και ηρθε η πληρης απογoητευση!!

postfire

Established Member
6 February 2010
218
καλησπερα!!!μετα απο περιπου 2 εβδομαδες εργασιες στο σπιτι ετσι ωστε να δημιουργησω 1 περιβαλλον ωστε να μπορω να βλεπω τις ταινιες μου στον προτζεκτορα,ηρθε και η καταρα να με χτυπησει αλλη μια φορα!ειναι ηδη το 3 πανι
που εχω δοκιμασει και δεν λεει να ερθει εσιο τελος!το πρωτο ηταν το brateck 108 ιντσων οπου ειχε προβληματα στο βαψιμο του.το δευτερο εδω και 2 εβδομαδες αγορασμενο επιχειρησα σημερα να το τοποθετησω σημερα διοτι εκανα εργασιες στο σπιτι(βαψιματα και γυψοσανιδες)και να που η ατυχια ξαναχτηπησε!!!
την ωρα που τελειωσε η τοποθετηση του πηγα να το κατεβασω και επεσε κατω και κρεμασε και δεν ανεβαινε το πανι αφου ακουστικε 1 θορυβος!εμεινε κατω λοιπον....απο την απελπισια μου τιν ιδια ωρα παραγγειλα απο το ιντερνετ το ιδιο πανι και μου το φερανε κατα τις 9 παρα σημερα το βραδυ.το τοποθετησα με τον ανθρωπο μαζι και την ωρα που το κατεβασα να το δω νασου οι ζαρες και 1 μαυρο στιγμα στην πανω μερια απο το βαψιμο(einai to ligra cineroll 244x175).τι να κανω τι να πω ειμαι σε απελπισια!!!!να τα παρατησω ολα και να ξεχασω την ιδεα να βλεπω σε προτζεκτορα????τι να κανω αλλο,τι λυση υπαρχει ?????????εχω απογοητευτει πληρωςςςςςςςςςςςς!!!

Last edited:
Ζάρες στο καινούριο πανί :argue:, λογικά πρέπει να στο αλλάξουν. Τώρα για το μαύρο στίγμα αν είναι επάνω στο πανί είναι θέμα.:nounder:
Τουλάχιστον τρίτωσε το κακό.:devil-smiley-029:

τι να πω ρε παιδια μα τοσι γκαντεμια,3 πανια εχω επιστρεψει!!!τωρα πιγα και το επεστρεψα πισω και λεω να δωσω μια διαφορα παραπανω και να παρω Lumene Plazza II 240C χειροκινιτι τι λετε????εχει κανεις εμπειρια απο τιν lumene?

Μόλις πρόσφατα απέκτησα μια Cineroll 16:9 (2m). Εκτός από ένα μικρό γκρι σημάδι (στο μέγεθος ενός sent) μέσα στην οθόνη (που δεν φαίνεται όταν ο προβολέας είναι ανοικτός) δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε ζάρες ούτε τίποτα. Από που την πήρες;

βρε και γκρι σιμαδια εχω δει και μαυρα και ζαρες απολα εχει ο μπαξες!!!μεχρι που μου εμεινε στα χερια το πανι!!!το πιρα απο καλλιθεα.μου το αλλαξανε και το βραδακι θα παω να παραλαβω 1 ιδιο καιφυσικα θα το βαλω το βραδυ.αντε να δουμε!!!με εχει πιασει ι καρδια μου και εχω τον φοβο!!!τι να πω!!!παντως αν μενει κανεις νικαια(πειραια) και εχει γνωσεις ας ερθει σιμερα να το τσεκαρει μπας και γινει κανα θαυμα!!!:violent-smiley-030:

Πως σου έμεινε στα χέρια το πανί; Το τράβηξες απότομα μέχρι το τέλος και χάλασε το στοπ και ο μηχανισμός ή κάπως αλλιώς;

οχι φιλαρακι σιγα σιγα το κατεβασα και καπου στιν μεσι ακουστικε ενας θορυβος και επεσε στιν αγκαλια μου ευτυχως που το προλαβα :violent-smiley-030: oxi ευχελαιο χρειαζομαι αλλα ολοκλιρι τιν εκκλισια !!!

