς πολλά προβλήματα στήριξης κλπ

3.-Το ξεχωριστό τροφοδοτικό με επιλογή στροφών.

4.-Το οτι μπορεί να υποστηρίξει ακριβούς βραχίονες.

5.- Και οι κριτικές στο δίκτυο βέβαια με έχουν προβληματίσει

6.- Εχω την αίσθηση οτι αυτό το πράγμα παίζει μουσική...
 
Last edited:
Η διαφορετική επιλογή υλικών δείχνει κατ'αρχήν σωστή όπως και το εξωτερικό τροφοδοτικό αλλά μέχρι να το ακούσω επιφυλάσομαι.
Τώρα για το SME παρ'όλο που έχω τον IV και είμαι πολύ ευχαριστημένος για το πλατό και το 10 και 20 που έχω ακούσει τα θεωρώ αδίαφορα και υπερτιμημένα, για το 30 δεν έχω γνώμη γιατί δεν το έχω ακούσει.
 
Re: Απάντηση: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ...

Η διαφορετική επιλογή υλικών δείχνει κατ'αρχήν σωστή όπως και το εξωτερικό τροφοδοτικό αλλά μέχρι να το ακούσω επιφυλάσομαι.
Τώρα για το SME παρ'όλο που έχω τον IV και είμαι πολύ ευχαριστημένος για το πλατό και το 10 και 20 που έχω ακούσει τα θεωρώ αδίαφορα και υπερτιμημένα, για το 30 δεν έχω γνώμη γιατί δεν το έχω ακούσει.

Αλήθεια πόσα πλάτω της κατηγορίας των 2500 ευρώ μπορούν να υποστηρίξουν
βραχίονες του τύπου Schroder Reference ή Naim Aro ή Pluto 5A κλπ???
 
Προφανώς λίγα σε καινούργια και περισσότερα σε μεταχειρισμένα αλλά δυστηχώς δεν κατάλαβα την ερώτηση σε τι αναφέρεται απο αυτά που απάντησα?