Ρε παιδια παρακολουθω αυτο το thread απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκε. Εχω παρομοιο προβλημα με τον φιλο Κωστα. Με τους τελευταιους display drivers της ati, το Powerdvd κρασαρει οταν παιζει hd-dvd απο τον σκληρο δισκο.
Δεν ηθελα να γραψω κατι, αλλα φιλε Κωστα σε καταλαβαινω απολυτα. Πιο ηλιθιοι drivers απο αυτους της ati δεν πρεπει να υπαρχουν. Δεν εγκαθιστονται με τιποτα. Δεν μπορουσα να κανω να συνεργαστει το control panel με τους driver. Οταν συνδεω τις καρτες (2600pro και 2600ΧΤ) μεσω ενος gefen hdmi switcher, δεν μπορω να δω εικονα!!!!!!!!!!!!!! Απλα δεν περναει τιποτα απο εκει. ΑΛηθεια, ο Σωτηροπουλος που εχει το ιδιο switcher, πως το εχει καταφερει?
5 φορες φορματ εκανα, μεχρι επιτελους να το κανω να συνεργαστει. Και δυστυχως η δικια μου μουτσουνα θελει και 2πλο λειτουργικο-ενα xp για ταινιες και ενα vista γιατι ειναι ωραιο και το χρησιμοποιω για την εργασια μου.
Το συμπερασμα για μενα, πρεπει να ειναι ενα απο τα παρακατω.
1.Δεν συνεργαζονται σωστα οι καρτες αυτες με παλιοτερο Hardware.
2.Η ΑΤΙ δεν μπορει να βγαλει σωστους σε ολα τους drivers.
3.Πρεπει η υλοποιηση της καρτας να ειναι σωστη, επωνυμη, δηλαδη ανω των 130ευρω (για 2600).
Σκεφτομουν να ανοιξω ενα αλλο νημα, αλλα ακρη δεν βγαινει με τιποτα. Πρεπει να παιδευτω κι'αλλο, με αμφιβολο αποτελεσμα, για να μπορεσω να εντοπισω το προβλημα που ακριβως οφειλεται.