Last edited:
οχι φιλαρακι σιγα σιγα το κατεβασα και καπου στιν μεσι ακουστικε ενας θορυβος και επεσε στιν αγκαλια μου ευτυχως που το προλαβα :violent-smiley-030: oxi ευχελαιο χρειαζομαι αλλα ολοκλιρι τιν εκκλισια !!!

διλαδι ρε παιδια τι πρεπει να κανω να παρω 1 πανι και να αποδεκτω οτι εχει ζαρες και σιμαδια?

παιδια μολις τοποθετισα το πανι που μου αλλαξανε με ιδιο.λοιπον το κατεβασα και νατο παλι!!!!λοιπον εχει συστημα ομαλου ανεβασματος και μολις ανεβει και τερματισει απο τιν μια πλευρα τερματιζει ι βεργα και απο τιν αλλι πλευρα τιν δεξια εχει περιπου 1 δακτυλο αερα δλδ δεν τερματιζει η βεργα για να ακουμπισει στιν κασα!!!τι λετε ειναι προβλημα και αυτο???????βοηθεια!!:141:

υ.γ εχει βεβαια και πολυ λιγες ελαφρες ζαρες

να και φωτος :
dscn0146t.jpg

dscn0147v.jpg

dscn0148s.jpg

Εισαι σίγουρος ότι το τοποθέτησες απόλυτα οριζόντια; Το τσέκαρες με αλφάδι; Στα 2,4μ και μια μικρή κλίση μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα αφού αν ξεδιπλωθεί στραβά τότε στραβά και θα κλείνει αφήνοντας κενό από την μια.

λες ρε φιλε pariscom?θα το κοιταξω τωρα ξανα.αν εχει μπει στραβα και το ξανατοποθετησω με αλφαδι ισια θα φτιαξει λες?????

Όπως σου έχω πει έχω το ίδιο αλλά 2μ. Για να το τοποθετήσω έκανα μια ώρα μετρώντας και ξαναμετρώντας πριν τρυπήσω. Πρώτα τρυπάς μια από τις πάνω τρύπες (πχ πάνω αριστερα) βάζεις τη βίδα και μαζί με κάποιον άλλο τοποθετείς το πανί απόλυτα οριζόντια με ένα αλφάδι και σημαδεύεις την άλλη τρύπα (πχ πάνω δεξιά). Στη συνέχεια τρυπάς με πολύ προσοχή, βάζεις τη βίδα και τον κρεμάς και από τις δύο βίδες και ξαναελέγχεις με το αλφάδι. Αν δεν είναι 100% οριζόντια απλά τρύπησε ανάλογα πάνω ήκάτω μια από τις κάτω τρύπες αφού οι πάνω έχουν τζόγο.

Φαντάζομαι αν το κάνεις καλά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Τώρα είδα ότι την κάρφωσες από τις πάνω βίδες στο ταβάνι (γυψοσανίδα) κι όχι στον τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σφίξεις - ξεσφίξεις ανάλογα για να ανέβει - κατέβει και να είναι οριζόντια με το έδαφος.

και πως θα βαλω το αλφαδι αφου η κασα του πανιου ειναι ακριβως κατω απο την γυψοσανιδα δεν πρεξεχει καθολου εξω απο την γυψοσανιδα.αν βαλω το αλφαδι στην μεση και κατω απο την κασα θα δειξει ετσι το αλφαδι???

αλφαδια δειχνει!αλλα απο την μια μου δειχνει το αλφαδι αλφαδια και αν κανω το αλφαδι τουμπα το πανω-κατω δειχνει οτι θελει λιγο κατεβασμα απο δεξια.τωρα ποιο ειναι σωστο απο τα δυο :BDGBDGB53: