ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ...

Στο inforamtion πεδίο του CCC σου λέει ποιό είναι το κλειδί στην registry της κάρτας.
Δημιουργησε ενα καινούριο κλειδί (string), με δεξι κλικ και βάλε...
"VForceMaxResSize", "2800000"
"SORTOverrideVidSizeCaps", "2800000"

Επανεκίνηση και πες μας!!!

Θα το δοκιμάσω πάλι το απόγευμα, αν και το δοκιμάσαμε σε Vista και δεν μας έδωσε σχετικά κάτι, παρά λίγο καλύτερη κίνηση.

Ευχαριστώ πάντως.

Ρε παιδια παρακολουθω αυτο το thread απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκε. Εχω παρομοιο προβλημα με τον φιλο Κωστα. Με τους τελευταιους display drivers της ati, το Powerdvd κρασαρει οταν παιζει hd-dvd απο τον σκληρο δισκο.
Δεν ηθελα να γραψω κατι, αλλα φιλε Κωστα σε καταλαβαινω απολυτα. Πιο ηλιθιοι drivers απο αυτους της ati δεν πρεπει να υπαρχουν. Δεν εγκαθιστονται με τιποτα. Δεν μπορουσα να κανω να συνεργαστει το control panel με τους driver. Οταν συνδεω τις καρτες (2600pro και 2600ΧΤ) μεσω ενος gefen hdmi switcher, δεν μπορω να δω εικονα!!!!!!!!!!!!!! Απλα δεν περναει τιποτα απο εκει. ΑΛηθεια, ο Σωτηροπουλος που εχει το ιδιο switcher, πως το εχει καταφερει?
5 φορες φορματ εκανα, μεχρι επιτελους να το κανω να συνεργαστει. Και δυστυχως η δικια μου μουτσουνα θελει και 2πλο λειτουργικο-ενα xp για ταινιες και ενα vista γιατι ειναι ωραιο και το χρησιμοποιω για την εργασια μου.

Το συμπερασμα για μενα, πρεπει να ειναι ενα απο τα παρακατω.
1.Δεν συνεργαζονται σωστα οι καρτες αυτες με παλιοτερο Hardware.
2.Η ΑΤΙ δεν μπορει να βγαλει σωστους σε ολα τους drivers.
3.Πρεπει η υλοποιηση της καρτας να ειναι σωστη, επωνυμη, δηλαδη ανω των 130ευρω (για 2600).

Σκεφτομουν να ανοιξω ενα αλλο νημα, αλλα ακρη δεν βγαινει με τιποτα. Πρεπει να παιδευτω κι'αλλο, με αμφιβολο αποτελεσμα, για να μπορεσω να εντοπισω το προβλημα που ακριβως οφειλεται.

Τους τελευταίους drivers τους δοκίμασες τελικά;

Σήμερα θα περάσω και τους τελευταίους που κατέβασα από το site της Sapphire.

Πάντως εγώ γενικά παίζω και HD DVD + Blueray + DVD με πολύ καλή κίνηση και χωρίς κολλήματα. Μετά βέβαια από το δεύτερο format και εγκατάσταση από την αρχή τα πάντα.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οι μαύρες μπάρες τριγύρω το οποίο και ευελπιστώ να λύσω σήμερα. Χρησιμοποιώ και switcher 4 σε 2 χωρίς κανένα πρόβλημα.

PS. Αλήθεια φίλε spcav ποιος είναι ο Κούλης που αναφέρεις στο πρώτο post σου?

Στο inforamtion πεδίο του CCC σου λέει ποιό είναι το κλειδί στην registry της κάρτας.
Δημιουργησε ενα καινούριο κλειδί (string), με δεξι κλικ και βάλε...
"VForceMaxResSize", "2800000"
"SORTOverrideVidSizeCaps", "2800000"

Επανεκκίνηση και πες μας!!!

Υποθέτω ότι το 2800000 είναι το value που πρέπει να προσθέσω στο κλειδί με δεξί κλικ Modify?

Έτσι το έκανα, αλλά δυστυχώς τίποτα...

Αλήθεια γιατί δεν μου τρέχει το vbs αρχείο?

Μήπως γνωρίζει κανείς?

Μετά από πολλά πειράματα και εναλλαγές driver, και με διαφορετικές εκδόσεις display driver με catalyst, από 7,8 ως 7,11 καθώς και Omega, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα...

Ο μόνη περίπτωση να δω HD είναι με τους driver 7,10 όπου δεν μου γεμίζει το κάδρο, και η μόνη περίπτωση για να γεμίσει η οθόνη είναι με τους driver 7,11 ή το πακέτο της Sapphire (180MB), όπου όμως η κίνηση είναι διακεκομμένη σαν να μη δουλεύει το hardware acceleration της κάρτας.

Συμπέρασμα...: Δεν υπάρχει σωστός driver για αυτή την κάρτα...

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ! ! !