Και η Google αποκτά Music Service

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Και η Google αποκτά Music Service

Και τι θα γινει αμα σε χακαρουν δηλαδη? Θα σου κλεψουν τη μουσικη? Η μιλας για πιστωτικη. Αυτη ουτοσιαλως την δινουμε απο δω κι απο κει καθημερινα οποτε τον ιδιο φοβο εχεις και τωρα.

Στην πιό απλή περίπτωση της μουσικής απλά μπορεί να στα σβήσουν όλα. Ετσι για πλάκα, για σπάσιμο. Δεν μιλάω για περίπτωση της πιστωτικής , εκεί χοντραίνει το παιχνίδι.....

Παιδιά δεν λέω ότι δεν μπορούν να σε χακάρουν και στο σπίτι. Οπως έχω ξαναγράψει, οτιδήποτε συσκευή έχει πάνω της utp είναι επίφοβη.

Απλά αυτό που λέω, ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα να σε βάλουν στόχο ένα άτομο μεμονωμένο και το ίδιο να βάλουν στόχο να την πέσουν σε ολόλκληρη εταιρεία. Δεν παίρνετε πρόσφατο παράδειγμα την Sony; Ακόμα να συνέλθει.

Απάντηση: Re: Και η Google αποκτά Music Service

Όντως... Το cloud δεν είναι backup, ειδικά για κρίσιμα δεδομένα.

Αντιθέτως υπάρχουν υπηρεσίες που ειναι ακριβως γι αυτο το λόγο και μαλιστα χρησιμοποιώ κι εγω ανεβάζοντας πολυ vital information. wtf δε φοβάμαι χακερζ και λοιπους συγγενεις, εχει ασφαλεια με ποσα bit encryption και δε ξερω εγω τι αλλο. εξαλλου ποιος ασχολείτε με εμένα?? Αυτο που ξερω και να σηκωτο το γραφείο να μου παρουν τα αρχεια μου θα ξερω που θα τα βρω.... ρισκο? maybe αλλα....

Οσο αφορα music και videos, άνετα θα έδινα συνδρομή $$$/ετησίως και να εχω προσβαση σε οποιαδηποτε streaming HD ταινία θέλω ή lossless Μουσικη θελω να ακουσω οπουδηποτε κ οποτεδήποτε. Κατευθειαν απο βάση που έχει τα παντα μεσα και οχι ατομικο λογαρισμό.

Last edited:
Να θυμισω οτι στους περισσοτερους απο εμας η google εχει τον τηλεφωνικο μας καταλογο , διευθυνσεις , μαιλ.
Σε λιγο θα εχει και τα παρανομα μας mp3.

Τσουκου τσουκου αλλα καλα το παει.

Στην πιό απλή περίπτωση της μουσικής απλά μπορεί να στα σβήσουν όλα. Ετσι για πλάκα, για σπάσιμο. Δεν μιλάω για περίπτωση της πιστωτικής , εκεί χοντραίνει το παιχνίδι.....

Παιδιά δεν λέω ότι δεν μπορούν να σε χακάρουν και στο σπίτι. Οπως έχω ξαναγράψει, οτιδήποτε συσκευή έχει πάνω της utp είναι επίφοβη.

Απλά αυτό που λέω, ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα να σε βάλουν στόχο ένα άτομο μεμονωμένο και το ίδιο να βάλουν στόχο να την πέσουν σε ολόλκληρη εταιρεία. Δεν παίρνετε πρόσφατο παράδειγμα την Sony; Ακόμα να συνέλθει.

Το οτι ειναι στοχος οι μεγαλοι ειναι. Αλλα για σκεψου το. Σκεψου ποσες φορες εχεις ψωνίσει απο το amazon? Τι αλλαζει? Και αμα σου σβησουν την μουσικη που λες ε ενταξει εχεις backup και θα κανεις και κανα 2 μηνες να την ανεβασεις πάλι. Αυτο ειναι πακετο αλλα δεν νομιζω οτι θα ασχοληθει κανεις να κανει κατι τετοιο. Οι hackers θα πανε κατευθείαν για το ψωμι την πιστωτικη σου κατι το οποιο και τωρα ειναι ευάλωτο με τις αγορες που κανουμε καθημερινά. Αρα νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραμα. Και μιλαμε παντα για μουσικη μονο. Δεν μιλησα για φωτογραφιες και video κλπ. Εκει ειναι αλλη ιστορια.

Εγώ νομίζω οτι λεχουμε μπερδέψει την ...λούτσα με την βούρτσα κυνηγώντας μόνιμα το μέλλον και χάνοντας την ουσία που είναι η μουσική που πια μπαίνει σε δεύτερη μοίρα με τον κυρίαρχο ρόλο να τον αναλαμβάνει ο τρόπος αναπαραγωγής τους με την αέναη εξέλιξη του.

Δεν λέω η σύγχρονη τεχνολογία έχει επιτρέψει "θαύματα" και στον τομέα της ποιότητας και της ευκολίας, ηδιαρκής και ασταμάτητη εξέλιξη της όμως μας τρώει τελικά χρόνο απο το να απολαμβάνουμε την μουσική που αγαπάμε πάντα με την ..υπόσχεση για κάτι νέο και υποσχόμενο αφήνοντας μας όμως πάντα ένα συναίσθημα του ανεκπλήρωτου..

Γιαυτό χωρίς να απορρίπτω τίποτα προτιμώ να με κυνηγάει η τεχνολογία παρά να την κυνηγάω εγώ και να απολαμβάνω την μουσικούλα μου χαλαρά.

Παρακαλώ να μην θεωρηθεί το σχόλιο μου απαξιωτικό για την συζήτηση στο νήμα αφού καμία τέτοια πρόθεση δεν έχω αλλα εδώ και καιρό έψαχνα την αφορμή να διατυπώσω την διαρκώς νέα πραγματικότητα των τελευταίων ετών όπως την νιώθω.

Και ποιος ο λογος να ανεβασει καποιος καμποσα γιγα φλακ και να φαει κατι μερες upload για να του τα κανουνε mp3 δεν καταλαβαινω τι εξυπηρετει,μαλλον κατι πιλοτικο ειναι.

Re: Απάντηση: Και η Google αποκτά Music Service

Ποσοστιαία οι τρελοί με τα FLAC είναι πολύ λίγοι.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε "νορμάλ" πελάτες που θέλουν να έχουν τη μουσική τους παντού.

οκ με καλυψες.
παω στον γιατρο μου:afro:

Μόνο εγώ είμαι που έχω βαρεθεί αυτή την ιστορία με την μουσική ΠΑΝΤΟΥ;
Μουσική στο σπίτι, μουσική στο αμάξι, μουσική στο δρόμο, μουσική στα μαγαζία για ψώνια, μουσική στις ταβέρνες, μουσική στις τουαλέτες των μπαρ.... :p
Τώρα και στο cloud ώστε να μην υπάρξει ο κίνδυνος να μείνουμε λεπτό χωρίς μουσική!