Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς

Κι εγω απεχθανομαι τους Beatles και τον Elvis οχι ομως για τη μουσικη τους αλλα για το ουρλιαζον, θηλυκο ως επι το πλειστον,ακροατηριο τους τουλαχιστον στα πρωτα χρονια της καριερας τους.

• Like
Reactions: Tzimisce
Κι εγω απεχθανομαι τους Beatles και τον Elvis οχι ομως για τη μουσικη τους αλλα για το ουρλιαζον, θηλυκο ως επι το πλειστον,ακροατηριο τους τουλαχιστον στα πρωτα χρονια της καριερας τους.

Ζηλιάρης ε? :D

Δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να μου έχει πει ότι δεν του αρέσουν οι Beatles και μετά από συνακρόαση να μην έχει αλλάξει γνώμη πάντως. Και με τον Elvis επίσης, αν και εκεί θέλει παραπάνω δουλειά.
Στους μεν πρώτους είναι εύκολο γιατί αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν έχουν υπ 'όψη όλο τους το έργο και με μια απλή ακρόαση μένουν με το στόμα ανοιχτό. Στον δε δεύτερο, θέλει να ψάξεις λιγάκι τι να ακούσεις στη φωνή του (δεν ήταν δημιουργός, τραγουδιστής σκέτο ήταν) παρ' όλο που είναι προφανές αυτό. Μη νομίζετε ότι αντιλαμβάνονται όλοι ακόμα και τα προφανή.

Στα δικά μου απορριπτέα εμπίπτουν κάποιες επιτυχίες του Ελληνικού κυρίως ρεπερτορίου, με τις οποίες δεν μπορώ να αντέξω ούτε δευτερόλεπτο να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο. Δεν μπορώ να συνδεθώ με αυτές με κανένα τρόπο, ο εγκέφαλος ρίχνει ασφάλεια και περνάει σε άρνηση.

Δεν τσουβαλιάζω κανέναν καλλιτέχνη, προσπαθώ να εστιάζω σε κάποια τραγούδια που κυριολεκτικά είναι ανυπόφορα. Απλώς αυτό σε κάνει πιο επιφυλακτικό όταν πρόκειται για τον ίδιο καλλιτέχνη σε άλλο τραγούδι. Γιατί σκέφτεσαι... «αααα αυτός/αυτή είναι που τραγουδάει εκείνη τη αηδία;» Βγαίνουν αυτόματα οι άμυνες. :p

Μου τη σπάει απίστευτα που τα πιτσιρίκια (που μπορεί να είναι και 30+):
- Ακούνε μουσική ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΗΧΕΙΟ
- Δεν καταλαβαίνουν την έννοια του δίσκου/άλμπουμ ως μια συλλογή τραγουδιών που αποτελούν έναν σύνολο και μιλάνε μόνο για τραγούδια αποσπασματικά.

Ίσως μου τη σπάει περισσότερο γιατί νιώθω δεινόσαυρος όταν έρχομαι απέναντι σε τέτοιες αντιλήψεις.

Ένα ακόμη δείγμα ότι γίνομαι δεινόσαυρος ήταν ότι αρκετοί ταυτίζονταν με τις παρακάτω απόψεις που εκφράζονται στο βίντεο, αλλά αυτό το βίντεο είναι ο ορισμός του Politically Incorrect σήμερα και πιο πιθανό να μην έβγαινε σήμερα ή να σταύρωναν αυτόν που το έφτιαξε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: Billy the Kid
Ποτέ μα ποτέ δε χώνεψα το blend heavy metal με κλασική μουσική ή και όπερες κτλ. Πάντα μου βγαζε μία κιτσαρίλα και κυριολεκτικά μου προκαλούσε γέλωτα και αηδία.

Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις π.χ. Therion αλλά γενικά δεν.

Επίσης, νησιώτικα κομμάτια τα φαντάζομαι για βασανιστήριο στο Γκουαντάναμο. Κλαρίνα και λοιπά μπουζούκια μου τρυπάνε τ αυτιά και πλέον έχω μηδενική ανοχή στο άκουσμα τους.

Τέλος, με εκνευρίζει πάρα πολύ η λάτιν μουσική, είναι κάτι αντίστοιχο με τα μπουζούκια στ αυτιά μου.

Υ.γ 1-για ατελείωτο καυγά μεταλλάδων. Ποτέ δε με συγκινήσανε οι Metallica, καλό ε;
Υ.γ. 2 - με εκνευρίζει ο King Diamond αφάνταστα.

ο Πανούσης ήταν απίστευτη μορφή!
για μένα ανώτερος και από τον Ζάπα!!
Λατρεύω Πανούση αλλά γι αυτό που είπες σε εξορίζω στα Γρεβενά (από τις πιο άσχημες πόλεις σόρρυ για όποιον είναι απο κεί) σε σπίτι υπόγειο να ακούς όλη μέρα νησιώτικα με τον Πάριο και για αλλαγή μόνο Γιώργο Αλκαίο και Λάμπη Λιβιεράτο. Μέχρι να αλλαξοπιστήσεις! χαχαχαχαχα!

Αμα δεν σ αρεσαν ποτε Παριος Μεταλλικα King ....δεν νοιωθεις :LOL:
Εγω δεν τρελαθηκα ποτε με maiden ac dc αλλα ας μην γινει θεμα...

Last edited:
Λατρεύω Πανούση αλλά γι αυτό που είπες σε εξορίζω στα Γρεβενά (από τις πιο άσχημες πόλεις σόρρυ για όποιον είναι απο κεί) σε σπίτι υπόγειο να ακούς όλη μέρα νησιώτικα με τον Πάριο και για αλλαγή μόνο Γιώργο Αλκαίο και Λάμπη Λιβιεράτο. Μέχρι να αλλαξοπιστήσεις! χαχαχαχαχα!
γιατί βρε συ;;
"comedy rock" δεν ήταν και οι 2;; αν κάνω σωστή χρήση του όρου...
ο Ζάπα αμερικάνος με απήχηση σε πάνω από τον μισό πλανήτη, ο Τζίμης έλληνας με απήχηση από δω μέχρι την Κύπρο....
αν ήταν το ανάποδο , ποιός θα ήταν πιο διάσημος;;
ΥΣ.. μου αρέσει, έχω και ακούω Ζάπα