Και κάνει ένα τσαφ.....

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
22,005
Αθήνα
.... και βάζει αυτογκόλ!

Τριών μηνών TV και εκεί που έβλεπα κανονικά χαλαρός μια ταινία από κανάλι, ακούγεται ένα τσαφ από την TV και πέφτει ο γενικός.

H TV LG 32LD450.

Σηκώνομαι, τη βγάζω από την πρίζα, ανεβάζω το γενικό (όλες οι συσκευές πήραν μπροστά no problem) πλην της TV. Τη βάζω στην πρίζα.... νεκρή. Μουλάρωσε. Καπούτ!

Είναι αγορασμένη από το κατάστημα Κολομβούνης πριν από τρεις μήνες.
Ερώτημα:
Την πάω όπως είναι στο κατάστημα με την απόδειξη, ή παίρνω τηλέφωνο στην LG. Έρχονται να την πάρουν; Την επισκευάζουν; Την αντικαθιστούν;

Γνώμες από ομοιοπαθούντες;

Τηλεφωνάκι στην Lg παίζοντας το πανικοβλημένος, έκανε τσαφ μπροστά στα μάτια μου ενώ έβλεπε tv το παιδί μου/ανηψάκι μου κλπ, πως δεν πάθαμε τίποτα.... Λογικά δεν θα έχεις θέμα αφού είσαι εντός εγγύησης. Έρχονται και την παραλαμβάνουν και στην επιστρέφουν από όσο γνωρίζω.

Last edited:
Μόλις μίλησα με LG.
Δεν είχα μαζί μου το σειριακό αριθμό της συσκευής αλλά δεν πειράζει μου είπαν, εντός 24 ωρών θα με καλέσουνε από το service για να μου πούνε πότε θα περάσουν.

Για να δούμε.... .

Σε παρομοια περιπτωση και ενω εφταιγε ηλεκτρολογος και καηκε η τηλεοραση παρολα αυτα ηρθαν την πηραν και εφεραν καινουρια.Η LG σε αυτα ειναι κορυφη.

Λοιπόν, ακριβώς 24 ώρες μετά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τι ώρα θα περάσουν να την πάρουν. Απλά τους είπα να έρθουν αύριο και όχι σήμερα που δεν γινόταν από πλευράς μου.

Μέχρι στιγμής όλα σύμφωνα με αυτά που μου είπαν.

Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τρόπο να κάψεις μια τηλεόραση, εκτός και αν κάνεις κάτι πολύ τραγικό, π.χ. να βάλεις τάση 220V σε κάποια είσοδο, όπως κεραία, HDMI ή είσοδο ακουστικών. Που είναι λίγο απίθανο να το κάνεις.

Για να καεί το τροφοδοτικό, πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη τάση από 220V που δεν είναι εύκολο να την βρεις, ακόμα και ηλεκτρολόγος να είσαι...

Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τρόπο να κάψεις μια τηλεόραση, εκτός και αν κάνεις κάτι πολύ τραγικό, π.χ. να βάλεις τάση 220V σε κάποια είσοδο, όπως κεραία, HDMI ή είσοδο ακουστικών. Που είναι λίγο απίθανο να το κάνεις.

Για να καεί το τροφοδοτικό, πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη τάση από 220V που δεν είναι εύκολο να την βρεις, ακόμα και ηλεκτρολόγος να είσαι...

ασε , πονεμενη ιστορια, εδω στην Νεα Σμυρνη βλεπω 236V στην οθονη του regulator...

αποτι μου ειχαν πει τοτε εκοψε κατα λαθος ενα καλωδιο δεν ξερω τι ακριβως και με την μια σβηνουν ολα.Μετα η τηλεοραση δεν αναβε και μυριζε καμμενο.ΤΟ πως τα καταφερε ενας θεος ξερει.

Ενδιαφέρουσες απόψεις οι τελευταίες. Όπου να 'ναι έρχονται και υποθέτω θα μου πουν. Έχω κι εγώ αρκετή περιέργεια. Καμένο δε μύρισε, τσαφ πάντως ακούστηκε. Κάηκε κάτι; Κάτι δεν έκανε καλή επαφή;

Για να δούμε... .

Ήρθαν, την έβαλαν στην πρίζα, είδαν ότι δεν άναβε, πήραν αντίγραφο της απόδειξης, άφησαν ένα χαρτί και είπαν από βδομάδα θα είναι έτοιμη. Δεν ήμουν σπίτι για να ρωτήσω τι εννοούν ακριβώς αλλά υποθέτω πως εννοούν επισκευή.

Ούτε προπονητής σε ελληνική ομάδα να ήτανε η TV. Παρέλαση δεν πρόλαβε πάντως. :damnyou:

Το λοιπό....

Ευπειθώς αναφέρω ότι η TV μου επιστράφηκε επισκευασμένη και δουλεύει ΟΚ.
Κανονικά θα είχε επιστραφεί νωρίτερα γιατί εγώ τους είχα πει να έρθουν να την πάρουν μια μέρα αργότερα απ' ό,τι μου είπανε, καθώς και να μου τη φέρουν μια μέρα αργότερα απ' ό,τι μου είπανε. Έπεσε και η αργία της Παρασκευής που πέρασε, οπότε μία εβδομάδα και μια μέρα πήρε η όλη φάση.

Η βλάβη όπως αναφέρει το χαρτί του σέρβις ήταν στην πλακέτα τροφοδοσίας. "Επισκευή πλακέτας τροφοδοσίας" για την ακρίβεια.

Αυτά.